FIV - 69

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

mirga,incearca sa nu te stresezi,iubita!Sunt convinsa ca o sa fie bine!Trebuie!Oricum,noi tinem pumnii si ne gandim la tine.Hai,ca nu mai e mult pana pe 18.
Pupici

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Nu am mai intrat de ieri aici si acum cand am intrat si am citit tot ce ati scris aici ,sincer mi-au dat lacrimile ,am crezut ca mie nu o sa m-i se intample niciodata sa plang cand o sa citesc ,dar s-a intamplat ,voi toate sunteti cele mai bune prietene ale mele si va iubesc pe toate .Am avut norocul anul trecut sa descopar acest forum ,care m-a ajutat enorm ,poate nu ajungeam la al doilea FIV daca nu eram aici ,pentru ca aici am prins curaj pentru al doilea .Tineti-o tot asa .Conteaza aceste incurajari pentru toate dintre noi.

Eu la 15 zile de la ET am facut bhcg-ul.Acum astept cu nerabdare ecografia .

Ingeras poate nu mai ai nevoie de FIV si treci direct la mamici.Eu tot protocolul lung l-am facut .De anul trecut din octombrie eu am luat Diane 35 pana aproape de FIV ca sa imi scada fsh-ul .Cred ca m-a ajutat f. mult .

Mirga ce faci ? cum te simti ?
Tin si eu pumnii pentru fetele care asteapta un rezultat si celor care au inceput tratamentul .

Mergi la inceput

Mirga acum am vazut ca ai postat .Asa e ,sa nu cumva sa ma lasati singura ca nu plec de aici fara voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, dar tu cat timp vei lua AC? Inca o luna?
Eu in 10 mai voi incepe inhibarea si de abia prin 24 voi incepe stimularea. Asta daca totul va merge ca la carte.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

GINA, FELICITARI!!!!!!!!!!!!! SA AI O SARCINA USOAR SI BEBELASI FRUMOSI SI SANATOSI.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Va urez o sambata frumoasa si calda, cum a inceput sa fie pe la Constanta, care sa va incarce bateriile cu optimism!
Pentru cine sarbatoreste Pastele maine : Sarbatori Fericite si fie ca Iepurasul sa va aduca cel mai frumos "ou"!
Moni, eu iau AC din ziua a3a a CM pana pe 30 aprilie, adica pana in ziua 27 a CM. Apoi in 5 mai incep stimularea. In concluzie,am ajuns aproape la jumatatea perioadei de inhibare. Sunt sigura ca la tine va merge totul ca la carte!!!
Mirga, mai ai putin! rezista acolo, ca noi avem in continuare pumnii stransi pentru tine! si sunt sigura ca o sa vii cu acelasi rezultat cu ockishori !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Iliuta multumesc ,

Mirga si eu sant aici cu pumnii stransi pentru tine ,te rog sa imi calci pe urme .

Andicu mult a fost putin ,putin mai e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, inseamna ca vei avea un avans de ~ 15 zile. Mult succes cu tratamentul.
Sper sa mearga si la mine bine, asta daca nu-mi apar iarasi niste chisturi dupa inhibare si sa fiu nevoite sa le punctionez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tot cu pumnii stransii!!! stransii!!

"La multi ani pentru maine tuturor florilor fivoase!!!"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Va spun si eu La multi ani tuturor florilor, si Paste fercit celor ce serbeaza Pastele. Sa aveti parte doar de bucurii.

Daphna tin pumnii pt miine.
Si pt toate fetele ce-mi tin pumnii niste pupici speciali

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput