FIV - 69

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gina - felicitari inca o data...eu ti-am spus de cand ne-am intalnit pe hol, ca esti !
Sarcina usoara si acum te astept sa ne spui cati bb ai la purtator.
Eu sunt acasa, in pat, linistita si ma gandesc cu drag la cei 2 pui. Pe 27 fac testul.
Bafta celor care astepta rezultate si succes celor care incep!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bety, Bravo! acum stai linistita si ai grija de cei 2 puiuti.
Luna aprilie e cu reusite.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Gina, felicitari si multa sanatate!!! Sarcina usoara, si sa ne spui ce a iesit la eco!!!!
Mult noroc tuturor,
V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betycoooo tin pumnii stransii!!!
fivoaselor maine ma duc iar la biserica..ma voi ruga pentru voi toate..sper din tot sufletul ca DD sa'mi asculte din nou rugile si sa reusiti toate!!!toate!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

wawwwwwwwwwww GINAAAA FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,sa ai bebe/i sanatos/i si frumos/i ,sarcina usoara si fara probleme....stiu ca e cam tarziu pt felicitari dar am fost plecata intr-o mica "vacanta"dar m-am gandit in fiecare zi la voi cele care asteptati rezultatul....

astept rezultatul celorlalte fete si sper sa fie tot vesti asa bune!ne mai ridicam si noi moralul!

LA MULTI ANI pt toate fetele care azi isi serbeaza ziua de nume!

va pup pe toate fara exceptii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor. La multi ani Floricelelor si Paste fericit pentru cine il serbeaza azi. pe toate MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Cate o pentru cele care isi serbeaza azi ziua numelui!
Medamaya am inteles de la fete ca ai facut FIV la MNL, esti multumita de ei? Si eu m-am hotarat sa fac tot acolo.Tu ai mai facut FIV sau esti la primul? Iti tin pumnii , la toate va tin pumnii!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Paste fericit celor care sarbatoresc astazi si La multi ani tuturor Florilor! o duminica frumoasa !

Moni, multumesc si succes si tie! eu sunt sigura ca de data asta n-o sa mai ai nici-o problema! o sa vezi!

Veronici,Gina, pe burtici la !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Nicol78, da eu am facut la MNL fiv, primul in decembrie nereusit si acum al 2-lea rezultatul il voi avea pe 26.Da sint multumita de doctori, de tot personalul, este foarte curat, toata lumea se poarta f. frumos ti se explica absolut tot ce ti se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
am fost fortata de niste imprejurari sa stau acasa cateva zile si abia asteptam ziua de maine...dar n-am mai avut rabdare si am fugit azi putin la birou SA O FELICIT PE GINA PENTRU REUSITA SI SA-I SPUN CA MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL!!! SARCINA USOARA SI BEBELUSHI SANATOSI!!!

Celor care azi sarbatoresc Pastele le doresc un Paste Fericit si plin de bucurii!

Tuturor celor care poarte nume de flori... LA MULTI ANI

Mergi la inceput