FIV - 69

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Gina, felicitari mamico! Sa fiti norocosi si sanatosi! Ai grija de voi. FELICITARI!
Acum urmeaza Moniland, Mirga, Medamaya,Victoria, Andicu, Bety, sa ne aduca rezultatele +++++. va tinem pumnii fetelor! Eu o sa vin dupa voi.
Pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

FELICITARI, GINA!!!!
Sa ai sarcina usoara si un ( sau mai multi ) bebelas sanatos si bun.
Esti o norocoasa, s-a intamplat o minune, ma bucur pentru tine, sper sa te urmez.

va sarut pe toate!!!
un week-end minunat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa va urez inceput de week-end placut!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, MRL, urmez si eu, in 10 mai incep tratamentul, daca totul e OK. Oricume stabilit. .

Liana, contam pe tine .

Bety cum esti, si cati puiuti ai in burtica?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Gina, si eu te felicit. Abia asteptam sa vedem cati bebi sunt.

Mirga, tu cum te mai simti? Pe 17 faci testul, nu? Nu mai e mult. Te asteptam cu vesti bune.

Pupici la toate fetele.
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,
Felicitariinca o data, Ginutza!!! Imi poti da si mie te rog mai multe detalii? Avand in vedere ca voi face FIV tot cu Dl. Prof Marinescu...Eu intru pe protocolul lung. 21zAC si dupa aceea imi spune ce urmeaza. Imi poti scrie un PM, te rog din suflet?
Am reusit sa ajung la dl. profesor Marinescu, este incredibil de dragut! Am fost inainte de concediu si mi-a verificat filmul de la HSG, dosarul, analizele, etc, i-am spus ca am facut 2 isa si ca nu mai am rabdare. Eram atunci in z6 CM. In z7 mi-a facut o pefuzie si mi-a iesit permeabilitate 1. Pentru ca plecam in concediu urmatoarea zi, nu am mai avut ce sa fac la ciclul acesta, asa ca ... ne-am iubit la liber in concediu, in fiecare zi, cateodata si de mai multe ori pe zi:) mare, soare, frumos, ce mai, nu ne-am mai gandit deloc la problema noastra. Am hotarat sa facem fiv cand ajungem in Bucuresti, drept pt care am venit si am vorbit iar cu Dl. profesor, in data de 12aprilie, z28. A fost extrem de dragutz si i-am spus ca vreau fiv. Mi-a facut dosarul, analizele le am pe toate, deci cand imi vine CM incep sa iau AC Marvelon 21 zile. Nu imi vine sa cred ca s-a putut intampla atat de repede...de-abia astept sa-mi vina, sa incep tratamentul. Astazi este z30 si inca nu mi-a venit :)
Am mare incredere in dl doctor!
Sa va dea Dzeu multa sanatate si bafta multa tuturor!
Iata, deci, Andicu, ca am intrat si eu pe drumul cel bun, in sfarsit:)!

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Gina, felicitari iubita, de data asta sigur o sa fie bine!! A cata zi de la ET ai facut bhcg? Oricum la asa valoare probabil ca sunt 2 bebici. Sa fiti sanatosi cu totii si sarcina usoara!

Bafta fetelor care sunt in asteptare sau care incep acum procedura FIV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ginutza, m-a sunat Lachi (care este consemnata la domiciliu)sa ma roage sa ma uit daca ai reusit sau nu. I-am spus vestea cea buna.

Iti transmite toate cele bune si se bucura enorm pentru tine.

Si eu iti doresc sacina usoara si un bebe sanatos.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vesti noi si bune vad, dragelor!

Moni, deci incepi stimularea cam la 5 zile dupa mine! asta inseamna ca o sa ne tinem de mana in perioada rezultatelor
Ingeras, sa fie intr-un ceas bun si sa iasa in cel mai bun mod cu putinta ! conteaza enorm sa te simti confortabil si sa ai incredere in medicul pe care l-ai ales! dar, avand in vedere ca tot astepti sa vina ...poate, faci ca Tia si nu mai vin deloc, in schimb, vine barza !

Va pe toate cu drag!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Mirela_1 eu fac testul pe 18. De simtit nu simt nimic, sau nu mai stiu nici eu, am din toate cite putin dar mi-e frica sa nu fie autosugestie sau inchipuire de-a mea. Oricum sper sa fie bine.

Bafta si celorlalte fete care sint in focuri si s-o urmam toate pe Gina, ca nu-i frumos s-o lasam singura, nu?.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput