FIV - 69

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

GINAsa fie intr-un ceas bun, sa fi fericita alaturi de familia ta!De cand am citit vestea buna nu ma pot opri din plans... de fericire!Sarcina usoare si un (sausau!)sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bravo Ginuta!!!Sarcina usoara si bb sau...bebici sanatosi!!
Felicitari!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gina te felicit ! Sa-ti traiasca ! Cred ca sunt gemeni la asa bhcg . Eu nu sunt asa veche pe forum si as vrea sa stiu dc ai mai facut vre-un FIV pana acum.
Felicitari inca odata !
Liana sa nu-ti amorteasca pumnii aia pana o sa fiu si eu pregatita pt FIV. Tb sa astepti sa-mi apara si gigeii. Sa stii ca oriunde ai fi o sa te caut!
Succes si la celelalte fete care sunt in tratament!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

WOW, GINA SI EU TE FELICIT SI TE PUP. SA AI O SARCINA USOARA SI COPILASI FRUMOSI SI SANATOSI.NUMAI BINE.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma bucur tare mult Gina,
BRAVO!!! FELICITARI!!!

Mirga , tu urmezi, asteptam aceleasi vesti si de la tine

Liana, voi apela si eu la pumnii tai. Sa stea stransi, stransi si pentru mine cand va fi cazul. In curand, in curand.....sper.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Felicitari Ginaaaaaaa !
Eu in ziua 14 de la punctie si a 11 de la ET am avut valoarea 43.66,dupa inca 3 zile am avut 260. Sigur sunt mai multi !!!! Wawwwwww ,iti dai seama? Poate-s 3 ! Sau toti 4?
Bravo si va asteptam pe toate fetele la burtici !!!

http://photos.yahoo.com/verocika2002
8+ de doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Super, super, super veste, Gina!
Eram sigura ca esti gravida, pt ca testele se pozitiveaza asa devreme la concentratie mare de hcg, eu cred ca s-au prins mai multi la tine! Sarcina usoara iti doresc! FELICITARI!

Acum urmeaza celelalte fete, v-am zis ca va fi o primavara productiva! Moniland, Mirga, Medamaya, Andicu, Bety, MRL si toate celelalte fete (sa ma scuzati daca am uitat pe cineva), BAFTA MAXIMA!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai se mai inscrie cineva pe lista????

miki-miki..daca tu nu ma vei cauta cu sigurantza ca io voi fi in spatele tau..pt ca io te urmaresc olteancoo...
Moniland deja stiu ca nu mai e mult!!!! fac antrenament sa fiu in forma
fivoaselor va tin pumnii la toate!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hellooo.

Cristinici, esti o scumpa! eu sper ca toate care ne dorim un bebe sa umplem cat mai curand paginile la " Odiseea sarcinii..."!!!
Avalon, multumim de urari,ceea ce-ti dorim si tie!!
Moooaaamaa, Gina, daca ai 3 ???sa fiti sanatosi cu totii, indiferent cati sunt!
Mirga,tu urmezi! asteptam vestea buna de la tine, cu pumnii stransi-stransi! sa ai acelasi rezultat grozav ca si Gina!!!

Ma duc la , ca e tarziu si maine e ultima zi de "scarbici" inainte de week-end !
Somn usor si tuturor!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

gina imi pare rau ca s-a intamplat asa la serviciu.Eu de fiecare data cand am facut FIV am spus cate o minciunica ca sa nu se intample acelasi lucru. De aceea nici pe forum n-am scris in acea perioada pt ca am colege care citesc si ele si nu vroiam sa se afle. Dar e bine ca visul ti s-a implinit, te va ajuta sa reusesti pana la capat.
cristinici

Mergi la inceput