Fetele din America (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu cred ca chestia cu testul e mai mult politica, ca sa nu ia orice carnetul. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pai tot din draga Romanie mi se trage...ca inainte sa venim aici mi-au furat actele si carnetul de sofer si nu mi-am mai facut altul (pt ca am crezut ca oricum dau aici ex si ce rost mai are??) si acum imi pare rau...!!!!
Ca io conduc din '98 full time!!! Am codus si in UK la greu!!!

Mai am si deficit de atentie...hihi...si la ora aia...a fost o distractie (David si cu Radu se jucau pe tv un joc galagios...s-au culcat pe la 12). Si pt ce? O aiureala de ex pt carnet...

Si vb voastra...iti fac pofta de droguri si alchool (asa mult lauda starile pe care le dobandesti in urma consumului) si multe informatii cum sa obtii respectivele droguri (din ce tip de plate...hihi) si cat timp sta in sange (cocaina saptamani!!!)!!! hahaha...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

FELICITARI SANZIANA!imi amintesc ca si andrei a avut nevoie de testul asta, numa ca s-a dus la nu's ce curs, l-a ascultat pe nenea ala, apoi a dat test si gata, parca a platit vreo 25 de dolari. 5 orte de curs! asta fu in ny state.
eu mi-am luat carnetu' in texas (definitivu' ca learner permit aveam din ny) si nu mi-a trebuit. fiecare stat cu pasarica lui
o zi buna canada!!!!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Scuze! A ramas Raluca la computer!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Capitolul 68

Oana_B

Mergi la inceput