Fetele din America (67)
Raspunsuri - Pagina 14

sinzi_ana spune:
A fost pt ex de conducere...
Io nu stiu cati or fi instare sa dea ex asta...ar trebui sa fie ff putini soferi prin FL...
Erau intrebari de genu: unde se instaleaza efectele alcoolului prima data? raspuns : lobul frontal...ce efecte au narcoticele asupra corupului uman: cresterea ratei respiratorii, a circulatiei sanguine (si inca ceva nu mai stiu...), trebuia sa faci o comparatie intre bere, vodka si vin (cantitatile care afecteaza...) ...
Bine ca l-am luat...ca m-as fi ofticat sa platesc din nou!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David

Llaura spune:
Sanziana, la ex asta lumea mai si triseaza
Aia nr 2 e pusa sa rimeze cu aia nr 1 care rimeaza cu vodka...

Oana_B spune:
Valeu Sinziana ce examen vorba lu' Sanca parca te duci la scoala medicala nu sa conduci o masina:)))
Oana_B

sinzi_ana spune:
La ora 3 noaptea nu prea imi mai ardea de trisat..hii..si asta pt ca eram prea obosita sa gasesc metode!! hihi...
Am cazut si mi-am julit urat mana...dupa ce toata dimineata am frecat la gresie sa straluceasca!!! Bine ca nu am rupt ceva...c
Sinzi, Radusi David
David

adrienne12 spune:
Sinziana tu glumesti cu examenul asta sper. Mie nu mi s-a cerut asa ceva acum ‘jde ani cind am dat eu examen…. Si sincera sa fiu, nici lui fiu-meu care si l-a luat mai de curind. Dar hai sa zic, fiu-meu ca fiu-meu, ca e baiat dastept, dar cum o sa ceara asa ceva celor mai tari de cap din tara asta… Ar insemna ca jumate din populatia americii sa nu conduca!In plus am o prietena romanca care a luat carnetul aici si nu stie sa conduca. V-o jur. Acum fac eu lectii cu ea ca vrea sa-si cumpere masina. Cum e posibil? Simplu. In Ro a luat carnetul al 18 ani si n-a mai condus. A venit in america undeva unde era numai o universitae in mijlocul unui lan de porumb si prin urmare acolo a fost suficient sa se duca cu carnetul din Ro sa dea numai test teoretic si I s-a dat permis american. In kentucky acolo la ea nu i-a trebuit masina. Dupa care s-a mutat in Phlly nici acolo nu i-a trebuit masina si acum s-a mutat in Pgh unde ii trebuie masina. Si facem lectii amindoua caci nu stie sa conduca. Va jur. Asa ca sinziana nu te mai stresa. Da o fuga in knetucky si iti iei carnetul fara sa stii sa conduci.

sinzi_ana spune:
In Florida e obligatoriu cursul asta...nu stiu daca in alte state...sau in ce alte state...
Dar si mie mi s-a parut f aiurea...nu imi venea sa cred...
Oi fi gresit cursul si am facut ceva de asistenet medical? sau consultant in probleme de alcool si droguri???
Sinzi, Radusi David
David

Llaura spune:
Si eu am dat testul asta, in statul Maryland. Dar aici nu te lasa online, trebuie sa mergi la un curs cu 20 de dolari in mana. Acolo e o tanti simpatica si vorbareata, ca altfel mori de plictiseala, care iti spune in insiruire logica raspunsurile la intrebarile din testul pe care il dai la sfarsit. Nu e greu, intreaba exact ce ai auzit cu o ora mai devreme si ti s-a si repetat de n ori.

lai spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Sinziana tu glumesti cu examenul asta sper. Mie nu mi s-a cerut asa ceva acum ‘jde ani cind am dat eu examen…. Si sincera sa fiu, nici lui fiu-meu care si l-a luat mai de curind. Dar hai sa zic, fiu-meu ca fiu-meu, ca e baiat dastept, dar cum o sa ceara asa ceva celor mai tari de cap din tara asta… Ar insemna ca jumate din populatia americii sa nu conduca!
In plus am o prietena romanca care a luat carnetul aici si nu stie sa conduca. V-o jur. Acum fac eu lectii cu ea ca vrea sa-si cumpere masina. Cum e posibil? Simplu. In Ro a luat carnetul al 18 ani si n-a mai condus. A venit in america undeva unde era numai o universitae in mijlocul unui lan de porumb si prin urmare acolo a fost suficient sa se duca cu carnetul din Ro sa dea numai test teoretic si I s-a dat permis american. In kentucky acolo la ea nu i-a trebuit masina. Dupa care s-a mutat in Phlly nici acolo nu i-a trebuit masina si acum s-a mutat in Pgh unde ii trebuie masina. Si facem lectii amindoua caci nu stie sa conduca. Va jur. Asa ca sinziana nu te mai stresa. Da o fuga in knetucky si iti iei carnetul fara sa stii sa conduci.
Cred ca am mai povestit eu pe aici, dar si eu mi-am luat carnetul fara sa am habar sa conduc, tot in mijlocul unui lan de porumb - de fapt in mijlocul unei plantatii de cartofi

Lai
ps in statul asta cu cartofii, pana cu cativa ani inainte sa ajung eu pe acolo, puteai lua carnetul la 15 ani. cand am ajuns eu, puteai sa incepi scoala de soferi la 15 ani, dar pentru carnet trebuia sa astepti pana la 16.

ocebine spune:
NIci eu n-am dat asa grozavie de test (io l-am dat si acu'vreo 15 ani)....nu stiu daca ma ducea bila pe vremea aia...Si dadui si proba practica pe un ditai van de constructii (fara geam in spate) umplut oki cu tevarie de plumbing (era singura masina pe care o aveam in momentul respectiv). Am dat si eu si mama in aceeasi zi...am plecat fericite cu permisul stampilat.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.

cryssa29 spune:
Sanziana, daca ai fi avut carnetul din Ro nu ai mai fi dat testul asta. Eu nu l-am dat...
Intr-adevar pare complicat, mai ales ca nu-i limba nativa...Bine ca ai scapat...bafta la ex pe computer si la traseu...
Cleomax, n-avem cum sa ne mutam ptr ca io nu am inca servici...ca asha am lasa-o pe soacra aici(chiar daca e casa sotului, ptr ca ea dupa o viata nu are nik), da' nu are cum sa faca fata de una singura la cheltuielile lunare...iar noi nu ne-am putea permite sa platim chirie si sa platim si cheltuielile casei asteia, numai din salariul sotului...E si mai complicat, ptr ca mai mult ea a avut grija de fetele din prima casatorie a sotului...
M-o ajuta Dumnezeu intr-un fel....E foarte greu sa convietuiesti cu o persoana imposibila ca ea...