Fetele din America (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Depinde si de scoala, si de copii. Ai dreptate. La scoala baietilor, erau pe grupe, si piserciosii nu prea aveau contact cu cei de la grupa mare. Majoritatea copiilor in grupa mica (2-3 ani) erau in diapere, asa ca toti faceau pe ei, mai mult sau mai putin. Baiatul meu a fost potty train de la 2 ani si vreo 2-3 luni, nu mai tin minte. Am o prietena americanca care l-a tinut pe fiisu in diaper pana la 4 ani + . . . Asa ca astia nu au drept de ras . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aici nu m-au intrebat daca merge singur la toaleta...Oricum sper sa inteleaga cand le spune ca face pisu...haha...cred ca trebuie sa il invat, nu??? Ca ne vedem din nou cu chilotii de unica folosinta pe noi!!!

Eu sunt cam morcovita...Cred ca vom face PAstele singuri, ca tati pleaca in Seattle si nu vom putea merge cu el (e prea departe!!!)

Iuliana, ce faci de Pasti?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sinziana,

se pare ca suntem doua iuliene pe-aici!

daca ma intrebi pe mine, nu stiu! am o biserica la 60 de mile de unde sunt eu, nu stiu daca ma duc acolo sau nu

da' de ce te la mine???

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aici ai dreptate Sanca! Ca nu au drept de ras ca eu m am ingrozit cand am vazut aici cat ii tin cu pampi la cur si suzi n gura.
Si muci la nas

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Nematics ca poa vrei sa faci plaja de Pasti

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Pastele pe plaja suna bestial. Ce pacat ca nu putem face focuri de tabara pe aici
Chestia cu laptele stricat ni s-a intamplat si noua. Rezultatul a fost "doar" un nou frigider.

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sinzi,

multumesc mult de idee!
poate la Craciun!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

In San Diego se fac focuri de tabara, pe o insula - Fiesta Island. Asa ca veniti aici la focuri de tabara

Mergi la inceput

E groaznic testul asta drug si alchool...hihi..acum il dau online...
cititi si voi:
Messages in the brain are transmitted through the nervous system (i.e. the neurons). Different brain chemicals (called neurotransmitters) travel across the neurons and each have a different impact on brain function and transmission to the next neuron. Some drugs increase the concentration of the neurotransmitter while others may block the use of the neurotransmitter. Six major neurotransmitters appear to "account for most of the effects produced by the action of drugs of abuse on the brain (Milhourn, 1994). These neurotransmitters are: Gamma-aminobutyric acid (GABA), Acetylcholine, Norepinephrine, Beta-endorphin, Dopamine and Serotonin. Research regarding the
impact that drug abuse have on these neurotransmitters in ongoing and includes not only how drugs of abuse may impact neurotransmitters but also how non-addictive drugs can be used to decrease risk for addictions.
Drugs effect the neurotransmitters in the following ways:

si asta e o mica mica parte!!!! (partea 3 din 9, capitolul 2 din 6!!! al 2-lea paragraf din vreo 5)

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

daca este interesat cineva dau si un exemplu de "test" (grila)

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput