Fetele din America (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Crisa, la confortul soacrei nu ma bag, mama!
Lumina artificiala tot timpul la un job static la calculator e f stresanta. Asta vara dragutul de barbatu-meu mi-a zis ca sunt nebuna sa plec pe caldura de foc cu autobuzul (minim o ora faceam). Acum a schimbat jobul si are birou in fabrica pe centru, AC, neon, tot tacamul, asa ca s-a gandit el sa faca gura la conducere. Sunt fff neinteleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Laura,

unde sunt acum le-am pus de la inceput conditia: mie daca nu-mi dati birou cu geam nu stau. Si intrucit tocmai renovau cladirea, au mai dat 15000$ (5000 /bucata) sa "traga" trei ferestre la trei birouri la parter! Acum am o fereastra mare, cu un brad batrin si un artzar mare in fata, pe care alearga veveritele, se vad norii, cerul etc! Iarna cind ninge si se astern fulgii mari pe crengile de brad e superb.

Este extrem de important cind lucrezi cu ochii in calculator sa-ti poti relaxa ochii privind (macar 5 minute la fiecare ora) undeva departe, "dincolo" de orizont. Nu mai zic de lumina artificiala care este exterm de obositoare.

Conchita,

abia azi am vazut intrebarea ta si ti-am dat adresa de email pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Laura O..nu-i asa simplu cum pare..cu avocatul!
Trebuie anuntat Department of Health Services (fie al statului Indiana fie al county-ul in care locuiesti), deobicei exista un hot line pt asa ceva. Dar cel putin in Califonia trebuie sa anunti in primele 3 zile (dupa nu se mai pune)de la imbolnavire..si trebuie sa ai dovada (adica laptele impricinat).

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Iuliana si Raluca mea a fost la pre school! Nu ne au cerut nici o dovada de venit. Ii ia pe toti dupa regula primul venit primul servit in caz ca s multe solicitari. Ea acolo a invatat engleza. Singura problema e ca s doar 2.45 ore pe zi si cu vineri libera.
Scuze, n am stiut ca i asa micuta a ta!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vad ca vorbiti si de preschool. E vreo conditie ca, copilul sa fie invatat la oala? ca pe aici cam asa e. La trei ani trebuie sa faca la WC. Iar noi nu vrem sub nici un chip sa ne imprietenim cu oala, nici macar cu colacelul de WC.
Si ma bate gandul ca de la toamna sa-l bag la preschool.

Ciuf (38+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Da CIUF trebuie sa stie sa foloseasca toaleta! Insa noua la inceput de an ne au cerut sa le ducem niste pantalonasi de rezerva in caz de accidente. Problema stii care e? Daca se intampla asa un accident toti copiii rad! Si i nasol rau ptr cel caruia i s a intamplat.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Si eu stiu ca trebuie invatat copilul la oala, si asta ptr ca cumnata mea va incepe munca in toamna si are aceeasi problema cu copilul ei de 3ani. Nici ei nu-i iese "instructajul" si plange tot timpul ....
Tare sunt curioasa ce metode folositi/ a-ti folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Americanii mei de la scoala deschid toate geamurile tot timpul si pe mine ma enerveaza ca ma trage curentul bine da' noi suntem o scoala mai 'speciala', n-avem AC - e drept ca nici n-am avea nevoie mai mult de cateva zile pe an; a fost o faza anu' trecut cateva zile foarte calduroase si o profesoara nou venita de pe coasta de est a sunat la maintenance sa intrebe daca nu-i ceva AC sau macar niste ventilatoare, si aia s-au apucat sa urle la ea ca e inconstienta, ca nu se gandeste la resursele de energie si la mediul inconjurator

In alta ordine de idei, am vazut ca vorbeati mai devreme de bacsis la coafor. Daca ma duc cu un pachet promotional (cu reducere substantiala) las 10% din cat am platit eu sau din valoarea reala a serviciilor?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ciuf, la preschoolul la care au fost baietii mei, erau copii potty train, si cu scutece (limita de varsta era 2 ani). Cu toate ca baiatul meu a fost potty train, mai avea accidente din cand in cand, si nu radea nimeni de el. Doar ma duceam in pauza de masa sa-l mai vizitez, si era cu chilotii uzi. Avea lucruri de schimb. Cam o data, de doua ori pe saptamana mergeam cu "pachet" acasa. . . Cand se mergea cu randul la WC, lui nu-I venea sa faca, si cand ii venea nu cerea si facea pe el.

Cryssa, noi am folosit metoda de 50 de dollari - pentru invatarea la wc. Adica i-am lasat pe copii fara scutece cam o saptamana. Cand s-au invatat sa ceara la WC, am platit 50 de dollari sa avem carpets clean, si voila, s-au invatat sa ceara . . .

Mergi la inceput

Sanca acum depinde de copii! Desi teacher cauta sa fie vigilenta sa nu se sesizeze accidentul copiii erau pe faza.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput