Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Carmi ,bine ca i-a trecut baiatului!Care-i "faza cu chibriturile"?
Pe mine ma puneau niste babe sa fac ceva muuuult mai scirbos copilului cel mare , dar nu le-am bagat deloc in seama .

Roxi , somn usor!

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Miflore - glutenul este o componenta proteica ce se gaseste in anumite cereale (grau, secara, orz, ovaz, mei) si care este implicata in "producerea" unei boli numita celiachie (enteropatie glutenica, boala celiaca). Introducerea cerealelor cu gluten peste varsta de 8 luni previne/scade riscul aparitiei bolii (care este destul de grava si odata depistata implica un regim fara gluten pt toata viata)

Mai citesc si revin, caci a fost asa de frumos la intalnire si tb sa vizionez si pozele.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Cred ca ma retrag si eu in pat .

Iar dorm scumpii de ei tinindu-se de mina

Astept raspunsul tau Carmi si apoi

Poze

Mergi la inceput

Anya , ce bine ca ai aparut !Am si eu o intrebare :cite zile trebuie administrat Sumetrolim ? Eu i-am dat lui Tudor 5 zile , dar tot mai tuseste .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara

De cateva zile ma tot chinui sa ajung la zi cu cititul si acum am reusit. Am vazut si eu pozele de la intalnirea din parc si toti bebeii sunt asa de draguti ca-ti vine sa-i mananci. Si mamicile la fel. Chiar si sotu s-a uitat la poze. Acum are si un bebel preferat in grup: Nuka. A zis ca e adorabila. Si ceilalti bebei i-au placut, dar de ea i-a placut in mod special ( cred ca de ce e asa rotunjoara ca Matei ).

Carmi, faina freza are Fabiano, desi nu foarte mult par.
Karmenutza, felicitari pt steluta.
Bun venit noilor mamici: Dory, Otilia si Mary.
Ege, 6 dinti deja???? Felicitari! Noi n-avem nici unul inca.
Ioana, multa sanatate Mirunei si sper sa nu se agraveze.
Maddy, noi bilete la Depeche Mode am luat de pe my ticket.ro, dar nu cred ca mai sunt.
Miflore, felicitari pt al doilea dintisor!
Ina, Ilinca e tare dragalasa in poza cu bandana rosie!

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Gabi, faza cu chibriturile se face pt deochi. Si cred ca difera de la o zona la alta. La noi se sting trei chibrituri in apa, se zice tatal nostru de trei ori si apoi cu degetul inmuiat in apa aceea se face cruce la copil pe manute, picioruse, obraji, frunte si se pun trei picaturi si in gurita. Se mai zice ca daca chibriturile se lasa la fund, copilul era deocheat.
Poate pe la Carmi se face altfel.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragalaselor,

Nu am mai scris de cateva zile ca am fost tooot pe drumuri, Victor a implinit ieri 6 luni, baiat mare, dom'le, si l-am sarbatorit cu o "plimbare" la supermarket si o iesire seara la un restaurant grecesc (prima data cu el la resto, pana acum am fost numai la pizza hut ca sa putem pleca urgent daca e nevoie), unde a dormit non-stop ca o valizuca mica si scumpa.

Iar azi am avut mancarici si am fost intr-o vizita spontana unde am nimerit la marele fix, tocmai cand se pregatea un gratar.

Nu va mai spun ce zi de kk am avut vineri la serviciu, concluzia "oamenii e mici si rai, indiferet de nationalitate"
se confirma, m-am suparat rau drept care sambata dimineata nu prea am avut lapte; vad ca acum s-a mai reglat si sper sa nu-l pierd din cauza unor neamuri proaste.

Am citit un pic din urma dar mai am mult de recuperat asa ca imi cer scuze daca am ramas datoare cu vreun un raspuns la cineva.

Va las acum si va urez o saptamana excelenta, nu inainte de a ura La Multi Ani sarbatoritilor zilelor 9 si 10 aprilie, sanatate si noroc,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

gabiarama - ar trebui sa-i dai cam 7 zile. 5 zile reprezinta de obicei un compromis, ca sa nu "indopi" prea mult copilul cu antibiotic. Insa un tratament complet dureaza minim 7 zile. Insa nu te astepta sa-i treaca imediat. Mai mult ca sigur ca a fost o viroza care-si face treaba, cu sau fara antibiotic.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Multumesc Anya

Anto ,in poza aia chiar ca pare mult mai mare de 6 luni .

Poze

Mergi la inceput

Azi in parc a fost super. Pozele minunate. Mai am si eu cateva si o sa le pun la colectie in albumul comun cat de curand.

Sofia - stiu ca ti-am promis c-o sa venim la terasa, doar ca intre timp am plecat si nu aveam nr tau sa te anunt. Scuze.

Ina - bine ai revenit cu scrisul. Imi plac conceptiile Ilincai despre diversificare.

Cristina - ai niste copii adorabili.

Un pupic din partea Anyei pentru Matei, Luca, Nuka, Anca, Victor si nu in ultimul rand pentru Iulia, care, (la fel ca si Nuka), a avut bunul simt si intelepciunea sa nu planga la mine in brate si sa se prefaca cu succes ca ma place.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput