Aici, in Olanda (14)
Raspunsuri - Pagina 2
bart spune:
Multumesc tuturor pt. ajutor !
Danyce mersi, o sa mergem in Germania pt gresie si faianta.
Amonar am gasit intr-adevar pe marktplaats mesteri chiar la 10 euro pe ora :-).
Noi stam in sud (Gestel) dar ne mutam in Woensel, langa Jumbo.
Succes cu nasterea, moasele si ginecologii. Sotia mea a nascut la MMC din Veldhoven si a fost OK in final. Am stat in spital doar 6 ore dupa nastere.
Intre timp, mai o consultatie in Franta, mai una in timpul vacantei in Ro, vizita regulata la moase aici (ahem) si... cam atat.
Baietelul nostru are 1 an si 4 luni.
Marton
danyce spune:
Bart, cu placere. Succes in cautari si pe mai departe, cu amenajarea casei!
Alina, merci frumos de aprecieri.Noi avem parchet de lemn, parca de castan e daca nu ma insel (o sa-l intreb pe sot cu prima ocazie cand mai apare pe-acasa din deplasari).Mandy e o scumpa si ea.Si Alma asa a inceput, sa se tina scai de mine (inca o face uneori pana ma exaspereaza), dar cand fuge, mai ales prin parc, n-am incotro decat sa fug si eu dupa ea.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
Buna dimineata Olanda , iata ca astazi am prins o vreme superba si in curand iesim la o plimbare .
Bart sa iti traiasca baietelul , oare poti sa pui si tu niste poze cu voi , mi-ar face placere sa stiu cu cine stau de vorba . In mai noi ne apucam de casa si atunci osa aflu mai multe despre ceea ce vom cumpara si xcat va costa . Eu stau in dilema cu privinta la culori , am incercat sa gasesc ceva site-uri cu informatii insa e greu sa gasesc unul bun .
Danyce eu nu vreau ca Mandy sa continue sa fie asa mamoasa eu vreau ca ea sa se joace si singura si nu stiu cum .
Eu as vrea sa pot sa imi mai fac din treburi chiar daca ea e prin imprejurimi . In fine sper sa creasca si sa ma inteleaga catusi de cat ca acum vorbesc cu pereti .
Mergem la plimbare papapa !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
Amonar spune:
DANYCE, ALINA
Multumesc pt incurajari! Vom vedea cat e de negru cel cu cornisoare.....Eu caut intotdeauna sa-mi petrec timpul cat mai eficient si mai placut in viata....de aceea cred ca 34 de ore la nastere sant pierdere de timp....se poate si altfel datorita tehnicii si medicilor bine pregatiti....Dar oricum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ.
Fetelor, aveti copilasi frumosi. Sa va traiasca!
Bart
Ma bucur ca ai gasit solutii! Poate am sa apelez si eu la cei pe care i-ai gasit tu pe MARKTPLAATS. Cred ca stiu unde te vei muta, am locuit si eu pe acolo, pe Antwerpenlaan si si in GESTEL... ;-)))Este un mic complex de magazine pe acolo.
Si eu as fi putut sa aleg intre MCM si Chaterina Ziekenhuis. Am ales pt ultimul spital pt ca locuiesc la 5 minute de el. Si la MCM am vazut nu de mult la stiri un caz de deces la nastere. Parintii (Olandezi) i-au dat in judecata pt ca din cauza protocolului lor le-au murit unul din gemeni la nastere. Le-au trebuit o ora pana sa ajunga la cezariana, timp in care a murit ultimul copil in burta.
Oricum sa-ti traisca baietelul!!! E voinic deja. Si eu tot baietel voi avea.
Pe curand la toti si toate!
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
danyce spune:
Alina, si noi am profitat de vremea frumoasa si am fost afara toata ziua, am poposit si in oras ca a fost koopzondag, dar a durat ceva pana am ajuns ca mademoiselle Alma s-a jucat cu ratele de la lacul din parc (avem un parc imens la vreo 50m de casa noastra)si se tot intorcea din drum , mai ales ca ratele o urmau(pana la urma am luat-o pe sus ca altfel nu se putea).
Am vazut pozicile cu Mandy cea scumpa si m-a distrat tare cum se urca ea pe usa de la masina de spalat vase. Si Alma avea astfel de tentative, dar eu ma temeam ca va rupe usa.Si sa nu-mi zici ca sarpele ala incolacit in jurul gatului tau e adevarat ca m-au trecut fiorii cand am vazut pozele.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
Buna dimineata ,
Ma bucur sa vad ca vremea tine cu noi aveam mare nevoie de soare si sentimente mai bune ca prea mult timp a fost inorat .
Amonar tu nu te gadi prea mult la cum va fii Dumnezeu e mare si o sa fie si el acolo ai sa vezi ca o sa treaca repede si iti vei vedea fiul cat de curand .
Danyce imi imaginez cum era Alma in parc cu rtele dupa ea , fain asa ca aveti unde iesi in natura si chiar aproape . Cat priveste sarpele da este adevarat insa e un scump il avem, de pui mic si e o.k.
Ma duc la Mandy ca iara nu ma lasa .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
gabrianah spune:
buna buna! va saluta o vecina indragostita de tara voastra !:)
vreau sa venim cu copiii ( 4 ani si 1 an)la blumen korzo la sfirsitul lui aprilie, si am vrea sa mai raminem 1-2 zile la ceva ferma . citisem tot aici pe forum de ferme faorte frumoase cu iepurasi, mielusei , etc la care se poate merg in weekend , si v-as ruga daca stiti, sa imi spuneti si mie cum sa caut . fermele alea ofera si cazare?
adevarul e ca am merge si de Pasti acum undeva, dar cred ca m-am trezit cam tirziu, sau ?
multu frumos!
ana
Amonar spune:
quote:
Originally posted by gabrianah
buna buna! va saluta o vecina indragostita de tara voastra !:)
vreau sa venim cu copiii ( 4 ani si 1 an)la blumen korzo la sfirsitul lui aprilie, si am vrea sa mai raminem 1-2 zile la ceva ferma . citisem tot aici pe forum de ferme faorte frumoase cu iepurasi, mielusei , etc la care se poate merg in weekend , si v-as ruga daca stiti, sa imi spuneti si mie cum sa caut . fermele alea ofera si cazare?
adevarul e ca am merge si de Pasti acum undeva, dar cred ca m-am trezit cam tirziu, sau ?
multu frumos!
ana
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Daca imi spui exact in ce oras/regiune vii, pot sa ma uit pe Internet. Stiu ca sant ferme unde primesc si turisti dar trebuie cautat pe Internet.
blumen korso este Keukenhof?
Cu Pastele nu stiu..tot asa pe Internet..nu se stie niciodata
gabrianah spune:
Draga amonar, multumesc de raspuns si ajutor!
da, blumen korzo ( nu stiu cum se scrie) e parada aia mare de flori in aprilie, si e linga keukenhof, da.eu nu am fost anul trecut ca era bebe mic, insa anul asta tare mult as vrea sa le vad, mai ales ca urmeaza sa ne mutam in sudul germaniei, si apoi adio olanda
voi mergeti la parada asta? :)
intre timp caut si eu cu google,am gasit apartamente de vacanta , insa am io o fixa ca e frig inautru si ca nu sint locuite pe frigul asta, si cu 2 pici dupa noi mi-e frica sa nu ne racim.
scrie-mi site-urile ca ma uit si eu, apreciez ca vrei sa ma ajuti
Ana
gabrianah spune:
am gasit link pentru flori.acuma vad ca trece prin mai multe orase de-a lungul coastei. daca dai clic pe "foto impresii" vezi poze din 2005. f- frumos. dar oricum, cred ca voi stiti despre astea:)
http://www.bloemencorso.info/