Aici, in Olanda (14)
Raspunsuri - Pagina 15
coranima spune:
Buna , fetelor,
Daca tot se plangea anky , pe buna dreptate, cat de repede a primit unda verde aici partidul pedofililor, vreau sa va aduc si eu ceva la cunostiinta.Azi am primit via mail o instiintare ca Ruud de Wild de la radio538 a inceput deja sa adune voturi pentru a putea aduce in dezbaterea parlamentului chestiunea scandaloasa in cauza pentru stopare acelui partid al pedofilior.El are nevoie de 48000 de voturi pentru aceasta(are deja 15000).Puteti trimite votul vostru la ruud@radio538.nl. Spuneti da pentru protectia copiilor si nu ignorantei unei societati blazate(cica "tolerante" .
anky spune:
BB Alinus,merci.Uite aici mai multe despre Led screens(adresa siteului firmei)
http://www.explorevision.com
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
danyce spune:
Alina, si eu m-am surprins pe mine insami pana acum.
Coranima, multumim pt link.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Anky, wow, e super situl!Afaceri cat mai prospere va doresc!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
bb_alinus spune:
Anky, dar asta e afacere nu gluma!! Succes!Asa m-am dumirit si eu despre ce e vorba! Dar ce avea primaria contra voastra?
Fetelor, m-am apucat sa invat olandeza...pt inceput singura, ca n-am alta solutie deocamdata, cu o gramada de carti si casete audio si cd-uri. Macar sa imi fac o idee!
Stiu ca exista un curs de initiere pt mamici, ca nu e departe de unde stau eu, unde putem sa ne lasam bebeii cu cineva, insa incepe in aug iar eu din 6 sunt in Fr ...insa e bine de stiut, o sa ma duc la urmatorul!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Ce face Olanda? Dormiteaza in caldura bag de seama!
Noi nu mai putem, nu gasim nici un strop de aer, desi tinem deschis peste tot... Ma gandesc la clima nou nouta abia montata in apt din Franta si care sta nefolosita iar aici curg apele pe noi
Dar ce nu imi vine sa cred ca nu exista clima in nici un mijloc de transport in nici un magazin....inteleg ca asemenea calduri sunt exceptionale dar parca totusi nu pot sa cred ca in restul verilor e asa de frig ca nu e necesara!
In rest, numai bine va dorim!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lena spune:
hai ca am scris o polologhie de mesaj si nu i-am dat send...
anky super-frumos site-ul ce sa mai!!
bb alinus au si in supermarche aer conditionat si chiar cum zice fii mea e lekker koud(rece)...d-asta acu mai mult ma plimb prin magazine decat pe corso ca eu cu tensiunea mea mica si caldura asta nu prea merge...daca vreti sa va luati airco eu zic ca cea mai buna si ieftina metoda, este unitatea mobila, aceea de o muti in ce camera vrei, sunt si o multime de oferte acum si sincer la casele lor mici nici nu-ti trebuie unitate mare de perete(hahahahaha, eu sunt inginer in instalatii si macar atat mai mi-aduc si eu aminte din meseria mea) dar pana acum ceva ani nu a fost nevoie ca erau maxim 2 saptamani pe an de caldura, dar nu tropicala, dar acu cu climate change, asta e, si-n scandinavia e cald, daramite la noi acilea!!
fii mea mananca cuburi de gheatza, e innebunita dupa ele, pun mereu la frigider...si astept cu drag si spor we asta sa plecam odata la romanika!!
Lena si t-rex Freya
bb_alinus spune:
Lena, da,intradevar supermarcheurile sunt mai racoroase ca au "frigidere" pt produse, insa pe cuvant ca in absolut toate magazinele de aici - si am intrat slava domnului in multe ca ba mi-am cautat toaleta de botez ba canapea, ba mai stiu eu ce, - e o caldura statuta de nu poti sa respiri!
Ah precizez ca numesc magazine tot ce nu e supermarche .
Cat despre aer conditionat nu avem in plan sa ne luam ca banuim ca asta e o vara exceptionala si ca in cateva saptamani nu o sa mai avem nevoie. Dar oricum, unitatea mobila no way ca avem impresia ca ...ce luam pe mere dam pe pere , ca tot trebuie scos furtunul de scurgere afara deci trebuie sa tii o fereastra deschisa...pe unde intra caldura la loc! L-am testat...Ce mi se pare ok este AC reversibil, adica vara face racoare si iarna incalzeste - de asta avem in apt din FR si e foarte bun.
In fine, celelalte fete ce mai fac?
Danyce, cum mai e la munca?
lena spune:
alina habar n-aveam ca n-am avut niciodata...dar suna cam nasol, atunci...hehehehe, uitasem de furtun
mey sa stii ca la mine poate ca e oras mai mic, chiar au, serios, este chiar racoare, au in v&d, in we, in hema, peste tot(adica in magazine)...poate in den haag ca e asa mare, nu s-or mai fi strofocat astia zic si eu!!
cat despre vara exceptionala eu zic ca te amagesti singura eu sunt de 3 ani si toate pana acum au fost la fel de calduroooooooase!!
dar macar sa speram!!
Lena si t-rex Freya
Alina Maria spune:
Buna fetelor , ne cerem sacuze de absenta insa am avut vacanta timp in carre om lucrat la casa ca in 3,4 saptamani ne mutam .
Bun venit noilor fete si da Oritje noi ne cunoastem , bine ai venit .
Sper sa recuperez si sa imi mai fac timp de acu incolo , v-am pupat .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda