Imprimanta help!
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
multifunctionalele nu sunt grozave...
eu am stat in dubiu si mi-am luat Canon laser, cea mai ieftina din categorie.
Daca vreau sa scot poze, merg la minilab. E unu grozav la Unirii, vis-a vis de KFC, cum apare pe ecran, asa iti scoate si poza :), eu mi-am facut si expozitia de fotografie cu pozele scoase acolo!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
luly spune:
Noi ne-am luat-o de curand. Deocamdata sotul(ca mai mult el o foloseste) e multumit de ea. Acum depinde de ce vrei sa faci cu ea. Inainte am avut o imprimanta HP vecheeee de vreo 9 ani care mai avea putin si zbura de la etaj. Este un aparat usor de folosit, imprimanta scoate f. frumos, scanerul merge destul de bine(nici n-avem mari pretentii de la el), consumabilele sunt acceptabile ca pret asa ca deocamdata e ok. La cat am dat pe ea dc ne tine 2 ani noi suntem multumiti.
Luly
erin20 spune:
quote:
Originally posted by luly
Noi ne-am luat-o de curand. Deocamdata sotul(ca mai mult el o foloseste) e multumit de ea. Acum depinde de ce vrei sa faci cu ea. Inainte am avut o imprimanta HP vecheeee de vreo 9 ani care mai avea putin si zbura de la etaj. Este un aparat usor de folosit, imprimanta scoate f. frumos, scanerul merge destul de bine(nici n-avem mari pretentii de la el), consumabilele sunt acceptabile ca pret asa ca deocamdata e ok. La cat am dat pe ea dc ne tine 2 ani noi suntem multumiti.
Luly
Mersi mult Luly Cred ca voi opta pentru ea pana la urma
Darria spune:
Am probleme cu imprimanta(Lexmark Z34 - model vechi dar isi facea treaba): nu mai printeaza negru.
Cartusul negru este proaspat incarcat(lasa urme proaspete pe servetel). Am setat cartus nou dar degeaba(nu este prima data cand il reancarc, pana acum nu am avut ac. problema). Am incercat si varianta cu cartus vechi - degeaba.
Miscarea de printare o face dar nu lasa tus negru pe hartie. Cel color e plin, printeaza. Praf nu este adunat.
Am dezinstalat si instalat din nou imprimanta, degeaba.
Schimbarea cartusului a coincis cu reinstalarea wind. De aici sa fie problema?
Ce pot sa fac?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri
croitorualin spune:
puteti incerca CANON MP600, e multifunctionala (copiator, scaner, imprimanta). e si destul d ieftina 260 RON aprox. plus ca e usor de incarcat cartusele care sunt rezistente (rezista la multe reincarcari).
tic_tac spune:
frate-meu vrea o imprimanta HP DeskJet 9800D si nu stie daca se fac reincarcari la cartuse.
a facut odata un refil la un cartus HP si s-a lecuit, i s-a umplut imprimanta de cerneala.
problema e urmatoarea: ar vrea sa reincarce dar nu stie unde anume. macar la culoarea neagra.
adica in orasul Galati exista vreo firma serioasa care sa faca o reincarcare profesionala ? fara reclama, un pm.
multumesc
Elena.2006 spune:
Am si eu o imprimanta multifunctionala HP PSC 1500 AL-IN ONE.Dupa ce i-am inlocuit cartusul negru cu unul nou, original, nu mai functioneaza deloc, imi da eroare de la cartus, cand de la cel color cand de la cel negru.Ce ma sfatuiti sa fac?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
Elena.2006 spune:
Cam rar pe aici...Intre timp mi s-a rezolvat si problema mea..Sa auzim de bine.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze