Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai, corap, asta ma interesa, cum ajung la piureul ala sau asa ceva? care sunt pasii? am citit ce la dati, dar nu stiu cum arata progresia. io as vrea sa stiu ce fac dupa cei 30 ml de morcov...

problema la mine este ca nici nu sunt acasa sa urmaresc cum se satura copilul si bona e mai bolanda, trebuie sa-i fac schema si s-o pun pe perete in bucatarie, ce-i da in fiecare zi si la ce ora...
de-aia va tot intreb, daca eram acasa, improvizam eu si ma adaptam, dar in baba n-am incredere deloc la asa ceva, sa-si dea seama cat, cum, ce, cum primeste copilul, ce respinge...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cristina, de acord cu tine! supa chioara n-are nici un sens (parerea mea). parca si caprarii scriu ca nu se mai "poarta" supa chioara.
eu i-am dat morcovel din supa si zeama in care au fiert legumele (am mai pus telina si pastarnac). le-am pus la blender si s-a facut un piureu mai moale.
c

Mergi la inceput

cristina, adica tu pana acum i-ai dat doar suc de mar intre mese si de-acum vrei sa te apuci de juma de borcanel de piure de morcov+dovlecel? am inteles bine? daca merge la tine, fac si eu la fel:)) cand zici ca ii dai piureul, sa fiu pe faza?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda, cel mai bine il intrebi pe pediatru.
eu pot sa-ti spun cum am facut, dar a fost ceva "adaptat", deci nu neaparat ceva "bine".
eu am inceput cu portocala (suc) din cauza de constipatie. apoi i-am bagat si suc de mere, si apoi si suc de morcov.
dupa ce-am tinut-o vreo luna cu sucurile astea, i-am dat si mar ras (adica mar ras pe razatoarea de sticla) amestecat cu suc de morcovi - a iesit un piure mai fluid. pe care l-am ingrosat din ce in ce mai mult - n-am mai stors asa fructele, le-am dat mai cu pulpa.
si cam atat.
supa ti-am spus cum am facut-o.
!!! asta-i ce-am facut EU. n-o luati de buna!!!
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

corap, soacra-mea tine merele din gradina ei in pivnita si le trateaza cu indiferenta! si arata ca abia culese din pom, doar ca mai au o buba mica, doua... morcovii sunt din sere, dar de ale noastre. Cu ce cresc... chimicale! Dar daca gusti un morcov din carrefour si unul din piata, ai sa vezi diferenta! Au suc mult pt ca sunt proaspeti si deci plini de apa! stiu ca bagam in noi numai chimicale, dar macar produsele romanesti mai au inca gust!

Anda, daca vrei sa faci de capul tau, ia din carti sau mai vezi din urma, ce am mai scris noi pe aici. Daca nu, asteapta doctorul!

Noi va pupam, plecam la plimbarea de seara!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

gandacel, nu am vazut nimic din ce spui despre parcul bazilescu, de-aia am si ramas uimita duminica si am recomandat aici parcul. opinia mea despre parc este cu totul alta.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Io-s pe aici, dar am ramas de tot in urma cu cititul si scrisul de cand cu vremea buna si statul mai mult pe afara.

fetele va multumesc mult pt raspunsuri cu popa, inca nu am apucat sa le citesc pe toate. Si nici la popa sa merg.

Anda - pai unde sa fim eu cu Ina, eram pe mail si ne tot intrebam daca n-ai patit nimic tu sau the Poet.

Acu va las ca ma uit la Madrie si prejudecata, dar poate mai pe seara intru.

Anda - nu te grabi cu diversificarea ca Poetul are fond alergic. De-abia a facut 4 luni, o fi el in majoritate biberonat dar totusi... de ce nu o consulti si tu pe nutritionist - pediatra mea favorita?

Eu cred ca sunt ultimul bastion la NE-DIVERSIFICARII. Mai e cineva pe aici care inca nu a diversificat?

Eu incep saptamana viitoare.

Cristina, si tu, Brutus? Pai ziceai ca dupa Pasti...

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

gandacel, , cum era chestia aia: "indiferenta ucide" - m-ai spart la faza asta [emoticon cu burta sparta de ras]
lavi, ia sa-ti trimit si io un mail, asa mai folosesc adresa de gmail, ca s-a cam prafuit.
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, pai dadui doar suc, si cica asta nu e diversificare. piureul cel minunat o sa vina pe 2 mai cel mai devreme. vineri suntem la control, sapt viitoare plec in vacanta. ma intorc la sf lunii... asa ca o sa avem 5 luni jumate. pana atunci, doar suc

anda, daca mai astepticu draga inima tin pasul cu tine...io nu ma grabesc...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Am pus si noi poze in contul comun, incercam s-o concuram pe pufoasa Inei in privinta modei,dar fara speranta.
Va pupam

mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput