Regimul disociat (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut fetelor! Am inceput si eu regimul disociat (3-3-3 zile) si dupa 3 zile de "carne" am slabit 2.5 kg, ajungand acum la 62.5kg. In timpul asta am mai avut si ceva abateri (de ex. o inghetata ieri, gratar de porc sambata).

Ce voiam sa va intreb:
- cat timp tineti regimul? Pentru ca eu ma simt destul de slabita si nu cred ca voi reusi sa continui dupa astea 9 zile... totusi ce ma fac daca pun kilele la loc?
- este adevarat ca in primele zile se slabeste cel mai mult? eu asa cred, nu cred ca voi slabi la fiecare 3 zile cate 2.5 kg....

Succese maxime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

buna fetelor!
De mult timp tot zic ca am sa ma apuc de dieta dar azi(fiind si luni)m-am hotarat.Nu se mai poateee...Eu am pus pe mine 14 kg in primul an cand am venit aici(in 1999).De atunci nu prea am reusit sa mai dau jos.Am o fetita dar dupa sarcina nu am ramas decat cu 3 kg.Ce sa mai...Am mai tinut odata acest regim si a dat rezultate numai ca apoi nu am mai facut atentie si am recuperat.
Acum am 69,3 kg .Sper sa ajung cat mai aproape de 60.Dar am sa tin cate 2 zile pt ca data trecuta a 3 a zi de carne mi-a fost rau.Asa ca tin cate 2.
Vroiam sa va intreb se pot bea ceaiuri?Neindulcite bineinteles!
Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aoleu, ce foamee mi-e.. treceti-ma si pe mine pe lista voastra, sper sa fac fata cu brio frigiderului , 1,61 si 62 kg, urati-mi bafta

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Saru'mana Ralu pt incurajari... sper sa fie cum zici tu.
Bine ati venit si spor la slabit le spun si eu la fetele care au aparut la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Cam slaba activitatea pe aici. Pai bine mai fetelor, vine vara cu nunti, plaja, mare, soare, haine cit mai putine....asa ca haideti sa fim in top

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Pai slaba activitate, eu ce sa zic...ca stagnez de doua saptamani, e drept ca am cam sarit calul si nu am mai tinut regimul asa strict, dar nici nu m-am ingrasat...

STEAUA trup si suflet, spre 23!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by ralucasimarius

Cam slaba activitatea pe aici. Pai bine mai fetelor, vine vara cu nunti, plaja, mare, soare, haine cit mai putine....asa ca haideti sa fim in top

ai dreptate...gata, mi-am revenit...cu juma de kil in plus...da-s din nou cu voi
Raluca (Ralnied) trece purcelus la mine - 61kg

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
Bun venit noilor colege de suferinta!
Am facut modificari!
Aime... si la tine am schimbat... dar am convingerea ca revii la zile mai bune!
Pupi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Raluca, multumim pentru modificari la listuta..

am uitat sa zic ca target-ul meu este pentru inceput 60kg, la o inaltime de 1.63m. Si am inceput pe 28 aprilie. Multam mult!

sper ca nu m-ati uitat cu intrebarea... ati tinut dieta mai mult de 9 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by AncaMaria
sper ca nu m-ati uitat cu intrebarea... ati tinut dieta mai mult de 9 zile?

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

eu da... si nu doar eu...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput