Regimul disociat (7)
Raspunsuri - Pagina 8
ralucasimarius spune:
Am ajuns la 49,5, dar am o mare problema. Slabesc foarte tare in partea de sus. Am vrut sa-mi iau azi o bluza si nu-mi vine nimic. Am luat o rochie (sint nasa simbata
) si trebuie sa o duc la modificat. Nr. 8 nu-mi intra pe fund si am luat 10 care-mi vine foarte bie pe coapse, dar la mijloc.....
. Sa fac oarece exercitii pt partea de jos? 
ymellda spune:
Ma amestec si eu in topic: am 3 zile de cand am inceput disociata: masuratori 1.54 si 68 de kile (am ramas cu mult dupa nastere, dar am pus destul si de cand am venit in Canada). First target: 50 kile.
Inca nu m-am masurat. Astept pana duminica.
Va pup si mult succes si vointa la toate.
Alina si `copilu' de la 3 la 5 ani" Andra - Ioana
ratusca1977 spune:
AncaMaria si eu am tinut dieta mai mult de 9 zile, e totul OK, e drept ca am mai sarit calul in unele zile, dar nu m-am ingrasat.
ymellda bine ai venit si spor la slabit.
STEAUA trup si suflet, spre 23!!! 
bumbacel spune:
Hello fetelor,
de luni sunt a voastra
.
Intrebare, paine e voie? Ma gandesc la graham, paine prajita, in cantitati mici, desigur
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

ralucasimarius spune:
Fara piine. Cel putin asa stiu eu. Mi-a fost greu la inceput dar m-am obisnuit. Acum nu mai simt nevoia sa pap piine.
AncaMaria spune:
Multumesc ratusca1977 de raspuns, da io ma gandesc ca nu e sanatos sa o tin mai mult de 9 zile... desi auzisem parca de Monica Anghel ca a tinut luni de zile..
Oricum, ma gandesc sa o tin macar pe aia disociata pe mese in continuare... da mai vad, acuma-s pe ultima suta de metri (adica ultimele 3 zile)
Succes tuturor!
ratusca1977 spune:
Anca, vezi ca a mai tinut o fata de pe aici disociat pe mese si spunea ca nu a dat nici un rezultat.
Eu una nu am tinut regimul asta cu mare strictete, am mai luat pauza, l-am reluat, am mai mancat in timpul dietei una alta in afara programului...
STEAUA trup si suflet, spre 23!!! 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by AncaMaria
Raluca, multumim pentru modificari la listuta..
am uitat sa zic ca target-ul meu este pentru inceput 60kg, la o inaltime de 1.63m. Si am inceput pe 28 aprilie. Multam mult!
zile?
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
cu placere...
Am trecut si inaltimea, target-ul, prima zi... Asteptam noi vesti! Multa bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ralucasimarius
Am ajuns la 49,5, dar am o mare problema. Slabesc foarte tare in partea de sus. Am vrut sa-mi iau azi o bluza si nu-mi vine nimic. Am luat o rochie (sint nasa simbata) si trebuie sa o duc la modificat. Nr. 8 nu-mi intra pe fund si am luat 10 care-mi vine foarte bie pe coapse, dar la mijloc.....
. Sa fac oarece exercitii pt partea de jos?
Ralu, asa patesc si eu... sus se duce, dar jos prea putin, daca nu chiar deloc... Si eu, in principal acolo as avea nevoie sa se vada sau sa se simta ceva diferente...

E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ymellda
Ma amestec si eu in topic: am 3 zile de cand am inceput disociata: masuratori 1.54 si 68 de kile (am ramas cu mult dupa nastere, dar am pus destul si de cand am venit in Canada). First target: 50 kile.
Inca nu m-am masurat. Astept pana duminica.
Va pup si mult succes si vointa la toate.
Bun venit, Alina!
Esti pe listuta!
Multa bafta si tie!
E si maine o zi!