Regimul disociat (7)
Raspunsuri - Pagina 6
tzuchi spune:
quote:
mamagiuliei Posted - 26/04/2006 : 13:18:19
Feteleee, ma ajutati va rog ?
De azi am inceput, adica incerc sa ma tin de treaba ... si am baut 1 l lapte cu 2,5 % grasime si mai am un iaurt mare light. Laptele il pun ca lichid sau mai tre` sa beau + 2 l apa ??? (recunosc ca l-am amestecat cu Ness + indulcitor) Sau pot bea 2 l lapte in loc de 2 l apa ... desi am o banuiala ca nu prea ...
Dupa lactate vine carnita si apoi legumele/fructele ?
Mamagiuliei welcome! Eu am pus laptele in loc de apa, si asa ma chinui sa beau cei 2 litri de apa in zilele de carne si legume si da, dupa lactate vine carnita si apoi legumele/fructele! Si am baut si eu cafea cu lapte si indulcitor ca nu-mi functioneaza brain-ul dimineata, chiar in fiecare dimineata, dar merge regimul si cu mici abateri!
ralucasimarius spune:
Daca am vazut ca pot sa slabesc mi-am permis 2 zile de rasfat si acum am niste mustrari de constiinta....
De miine gata. Apa, paie si bataie 
baicualina spune:
Hristos a Inviat!
am mancat si eu destule insa nu m-am urcat pe cantar de frica am inceput de miercuri iar disociatul pe zile 1-1-1.....sper sa fie bine!
acum sant si rushiii la mine si mai sant si racita...asa ca va inchipuiti....eu si lactatele mele azi....scuze Ralu stiu ca nu-ti plac lactatele![]()
asa ca astept sa treaca si week-end-ul asta!de luni va fi bine!
Alina
mmaica de Diana
ralnied1 spune:
Salutare1
Si eu in zona... suparata pentru meciul de aseara si o stare generala tare nasoala...
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ratusca1977 spune:
Fetelor, pe unde sunteti mai??
Eu inca stagnez intre 61.5-62...am mai scapat la diverse si din cauza asta stau pe loc. Voi cum mai stati cu kilogramele??
STEAUA trup si suflet, spre 23!!! 
andreea_trend spune:

Raluca te rog sterge la fata tot ce a dat jos odata... ca acu e la loc
...
Stiu o sa zici unde e vointza aia cu care ma tot laudam... asta e .. da imi revin eu... sper 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Raluca te rog sterge la fata tot ce a dat jos odata... ca acu e la loc...
Stiu o sa zici unde e vointza aia cu care ma tot laudam... asta e .. da imi revin eu... sper
:( Nu sterg inca... eu sper ca vei evolua in bine...
E si maine o zi!
baicualina spune:
asa esti tu Raluca intotdeaunaoptimistasi gata oricand sa ne ridici moralul....eu nu am ajuns inapoi...Doamne-fereste!...insa am pus 1kg cu ocazia sarbatorilor...
nu-i nimic las ca am mult de munca poate poate...
Alina
mamica de Diana
Indra spune:
Ca sa nu fac nosta discordanta cu grupul, am dat-o evident in balarii in toata aceasta perioada.
De miine ma apuc iar! Poate poate reusesc sa ajung unde vreau....

dar cine a inventat ciocolata !!!
Dana & Anisia 
ralnied1 spune:
Daca eu nu sunt optimista pentru mine, macar pentru altii pot face asta...
Indra, vrei si felicitari???![]()
Eu de 2 zile nu prea mai pot manca nimic, de nici un fel...
E si maine o zi!