Regimul disociat (7)
Raspunsuri - Pagina 5
andrruzza spune:
Am mai scris de cateva ori la subiectul asta. Initial m-am apucat si eu de el, dar a durat doar 5 zile, mi s-a parut un chin. Va admir ca il puteti tine.
Din ianuarie pana acum am slabit 14 kg, mai am 10. Dar n-am facut nici foamea, nu m-am chinuit deloc.
Spor la slabit!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andreea_trend spune:
Fetelor am intrat sa va urez si eu un Paste Fericit
si sa veniti cu cat mai putine kile ![]()
HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
baicualina spune:
Paste fericit!
si tot ce va doriti sa se indeplineasca!
despre dieta vb mai tarziu...acum e sarbatoare!
Alina
mamica
de
Diana
andreea_trend spune:
Fetelor... ce bine ca e sarbatoare... asa ma simt 
HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
ralnied1 spune:
Hristos a inviat!
Nu am mancat prea mult... dar oricum am mancat. Si ce e mai grav, le-am cam amestecat, recunosc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralucasimarius spune:
Cu onor va anunt ca am ajuns la cele 50 de kile mult visate si atit de chinuite........De Paste nu am putut sa maninc mare lucru de frica sa nu pun vreun gram pe mine asa ca m-am rezumat la disociatul meu. Singurele abateri pe care le-am facut au fost pasca, cozonac si tort, dar vad ca nu au afectat cu nimic straturile mele de grasime.
Numai ca acum vreau sa ajung la 48. Si gata. Promit. 
andreea_trend spune:
Felicitarile mele Raluca ...
Din pacate eu nu ma pot lauda cu asa ceva... eu de paste am bagat la greu de toate... dar de saptamana viitoare o iau serios de coada...
HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
tzuchi spune:
Nici eu nu m-am putut abtine de sarbatori si am bagat ca
, fetelor am mincat la oua de cioco si cozonac sa-mi ajunga tot anu
; nici nu ma sui pe cantar ca sigur mi se face rau, dar de saptamina viitoare intru iar la 3-3-3, ca la disociat pe mese nu se cam vede nik la cantar in cazul meu!
ratusca1977 spune:
Eu am mancat duminica si luni de toate dar moderat si nu m-am ingrasat deloc. De marti am reluat disociatul.
szivarvany spune:
Feteleee, ma ajutati va rog ? 
De azi am inceput, adica incerc sa ma tin de treaba ... si am baut 1 l lapte cu 2,5 % grasime si mai am un iaurt mare light. Laptele il pun ca lichid sau mai tre` sa beau + 2 l apa ??? (recunosc ca l-am amestecat cu Ness + indulcitor
) Sau pot bea 2 l lapte in loc de 2 l apa ... desi am o banuiala ca nu prea ...
Dupa lactate vine carnita si apoi legumele/fructele ?
Nu ma injurati ca nu am citit tot
Sar`naaa 
Daria &
Giulia (2004 08 16)