Judetul BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Adevarat ca a inviat !!!
Ce mai faceti, fetelor?
Mi-ati cam lipsit zilele astea, dar recuperam, nici o grija...
Am inceput de ieri treaba, din pliiiiiiin, si abia astept week-endul sa imi incarc bateriile, ca pana vineri am treaba "ca la balamuc"
Noi sa fim sanatosi (mi-am luat si eurovita cu ginseng azi - ca nu mai fac fata - e la oferta la Sensiblu - 2 cutii la pret de 1: 113.000)
Va pup, am o pregatire de la 5 si tb sa ma pregatesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Se cunoaste ca a venit weekend-ul, sunt grozav de obosita . Nu stiu ce sa aleg o sau .
Ieri am " tras o fuga " pana in Bacau, la cumparaturi. Din pacate eu nu mi-am cumparat chiar nimic dar recuperez eu alta data..
Voi ce mai faceti? Cum o sa petreceti acest sfarsit de saptamana?

Eu sper sa fie cald si frumos. Vreau sa mergem la tara, sa stam cat mai mult afara, la gratar..Ce anunta la Tv nu prea ma bucura, adica ploi si vreme mai inchisa.

Va doresc un weekend placut alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Salutaare, fetelor !!!
Se pare ca numai eu stau in casa si bantui pe DC...
Am fost ieri la iarba verde la Gheraiesti si azi avem program in casa.
Ce mai faceti???
Pupici si distractie placuta.
Astept impresii si povesti despre acest week-end...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si noi abia am ajuns in casa de pe drumuri...noi in weekend nimic special doar ca ieri am reusit sa mancam primul gratar(facut afara, ca la tigaie suntem satui) pe anul asta, super delicios...
In rest plimbari, plimbari, plimbari, in ciuda vantului rece...

-ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineta!
Si la noi vantul si-a facut de cap dar i-am rezistat. Am mai facut si un pic de gradinarie dar si gratar.
Tot weekend-ul am stat pe afara.Mi-a fost un pic teama sa nu raceasca Ana dar nu a patit nimic, dimineata a mers voioasa la camin.

O saptamana buna va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ce mai fac bacaoancele???Pe unde sunteti????Cam putine la apel!!!
Criss e bine daca nu a patit nimic Ana, ca vantul asta tare inselator si rece e, offf daca s-ar potoli odata si sa fie cald...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Multa sanatate noua tuturor !!!
Si eu am fost duminica la iarba verde si am racit putin din cauza vantului rece.
Dar... nu ma las: am inceput din plin o noua saptamana de munca; ieri am ingrijit de florile din balcon - in doua jardiniere am pus amestec de seminte de flori si intr-un ghiveci am pus cateva seminte de patrunjel pt frunze, sa vad daca si cum ii merge.
In rest, toate bune si frumoase
Va pup pe toate si va urez o saptamana excelenta, cu soare si multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ce seminte ai pus??? am pus si eu niste firisoare de muscate curgatoare...dureaza mult pana se-nmulesc???...vreau petunii curgatoare si gloxinia...

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Fanna,
am luat de la Metro 2 plicuri cu amestec de seminte de flori pt jardiniere.
Cred ca trebuieu puse mai din timp, dar nu am apucat decat ieri. Nu stiu cat de repede ies si cresc. Astept si eu si te ti la curent.
Muscate curagtoare am de anul trecut. Alea au inceput deja sa infloreasca.
Petunii am avut in anii trecuti, tot din seminte, dar s-au facut lungi si eu nu prea am unde sa le tin, asa ca am renuntat la ele. Oricum, in fotografia de pe plicul cu amestec de seminte sunt si petunii.
Sper sa iasa multe si colorate, sa imi bucure ochiul.
Te pup si sa ne creasca si traiasca florile!

Mergi la inceput

Acuma am citit ca ai pus "firisoare" de muscate. Astea ar trebui sa se prinda repede. Eu am rupt o crenguta din greseala, am infipt-o in ghiveci (am zis ca ce o fi o fi, nu am mai pus-o in apa, cum faceam pana acum) si ieri a inflorit deja, deci s-a prins bine.
Si inca ceva: eu le ud numai in vasul de dedesubt, iar pamantul de deasupra il mai scormonesc din cand in cand...

Mergi la inceput