Judetul BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!

Fanna- felicitari lui Florin.

Am intrat sa vad ce mai faceti. Eu si Ana ieri am inceput curatenia "generala". Am intors camera Anei cu fundul in sus, am schimbat asezarea mobilei.Azi ne-am propus sa terminam cu asta ca de maine sa ne ocupat de subiectul "mancare".
Voi cum stati cu pregatirile? Ce bunatati pregatiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza criss
mersic de urari, la mine treaba e cam gata...pe vineri mancarea dar inca nu m-am hotarat ce fac...

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua buna vecinele!!!
Elena felicitari pentru Florin si LMA si de ziua lui si pt florii ..cam cc cu intarziere, da' niciodata nu e prea tarziu, nu???

Eu una ma simt asa de naspa, de parca m-ar paste o raceala, tocmai asta imi lipsea acuma

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

mihaela, ai grija, racelile de primavara sunt destul de urate!! Bea ceai fierbinte cu miere si lamaie si mananca citrice multe -asa, preventiv.
Va uram spor la curatenie..noi suntem niste trantori, mancam, dormim si ne uitam la tv. Tati munceste, si buni la fel....Si vremea asta e asa uracioasa...ploua, nu ploua...Vreau sa vina varaaaaaa!!!

Va pupa mami si Vlad Paul
spor la treaba...

laurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mai da ce activitate pe laura, spor la treaba
mihaela mersic de urari, niciodata nu e prea tarziu si sa sti ca nu te-am uitat Prewash e in masina sotului...inca nu am plecat acasa dar promisiunea e promisiune...ne oprim pe la tine si til dau sa-l incerci

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Sarbatori fericite, cu sanatate si fericire, alaturi de cei dragi !
Va pup dulce, pe toate bacauancele!
Geta

Mergi la inceput

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. PASTE FERICIT tuturor si sa intampinati sarbatoarea cum se cuvine!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

[Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste , cu inima mai calda si mai deschisa.

Sarbatori Fericite!
Hristos a Inviat!

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!
Ce mai faceti bacaoancelor!!!Cam lenese zilele astea, nu ati mai dat nici un semn de viata!!!
Elena am incercat Prewashul (chiar de 2 ori, ca am vazut ca scrie ca se poate da si a doua oara) si nu s-a dus de tot.Oricum de la negru cum erau s-a facut gri...Se vede ca e super bun, dar nu si la pete care nu se mai duc orice le-ai face...Oricum, cand mai treci pe aici sa opriti sa ti-l dau, si poate imi aduci si catalogul ala de la Amway sa dau o ocheada pe el, ca tare mi-as luat si eu un spray din asta, tare e bun sa il ai la indemana.Ma gandesc ca daca dadeam din prima cu sprayul asta pe acele pete(cat erau "proaspete") poate se duceau pana la urma...De acuma asta este...Multam mult

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Adevarat a Inviat!

Am intrat in casa de vreo 5 minute si mi-am zis ca prima data trebuie sa intru pe DC sa mai vad ce e nou si apoi sa trec la treaba.
Ana de ieri merge din nou la camin, eu m-am mai bucurat de o zi libera(martea nu am ore) dar de azi incep si eu serios treaba.
A tare frumos de sarbatori dar a trecut prea repede , ca de obicei...
Voi cum ati petrecut?

Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.

Mergi la inceput