Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
utocatalina spune:
Ana..super..Tibi si David sunt barbatoii pe categoria lor de virsta...iti dai seama la 4 luni ca va avea cu mult peste 7 kg...daca nu chiar 8?? Gata...plec cu miorlaita afara..pupici!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bee spune:
AnaSebe, tigara si cafeaua? BIne iti sta, ca mama care alapteaza. Sau vrei sa zici ca forumul tine loc si de tigara si de cafea.
Am vazut si eu invitatiile pt botez, Giova si CAta. FRumos frumos. SPer sa apuc sa vad si rochita de botez a Biei.
NOi am luat iar doar 100 g saptamana trecuta, in schimb ne place sucul de morcovi si am facut kk dupa prima doza..
In rest vestile noastre nu sunt bune. Singura parte buna e ca la kineto, fata a fost cuminte si cooperanta si e minunata in continuare.
Asa ca va pe toate cu drag si sa aveti o zi buna buna.
canda_h spune:
Ete ca trecu si week-endul si venim si noi la raport.
Am fost sambata la baby expo si am luat si eu bady cu "tata ma iubeste". Fain la baby expo ... bani sa ai ca gasesti de toate ... unele mai scumpe ca in oras .
Ce am vazut, dar nu aveau la vanzare a fost crema de soare de la Mustela. Voi cu ce ii dati pe bebelasi ca sa nu ii arda soarele?
Am vazut si niste ochelari de soare mortali dar costau 500 mii si nu m-am indurat sa dau atat
Sambata noaptea a dormit Filip cam sase ore si eu tare m-am mirat ... dimineata Codru imi zice: "ma tu sti de ce a dormit tzaca atat? cred ca i-am facut baie in Baby Calm" Noi i-am facut baie in ceai de musetel pana acum (ar cam trebui sa renuntam la musetel dar ne-am cam obisnuit asa) ... si Codru cand a pregatit baia nu s-a mai uitat la cutia de ceai
Fetele mai ziceti odata cum se numesc supozitoarele pentru hemoroizi ca m-a lovit si pe mine beleaua si nu mai gasesc unde s-a discutat subiectul !?!
Monica cred ca e cu gandul la gasca acum ... asteptam raportul deseara despre prima zi de lucru!
Cata e mortala rochita de botez ... asteptam sa vedem cum o sa arate mica printesa.
Gio am vazut pozele de la baby expo si de la mall Am stat io si m-am gandit ca n-am ajuns niciodata la avionul ala in mall ... cred ca trebuie sa ma duc cu timp acolo ca de cate ori am fost am fost pe fuga ...
Fetele care folositi Pampers 3 ati observat ca sunt de calitati diferite??? eu am luat din acelasi loc de doua ori si nu au fost la fel ... astia ce i-am luat ultima data sunt mai nasoli. Si au un miros chimic rau Am vazut ca si fetele de la noiembrie-decembrie sunt nemultumite de Pampers 3 si ele au mai multa experienta. Care folositi Huggies ca ma bate gandul sa incerc si eu???
pupici
Angi de motanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Fetelor se pricepe cineva la computere? Nu stiu ce are comp. ( sant pe laptop ) ca nu imi deschide windowsul delocimi apare pagina neagra cu o gramada de chestii dupa care arata ca si cum s-ar pregati sa incarce sa deschida windowsul si iar apare pagina aia cu scris...si tot asa.....ooof...numai sa distruga e fii-miu
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
anasebe spune:
Bee M-ai prins. N-am ce-i face. si sa stii ca am mai pufait si in timpul sarcinii.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Angi eu nu am probleme de miros cu pampers 3....am auzit ca Mall-ul din Timisoara este cel mai misto din toate care sant in Ro
Cata e frumoasa rau rochita de botez!!! Cred ca o sa-i stea super Biei cu scufita
Giova tu arati super misto Pupicei lui Marcolino care nu s-a speriat de mascota
Anasebe si Bee
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Bee spune:
Canda_H. EU folosesc Huggies 3 si sunt foarte multumita. Am folosit si Pampers, dar nu se compara (in opinia mea).
MAraki, sorry, cu PC-urile sunt pe langa.
AnaSebe rusinica!. Eu vorbeam, care e adevarat ca mai mult de suparare, iar am inceput cu : un pai dimineata, un pai seara. Asta desi in sarcina, n-am fumat deloc. DAr laptele meu, e chiar pe duca. Si si pe asta pe care-l am, nu stiu daca mai are sens sa i-l dau fetei, ca-i dau lapte cu griji, depresie, anxietate si fara mancare.
anasebe spune:
Bee Eu cu laptele vad ca mi-am revenit. Am facut saptamana trecuta si testul laptelui zis de Nico si facuse crusta de grasime. Asa ca ii dau lui bb sa pape laptic de la mine, la plimbare ii dau Humana 1, si intre ele mai bag si eu o tigara.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
miraklucker spune:
Hallo,
printre facut mancare, curatenie si leganat fetele, va scriu si eu cateva randuri. Am ramas singurele, mama a plecat ieri, David la gradi...
Sambata am avut si musafiri a trecut tot asa in mare viteza ca mai intotdeauna sora mea pe la noi, au mers si ei acasa de Paste. ( la noi e jumatatea drumului si locul lor de popas). Cu ocazia asta l-am vazut si pe taica-meu. A fost scurt dar decat de loc. Cel mai necajit a doua zi a fost David care primul lucru cand s-a trezit isi cauta verisoara!!
Selin e cam maraita, nu mai face kk decat cu supozitor, i-am pus unul de dimineata dar tot nu s-a linistit cine stie ce. Daria cred ca iar o dor urechile. Aseara s-a trezit plangand abia s-a linistit dupa vreo ora. Acum i_am pus supozitor si vad ca doarme..... si vremea asta ..... nu poti face nimic, ploua si e frig.
Daria tot isi i-a papucii si geaca si vrea sa plece dar unde sa mergi??
Canda, eu folosesc Huggies si mie imi plac... chair mai mult decat Pampers care pe langa ca aici sunt cei mai scumpi si nici la oferta nu gasesti ca ceilalti, Au elastic in spate si parca tin mai bine... acum incearca si tu!! HEMORZON se numesd supozitoarele
gata am plecat, m-au sunat de la gradi ca David are febra mare si-l dor urechile!!!! Acusi inebunesc
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
anasebe spune:
Mira Cred ca David face otita si din cate am inteles e foarte dureroasa si nu prea ai ce sa-i faci. David
Daria
Selin si
tie.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu