Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Gata am venit si noi de afara.
Irina misiune indeplinita.maxim 10 zile ajunge.
Anasebe sa sti ca si eu m-am gandit ca nu-l va purta mult, dar ieri cand am mai mers odata la expo am uitat sa-l duc sa-l schimb. nasol ca nu au marimi pt. 9 luni, direct 1 an.eu as fi multumita sa-i fie bun o luna.
Cred ca va va iesi super botezul.
Maraki e cel mai mare si cel mai scump din tara, dar se face unul si mai mare la Cluj Napoca. mersi de complimente, dar n-ai vrea sa-mi pozez grasimile de la burta si imprtejurimi.
Cata a fost cald ieri, si azi la fel. de maine se schimba vremea. ma mai imbrac si eu in fusta si pantofi, cand e si Clau cu noi si suntem cu masina. ca de blugi m-am saturat.
Canda sa sti ca si eu am citit la celelalte mamici, voi lua si eu o punga mica de Huggies si una de Happy sa vedem de care voi fi mai multumita. am luat de 2 ori Pampers nr. 3, de la selgros, dar nu miros a chimicale.
hemorzon sunt supozitoarele, dar ai grija ca nu sunt indicate la femeile care alapteaza.Mai bine pune crema de galbenele.
Mira off, offf. imi pare rau ca david nu se simte bine. sora ta s-a intors in Franta? ca parca a fost in Timisoara in ultimul timp.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Anasebe,Astery,Jeanina,Bee,Irina,Mira,Giova,Cuscra,Moni, Cata- f.faine pozele, o sa revin cu comentarii dar acu treb sa dau la "beculetz" de papa si am pus si noi poze noi!
pupicei si sper sa apuc sa scriu ca avem o zi plina!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Hai ca am venit si noi din parc..am dormit ca betivii pe banca ca eram frinta...Bia nici pis nu a zis...acum normal ca s-a trezit si e cu ochii pe mine ca pe butelie...Bee sa stii ca Bia acum 2 sapt. luase numai 90 gr/sapt...sapt. trecuta a luat 200, dar habar nu am ce ma asteapta sapt. asta..ai sa vezi ca ii va prinde foarte bine Anei kineto si tu incearca sa te gindesti ca va fi bine, ca sa-i transmiti prin lapticul tau asta..nici eu nu stau deloc grozav cu lapticul, dar inca mai este cit de cit! Canda, super faza cu baita lui Filip in ceaiul de musetel..sa stii ca eu si acum ii fac baie Biei intr-un amestec cu flori de tei, galbenele si inca vreo 2 minuni..poate de aia doarme asa de bine noaptea!Apropo, eu de cind am trecut la Pampers 3 ii tot ziceam mamei ca "pute fata a alcool si a alte minuni"...abia pe urma mi-am dat seama ca astia put...mi se pare oribil mirosul, dar macar acum m-am obsnuit...eu cred ca sunt de 2 feluri pentru ca e modelul vechi si nou..asa am patit la Pampers 2, nasul mi-a adus modelul nou cu tot felul de animalute, iar ala vechi era numai cu elefanti parca si era altcumva si la betelie..Maraki ma pricep la calc. mai mult de o groaza, din pacate..abia astept sa vina botezul....sper sa nu inoate Bia in scufie ca e pentru 6-9 luni!
Mira sper sa se faca cit mai repede bine David! Pupici! Mindra deja miraie numai "a...ghe"..."a...ghe"!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Giova Daca ii mai cumperi lui Marco de la Z, i-ai de 1 an ca nu sunt asa de mari (valabil la bodyuri si salopete). Un lui Marco.
Fetele care va pregatiti de botez: Ce chestii faine mai pregatiti, ca eu nu mai stiu ce sa inventez. Si de unde sa-i cumpere nasa un trusou mai special, indiferent de pret?
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu