Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Laura,exact asa face si Dani.Dar el ziua nu mai vrea deloc.Asta si pentru ca are mese solide...cate-odata mai incercam dupa masa si nu avea chef.Ma musca,se juca...Dar noaptea...e JALE.Face ce face si se intoarce cautand tzatzi cu gurita.E bine ca macar el primeste laptic formula din bibe.Dar nu-i pot da toata noaptea...

Simona,pai deja sotul meu de o saptamana in fiecare noapte se ridica de n ori din pat...face ba ceai ba lapte si ii da.Suge de cateva ori din bibe de ceai si urla..vrea tzatzi.Cand ii da lapte doarme bine cateva ore dar iar se agita prin somn.E moft.Nu are cum sa-i fie foame.Mai...si numai noaptea!Cred c-o las asa...poate-i trece de la sine.O fi o perioada mai grea...noi ne-am si mutat de curand...Oare de-aia???

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Am vazut si eu pozele lui Ingrid si ale Ioanei(irinabungau).Superbe fetite cu codite...ce par au!!! Dani e tot chelios(ma rog nu chiar...dar are puf..)

Vreau sa vad si restul bebeilor asa ca va las!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

fetelor am si o problema!peste 3 sapt tre sa botez un bb si nu stiu ce tre sa-i cumpar?
simonasi eu ii dau la bb cand are funduletu rosu cu violet de gentiana...si functineaza!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Cati
Hristina
Mona
Adriana
Simona
Multumim ca ne-ati vizionat baietu'.

Aris e tare bolnavior azi, nu prea poate sa respire asa ca azi-noapte am facut de garda si eu si ta-su. Noroc ca tati s-a facut bine ca eu sunt ca naiba.

Gesi - ai o scumpica tare vesela!am vazut pozutele noi.

Emaaimee -sa stapaniti sanatosi apartamentul. Imi place ca l-ati facut intim si "cozy"

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Simona -sper sa nu puiutul tau nici o raceala. La noi e prima data cand e Aris bolnav si nu mai pot de mila lui.

Mergi la inceput

Joker -felicitari pt. primul dintisor! Sper sa nu va chinuiti prea mult! Ai vazut de nu prea vroia sa pape saracutul? La noi s-a nimerit primul dintisor impreuna cu raceala, cum nu se putea mai prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

sunt mamica gandeste-te putin la botezul celei mici a ta si vezi ce ti-au cumparat tie nasi ce ai fi vrut sa iti cumpere si completeaza lista ptr cand vei fi nasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Svety biscuitii sunt marca Hero. Se gasesc in supermarket si in farmacii. Pe ei scrie de la 12 luni, probabil ca sa fi sigura ca nu se ineaca copilul cu ei, dar ti-am spus noi mancam de la opt luni. Ti recomand cu drag si cu ..."mmm".

Simonaci sa sti ca aseara i-am dat cu crema de galbenele (o aveam in casa pt. noi) si pana dimineata a facut minuni, pe langa ca a inchis carnea vie, zona s-a micsorat considerabil. Doamne ajuta!
Cacutza pana la ora asta o singura data(de aseara)...e adevarat tot molicel...dar ma bucur ca e rar.

Sunt mamica imi aduc aminte de la botezul Alexandrei:
Nasa a imbracat copilul din cap pana in picioare (caciulita, body, rochita, bolero, dres, sosetele) inclusiv paturica...ma rog era 11 septembrie. A mai luat un schimb pentru a doua zi la baita, tot complet (se gasesc seturi speciale) si prosop. Metraj netivit si nu mai mare de 2m ca cica se marita/insoara tarziu. Fasa. Prosop si sapun pentru preot. A platit lumanarea si slujba la biserica.
Mama trebuie sa duca la biserica ulei, e bine de dus ulei de masline, ca se poate folosi apoi la uns copilul dupa baie sau la mancarea copilului. Si bineinteles cadou nasilor. Te-ai scos!
Sper ca nu am uitat nimic. Poate mai completeaza alte mamici daca mi-a scapat ceva. Sa aveti petrecere frumoasa!

Multumesc tuturor celor care ne-au admirat pozele. La nunta si botez am avut un fotograf profesionist...si credeti-ma ca mi-a fost greu sa aleg din cele 1000 foto pe care le am. (800 nunta si 200 botez) Ma bucur ca v-au placut. Celelalte sunt facute de noi, dar mi se par la fel de reusite. Preferata mea e "Prima zi de scoala"...imi aduce aminte de fotografia pe care am facut-o toti in clasa intai cu abecedarul si garoafa alaturi

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Fetelor ne apropiem de implinirea unui anisor!!! Voi ce stiti de ruperea turtei/taiatul motului? Aveti de gand sa faceti ceva anul acesta? Cum vedeti aceasta petrecere? Ca eu vad un mare gol in buzunar in primul rand...daca numar numai rudele "de baza" suntem 16 persoane. Acasa e stramt...la restaurant e sugrumant. N-am nici o idee. As amana un an, dar oare se schimba cu ceva situatia? Si chiar daca nu-i rup turta tot vor vrea sa vina la ziua fetei, nu??!!

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ceva f.f.important. Fetelor nu va stresati sa-mi apara mie fata-n lista...ca nu-i musai. Cand aveti timp e bine. Am crezut ca sunt eu fraierica si nu stiu sa caut. Si in plus de asta nu am trimis mesaj nicaieri, ca nu am stiut unde, doar am scris aici. Dar nu-i graba v-am spus...vedeti-va linistite de bebei. Nu am vrut sa par disperata, dar am reusit. Scuze, pupici si

Mergi la inceput