Bebelusi de iulie-august 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 10
Oana C spune:
Gesi, eu ti-am vazut fetita la numarul 45 in listuta.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
La noi s-a nimerit primul dintisor impreuna cu raceala, cum nu se putea mai prost.
Si la noi. Ma gandesc ca din cauza dintilor au imunitatea scazuta si de aia s-au prins microbii de ei. Sanatate multa puiului.
A, si am vazut pozele cu barbatelul blond. Taaaare frumusel!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
acusor spune:
Gesi, am reusit dimineata la cafea, sa te trec si in listuta.
Am trecut si celelalte fete noi si noii dinti aparuti .
Apropos de botez, e musai sa iei si paturica sau ceva de genul asta ca, cica fara ea n-o sa fie copilul bogat. Eu cand am botezat, m-am dus la Obor si am cerut tot ce trebuie pentru botez. La botezul lui Teo, nasa s-a dus cu cumnata-sa si nu i-au luat lui Teo nici paturica si nici fasa. Asa ca am pus-o sa le ia dupa botez. Inca n-am reusit sa ne mai vedem de atunci ca muncesc nasii la apartament. N-au mai avut bani de platit muncitori asa ca fac ei.
Sa va spun ce boacana am facut eu. Am incurcat sticla de Calciu cu Peritol . Deci i-am dat 7,5 ml de Peritol. Daca nu se uita mama sa vada ce e pe masa nici nu-mi dadeam seama. Am sunat pediatru disperata si mi-a zis ca s-ar putea sa doarma mai mult. Dar pt linistea mea sa ma duc la camera de garda la Budimex. Cand am auzit, am inceput sa plang instantaneu. Acolo, dr. de garda, mi-a zis ca nu i se intampla nimic doar sa-i dau multe lichide.
Am tras o spaima si nu mi-o iert ca am fost neatenta. Sotul meu nu vorbeste cu mine ca n-am fost atenta. Cica "imi omori copilu'".
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
acusor spune:
Eu i-am dat biscuitii de la Hero de la 6 luni. Nu i s-a intamplat nimic. Acum musca din biscuite cu cei 4 dinti. Oricum, il am sub observatie cand il mananca ca il baga pe tot in gura si se farama usor.
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
acusor spune:
Oare primesc inca o steluta cu mesajul asta?
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by joker
YPIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!AM UN DINTISOOOOOOR!!!Mi-a rasarit azi, 8 aprilie.2006, ora 22.00...Mami si tati sunt tare fericiti
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Felicitari! Si noi! Dar e vorba de D3. A iesit tot aseara. Totusi cred ca pe undeva pe la ora 20.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Dianami spune:
Salutare, fetele!
Am intrat in casa sa papam si fugim iar afara ...e o vreme superba...
Felicitari pt. noii dintisori Evei, Edutului si lui Tudor!
Am vazut si poze cu Ingrid, Aris, Alexandra Catalina si cu...apartamentul lui Emaaimee . Toti sunt frumosi si dragalasi !!!
Acusor, felicitari pt. steluta!
Gesi, esti mamica taur ? Daca da, pe cat?
Mamini si Irinabungau, ce mai faceti? Pe unde sunteti? Ce fac fetele frumoasele ?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Oana C spune:
Eduard, Tudor, FELICITARI PENTRU DINTISORI!!!
Joker, si Evei la fel i-au iesit primii 4 dintisori. A fost racita de fiecare data ... pina ne-am prins noi ca fiecare raceala coincidea cu aparitia unui dintisor.
Mamini, pe unde mai esti? Ce mai faci???
O intrebare pt cine stie: 38.3 temperatura, este mare??? Ca Eva a avut si 40 grade, tot asa a inceput cu temp mica, apoi a sarit la 40. O sa tin ochii pe ea azi. Plus ca e si foaaaaarte maraita. Imi pare asa de rau, ca azi imi propusesem sa o iau la biserica, la impartasit. Abia a adormit, cu tipaturi si maraieli, ceea ce nu s-a mai intimplat de f mult timp ...
Poate fi de la caldura de afara? Ca alti dinti nu cred ca ii mai ies acum (se simte ceva la o masea din dreapta sus, dar sa ii iasa asa de repede?)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Diana, cred ca sintem pe aceeasi unda azi ; si eu m-am gindit la Irina si Mamini azi, dar stiu ca Irina a mai intrat si a mai scris cite ceva; in plus, Radu e acasa
Poze cu Eva
Dianami spune:
La multe luni, ADRIAN! (pitecantrop)
La multe luni, REMUS! (roxanuta)
La multe luni, PETRA-ALEXANDRA! (codruta_grg)
La multe luni, DAN! (Petra)
La multe luni, ALEXANDRU-NICOLAE! (ra_75)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame