Bebelusi de iulie-august 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
Simonaci79 spune:
Sa va pov si despre noi cate ceva!
In primul rand si cel mai imp acum, e ca nu a luat raceala de la mine si sunt f fericita! Si asta desi am stat langa el, si l-am pupat, si m-a mai tras de dinti si de buze, dar am avut noroc!!! Sau chiar e reala chestia ca odata cu laptele de la mine ia si anticorp pt boala resp!!
Si lucruri cu adevarat frumoase pt noi! Aseara ma uitam la Pacatele Evei si zice Fodor: "papam si noi ceva?" Si Mario prompt si raspicat "Da" uitandu-se repede spre tv de unde auzise intrebarea!!!! Iar azi a caut in fund din picioare si eu zic "hopa" si il aud si pe el clar repetand "hopa" dupa mine!
Si azi s-a ridicat in picioruse si a stat cateva sec fara sa se tina de nimic!!!! Si era in patul meu deci nu pe un mediu f stabil!!!!
In rest, papa f bine dar la 200 g punct (pe cantar!!!) se opreste brusc!!!, dar nu ma deranjaza ca oricum slabi nu suntem!!! Nu prea mai facem mutre la mai nimic, de ieri papam si banana ca am scos para din cauza de roseata la fund si numai scapam odata de fundul rosu! Am luat azi si violet de gentiana ca asa zice mama ca ma dadea pe mine si imi trecea repede de tot si l-am trezit din somn si l-am dat la 1.30 cand a venit tasu' cu sticla! Se uita copilul la noi ca la nebuni ca l-am trezit din somn sa-l spalam la fund!!! Dar a adormit repede la loc!!! Si in afara de astea- veselie mare si alergari la greu! nu are stare nici o secde a scos untul din mine! Crde ca ajung scobitoare cand o merge singurel!(macar de-ar fi asa!!!)
Va pup acum ca plec si eu la trebile mele!!!! Pupici tuturor si o noapte usoara si frumoasa va doresc!!!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
caterina71 spune:
Neatza fetele...
Joker, felicitari pentru dintele Iedutzului! La mai multi!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Emaaimee, a iesit super apartamentul. Si e mai bine asa, mai aerisit. Oricum nu e locuinta voastra permananta. Nu avea rost sa-l incarci mai mult cu mobila.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
acusor spune:
Neata mamici!
Ma uit pe geam si vad ca a iesit soarele. De-abia astept sa iesim afara. Am iesit si cat a fost urat dar parca nu e asa frumos.
Gesi, nu dispera. Te trecem imediat in listuta. E mai greu cu timpul. Poate reusesc eu acum cat e liniste in casa intre doua pensari .
De-abia astept sa vina luni sa fiu iar singura cu Teo. Mama ma streseaza, ca "ce fac toata ziua la calculator? D-aia n-am timp de curatenie si facut mancare" iar sotul la fel. Nu ma crede ca nu stau toata ziua la calculator. Profit si eu de ocazie, cat nu e vara. La vara numai pe afara o sa stam.
Valcampan, felicitari pentru pensia alimentara. E trist totusi ca a trebuit sa-l dai in judecata si nu a facut el asta din proprie initiativa. Stiu cum e, ca si parintii mei sunt divortati si tin minte ca mama il dadea in judecata pe tata de fiecare data cand mai marea statul salariul. Pe el nu prea l-a interesat de noi. Asta e.
Mai vroiam sa spun ceva, da' am uitat .
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
codruta_grg spune:
Simonaci, multumim de urare! Noi suntem la bebelusi de sept-oct. M-am inscris la voi cand am nascut, in august, dar am ramas in continuare cu fetele din timpul odiseei. Poate e mai bine sa ne stergi de pe listuta? Noi nu ne suparam ca aparem pe listuta, dar sa nu va incurcam pe voi.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
hristina spune:
Simona, nu se supara sotul pe tine, ca in loc sa stai noaptea cu el, stai la calculator?!?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
corbioana spune:
Simona multumim frumos Am vazut si eu pozele cu Mario, e super haios gagiul nu ai treaba cu elSi a tare inaltut, dar are cu cine semana ;) Ce am amuza cum dorm asa cu fundul in sus, si Andrei si-a descoperit pozitia asta de curand!
Anca am vazut pozele tale cu apartamentul, chiar ca buna treaba, ce transformare, doamne ce era acolo. Sa-l stapaniti sanatosi!
O duminica frumoasa tuturor!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
andre_ea spune:
Simona, multumesc frumos pentru urari! Ne tratam si speram sa fie bine. Maine mergem la dr. si avem mai multe vesti.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
svety spune:
Simona multumim de aprecieri. In ceea ce priveste TATA, mai nou zice si el non stop.Oare de ce nu reusim sa ne punem soacrele la punct, cum facem cu mamele? Ai alaturi o stelista, facem galerie cand e meci. Si noi avem rude in Bucuresti. In sect. 6, aproape de stadion.
Gesi, spune-mi te rog ce biscuiti cu forma de piscot ai gasit? NU prea i-as mai da ca astia sunt facuti cu praf de ou... si dulci tare.
Noi iesim afara ca e o vreme super!!! Banuiesc ca diseara cand intru pe net, o sa fie alt capitol
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
deny_82 spune:
Buna!!!
Ankak,in legatura cu premergatorul...baga-i intr-a intaia...poate a ramas in mansalier...Noi tocmai ce am venit de la biserica....am fost de l-am impartasit...si acum doarme dus...Cred ca mi l-a imbatat ca i-a dat o lingurita zdravana.....Il invat cu bautura de mic...hahahaDeny si David-Andrei 02 august 2005