Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Sevty- daca te incalzeste cu ceva nici Mario nu zice mama insa tata toata ziua!!!!! Si cum aude usa de la intrare tipa cat de tare poate: tati tati tati!!!!! Iar cu plecarea, sa ne vezi si pe noi cum plecam la mama care sta la 2 km de mine!!!! Ca sotul crede de fiecare data ca vreau sa ma mut! Si plecam pt 5-6 ore nu pt 2 zile!!! Dar cand ai copii mici asa e!!! Mai ales daca au si tabieturi....

Yasmari- si eu tot la bila aia am pus umarul dar se pare ca sta bine intepenita acolo!!! Ce fac ai term? Eu cand am auzit de master am spus pas, ca abia asteptam sa dorm si eu mai mult de 2 ore pe noapte (am scris ieri motivul!!)

Adana- am vazut poze si cu puiuta ta frumoasa, blonda si cu par ondulat si ochisori albastri! Feliciitari! Si in ultima poza chiar seamana bine cu Ingrid!

Dede- cu scaunele normal mi s-ar parea sa se simta si singuri ca doar stiu ca ai si tu copil acum!!!! Si daca nu, cere unul inapoi ca asta e! Doar nu o sa mai iei unul de rusinea lor!!! Pupici!

Gesi- pupici si sa va treaca repede funduletul! Stiu ce inseamna ca si la noi e canre vie de 4-5 zile si nu stiu de la ce! Asa ca am scos iaurtul, para si spanacul, ca astea erau schimbate in ultimul timp, si asta desi noi nu facem moale! Sper sa ii dau de cap cu ceva si sa treaca iritatia ca nu mai pot de mila lui!

Anca- felicitari pt papica cu succes! Vad ca v-ati pus pe papat nu gluma!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Intrebare intrebatoare: mi-am cautat fetita in lista si nu am gasit-o. Poate nu stiu sa caut! Ma puteti ajuta? Va rooog!
Alexandra Catalina nascuta 18 iulie 2005 cu 3.700 kg, 54 cm
Evenimente de neuitat:
1.Primul dintisor a aparut la sase luni si sase zile: 24.01.2006. Acum avem sase.
2.Am mers de-a busilea si ne-am ridicat in picioare singurica, in aceeasi zi, la opt luni si zece zile, mai exact pe 28.03.2006.
http://community.webshots.com/user/ogesi

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Acusor- ma bucur ca se simte mai bine sotul tau si ca ai un pui vioi!!!

Deny- bine ca te-ai gandit ce sa faci! Mai am eu niste prieteni care plecau la 1-2 noaptea cu masina ca numai asa adormea!!!! Si pupici sa va treaca repede ce va supara si sa nu mai plangeti!!!!

Anca- nu ai reusit nici dca i-ai pus in fata o jucarie sau ceva? Poate nu a invatat inca si directia asta!!! Iar faza cu Cristina si tiganii nu o stiam! Ce a avut cu ei??

Yasmari- frumos vis mai ai tu, dar si greu de realizat si cat tragi dupa!!!! Si eu imi doream 2 copii si m-am cam lasat de sportul asta desi am un cpoil tare cuminte dar din alte motive......

Svety- si soacra mea la fel! de fapt si mama dar macar e mama si ne certam si intelege pana la urma! Dar cu soacra nu am nici o sansa sa o scot la capat si daca nu fac ca ea cica nu e bine!!!! Si ma bodogane cat stau acolo! Asa ca mai rarut ca-i mai dragut!!!

Kasi- ce mai faci???? Nu te-am mai vazut de multicel! Hai iesi din borcanul cu melancolie si fruntea sus!!!! Pupici Victoritei si daca te incalzeste cu ceva si Mario e la fel! Mai nou a descoperit ca sa se ridice in piciore si de acolo se arunca cu mainile inainte drept pe mine! Nu va mai spun cum ma face terci nu cele 11 kg ale lui! Si pe unde nu nimereste! Si in rest, agitatie continua!!! Unite sunt pe aici nu am disparut! Dar cu servici 3 zile si raceala si casa...vb ta...cam greu!!! Nu stiu cum rezista fetele astea sa lucreze zilnic!!!!!

Diana- vin repede din urma, sunt aici!!! pupam si noi fata frumoasa!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Simonaci79 super poze super bb.
Si "noapte buna" cred ca am ramas singura pe aici.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Yasmari- super poezia ta! Si iata-ma aici la apel! Vezi, am sintit si eu ca ma certi! reteta ta e f buna pt miel, insa Mario nu papa nimic cu usturoi si mie imi face f f f rau mielul asa ca nu ii bag nici lui asa devreme, poate mai tarziu daca o vrea sa pape de la tasu'!

Cuscra- ce povesti ale Corbioanei??? Am sarit iar peste mesaje???

Yasmari si Svety - vad ca sunteti steliste! Ma bucur ca nu sunt singura pe aici, eu nici nu am avut curaj sa deschid subiectul sa nu supar pe cineva, dar vad ca mai am aliate!

Oana- felicitari pt dintisor! Numai fetele vad ca se grabesc sa aiba toti dintisorii repede de tot!!!!

Briana- multumesc mult de tot, esti tare draguta!!!

Giana- pupici! Pai sugestia mea ar fi sa-si ia si sotul tau vreo 3 zile libere si sa stai tu ziua cu el si noaptea sa-l plimbe tati ca sa nu mai simta laptele tau, si sa ii dea numai ceai sau lapte praf daca vrea si sub nici o forma sa nu mai faci compromisuri de pus la tzitzi! Nu stiu daca reusesti dar asta e parerea mea! Si felicitari pt puiul care a facut trebi imp la olita!!!!

Albinutzza- la cat esti de obosita cu servici si alte alea, ai grija cu regimul drastic s nu te vedem si pe tine pe jos!!!! Ca vezi ce pateste Anca!!! Si sa stii ca in poza de la nasi chiar mi-a placut tare mult cum aratai!!! Si cocheta si frumusica! Eu nu m-am mai fardat de cand am fost nasa!!! Si inainte nu ieseam nici pana la paine fara tona de smacuri pe fata!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Urrraaaaa! Am ajuns si eu la cap curent!!! Hai sa mai citesc putin!

Anis- pai nici prin cap nu mi-a trecut ca o inchizi tu , imi era sa nu se inchida cat te intorci tu la carut! Daca zici ca nu cade asa usor e bine! Oricum, eu cu Mario nu as putea sa fac asa ca ar fi pe burta in sec urm si ar si sari din portbagaj cred pana sa ma dezmeticesc eu, ca asta micu' al meu nu are stare nici o sec!!!!!!

Andre_ea- noi iti dorim tie si puiului tau mic multa sanatate si sa scape repede de toate neplacerile!!!!!

Yasmari- pai cum spuneam tot aia cu bila am rapus-o, economia si dreptul afacerilor! Nu mai stiu cum se num prof, daca vrei ma uit dar am intles ca toata catedra de manag e cam intr-o dunga!!! (fara suparare, nu vreau sa jignesc pe cineva!)

Cati- scuze, am incurcat borcanele! Pai atunci sa iasa repede nr 2!!!!

Si atunci inseamna ca nu am urat pe cineva pt dintele 3!!! Pe cine oare? Scuze, nu a fost cu intentie, dar la orele alea tarzii!!! Pupici!

Dede- drum bun!!!! Zahar nici eu nu dau si il bea baiatul neindulcit si ii place! Eu ii dau instant de la humana cu chimen si fenicul si cred ca il accepta ca si eu beau vreo 3-4 l pe zi pt lapte asa ca poate si laptele meu are gust asemanator!

Corbioana- felicitari pt dintisor si La multi ani sotului tau!!!! Si felicitari si pt celelalte reuzite, pt mama si tata (cred ca-ti vine sa-l papi cand il auzi!!!! si pt ca papati de toate!!! Si sa scapati repede de dureri de dintisori ca sa dormiti bine!!!

Corina- pai o fi de la raceala, si eu am patit asa cu Mario! Si cum spuneam si ieri el se ineaca si vomita de la bibe! Si am reusit ieri si azi sa nu mai facem asa dar la fiecare 2-3 guri ii scot bibe sa ia o pauza si sa respire haplea si vad ca nu mai am probleme! Sanatate multa tuturor si sa terminati repede si cu dintisorul dureros!!!

Anis- am vazut pozele!!! Tare dragalasa zambareata ta cu ochii frumosi!!! E o bomboana de copilas!!! Si tarcul nostru arata la fel! Plin de perne si jucarii!!! Si avem si noi botosei din aia, am avut mai exact ca i-am scapat eu la dr si i-am spalat si adio!!! S-au facut scoarta si s-au micsorat asa ca nu mai am ce face cu ei! Tu i-ai spalat vreodata? Si vad ca si oala avem la fel!!! Pupici inca o data fetei frumoase si dintoase!!!

Corina- am vazut si pozele leutului blondut si frumusel tare!!! Mi-a placut mult aia cu cadita si cu tati care se chinuia sa-l adoarma cand lui ii ardea de joaca!!! Pupici blondinului cu breton!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Vali- ma bucur sa aud vesti noi si bune despre voi!!! Sper sa nu mai aveti nevoie deloc de batista bebelusului si sa fiti sanatosi! Felicitari si pt proces desi impresionanta suma de 825.000 nu-ti ajunge nici pt pampers!!!!! Dar macar asa, ca multumire pt tine! Iar de spovedit...am ramas uimita si placut impresionata! Acolo m-am maritat eu si am facut si botezul lui praslea!!!!! F frumos e acolo!!!

Ema- [quote] sa va zic ce hobby are Oana,se joaca cu telecomanda,nimic nou,dar din intamplare deschide si tv si e f mirata si rade[quote]
Si Mario imi schimba programele si da mai tare!!!!

Anis- felicitrai!!! Vezi ca ati reusit pana la urma???

Laura- cum sa nu avem rabdare sa citim??? Mai ales pe tine care intri asa rar si abia asteptam vesti!!!! Multumesc mult pt urare, ma mir ca tu ai stat sa citesti ce am scris eu!!!!!! Si te plangi de cum papa Bianca...pai lasa ca am vazut-o noi cu banana si am admirat-o din plin! Felicitari pt dintele Biencutei si plimbarile lui Rares! Iar metoda cu intarcatul lui la parinti sa sti ica e grea dar e cea mai buna!!! Sau macar incearca acolo sa o lasi pe mama ta sa doarma cu el in pat cateva nopti si sa se trezeasca numai ea la el, poate reuseste asa!!! Abia asteptam sa vii ianpoi si sa vedem poze noi! Si asteptam si alte vesti cat de curand poti!!! Multi pupici copilasilor frumosi!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Ema- super apartament ai!!! Si f frumos aranjat! Felicitari! Eu nu am fost inspirata sa fac poze inainte, ca ce am mai modificat si noi..... Sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el!!! Si imi plac tare mult gresia din baie si rafturile din sufragerie!!!

Kasi- pai daca acum te plangi iti dai seama cand va rascoli totul din premergator??? Si vei alerga dupa ea?? Mai copilareste si tu pana invata sa mearga!!! Parerea mea care este!!!

Oana- chiar ce chestie si la voi. Cand la noi e frumos la voi sunt uragane si acum cand e mai urat la noi voi sunteti la plaja!!! Plimbari placute si felicitari pt progrese!! O sa vezi ca o sa mearga si ea repede de tot!

Monai- felicitari pt progrese si voua! Si spor la pregatiri!!

Vali- vad ca si tu esti stelista!! Si mie imi pare rau ca nu l-am filmat sa vedeti si voi cum topaia cu o manuta in sus cu pumnul starns si se lasa pe genunchi si sarea pe melodia stelei!!! Si in burta, cum zicea si Laura se agita tare la meciurile cu steaua!!!

Peca- bine ai mai venit pe aici! Felicitari pt plimbari!!! Si o sa inceapa si sa vb repede de tot! Eu cred ca e f greu cu 2 limi vb, dar o sa vb el pana la urma si atunci nu o sa mai taca!!!!

Joker sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el!!! Multi inainte dar fara dureri pt iedut!!!!!

Anis- pai voi nu mai terminati o data??? Sau macar o pauza mica!!! Iar de citit, si eu as vrea sa citesc de la inceut de cand am venit si eu aici dar nu mai stiu cand si oricum abia am timp sa citesc aici la ce viteza aveti!! Uite cat s-a facut ceasul si eu tot pe baricade sunt cu bibe nespalate!!! Noroc ca e urat afara si mai dorm si eu cu el!!!

Adriana- felicitari pt plimbarea frumoasa si pt puiul bronzat! Abia astept sa vad poze!!! Iar cu Aidan si eu am aceleasi pareri ca tine! Eu nu am incerxcat sa-l invat pe Mario mai nimic! A invatat totul singur si cand a vrut el! In 4 labe l-am vazut dintr-o dta in patul meu, iar in fund si in picioare si sa mearga singurel sprijinit a inv cand i-am luat tarcul ca pana at statea numai in carut! Si eu ma joc toata ziua cu el si totusi nu e rasfatat! Singurul rasfat pe care il are e ca ziua nu mai doarme decat afara in carut sau in casa cu mine in pat!! Dupa ce adoarme pot sa-l pun fara probl in patul lui dar altfel nu vrea singur nici daca pica de somn! Dar seara stie copilul ca tb sa doarma singurel in patut si asa face!!!! Si cateodata nici degetelul nu-l mai suge!!! Iti multumesc pt cuvintele frumoase si ma bucur ca nuva supar pt ca de multe ori eu ma bag in seama cam neintrebata!!! Pupici!
Acum citesc de flori! Tb sa arate tare bine! Si mie imi place sa gradinaresc dar nu am unde!!! Asa ca de cand m-am mutat aici la parter sap in fiecare an gradina din fata blocului dar flori nu pun ca e tare umbra si le strica golanasii astia de pe aici! Si vad ca esti tare fericita cu un sot care gateste!!! Nu ca al care nu face nimic in afara de mutre la mancare!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Gesi- am vazut si pozele noi! Tare de tot cea cu castronelul in cap! Ai o fetita tare frumusica! felicitari! Si am vazut si pozele de la nunta si botez, f frumoase, si biserica si voi si puiul!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti ca acum!!
Cu biscuitii eu nu am succes deloc!!!! Nu vrea si pace! Am zis ca poate il baga din gresala in gurita dar nici poveste!!! Cum i-l dau arunca cu el de pereti!
In listuta nu cred ca esti inca pt ca nu au avut inca fetele timpo sa te treaca! Ai trimis mesaj la bb de iulie august??

Noapte buna si tie!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Gesi- am uitat! Multumim mult pt aprecieri!!!!

Am terminat!!! Nu-mi vine sa cred!!!!!

Hai sa urez si eu acum bbii nascuti pe 9! La multe luni inainte cu sanatate si fericire pt:

ADRIAN [pitecantrop]
REMUS [roxanuta]
PETRA-ALEXANDRA [codruta_grg]
DAN [Petra]
ALEXANDRU-NICOLAE [ra_75]

Sa va bucurati intoteauna mamicile!!!

Cuscra- speram sa te gasesc si eu pe aici, insa se pare ca esti cu nora mea la culcarica!!!! Pupici multi! Ne vedem maine sper!

Joker- Spor la invatat!!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput