Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ema- multumim mult pt mesaj! F f frumos!

Diana- iar ai inceput cu ghicitori? Nu stiu dar cred ca ai scris deja ca pana am citit eu.... o sa vad eu! Acum citesc ca te-ai colorat dar eu sunt pe mozilla si nu vad culori la nume si sunt multe dif, colorez mai greu textul etc....Sa-ti fie de bine!

Andre_ea imi pare rau ca aveti probleme! Sper sa va treaca si sa va faceti bine cat mai repede! Sanatate maxima!!!!!

Andreea (sunt_mamica)- bineinteles ca va primi! Bine ati venit! Asteptam mai multe vesti despre voi!! Pupici si sanatate! Felicitari pt dintisori si pt greutate, iar cu tata, pupam fetita vorbareata! (daca te uiti in spate si eu am aceeasi "problema" si cu pupaturi, mangaieri, nu doarme seara pana nu-l pupa tasu' de "noapte buna" etc!!!)

Gesi - eu intelesesem ca sunt si altii pe drum! Dar din ce spui tu chiar are simptome asa ca nu se stie niciodata cand apar! Eu la Mario asteptam dupa cum se vedeau pe cei de sus si intr-o dim cand ma uitam sus sa vad cum arata m-am zgariat in cel de jos!!!!

Adana- bine ati venit si voi! Ne bucuram ca ati prins curaj si ati venit sa ingrosati radurile!!! Pupici fetitei tale blondute si nu te mai ingrijora ca nu face tot ce fac alti bebei ca are timp!!! Lasa fata sa creasca in ritmul ei!!!! Pupici! Felicitari pt dintisori! Iar in berceni si tineretului sunt fete dar cred a ti-au scris deja ele!

Pitecantrop- pai canta-i si tu alta melodie pe care nu o stie! Poze nu am vazut inca ca adresele astea nu merg, poate pana la urma ai reusit si le vad mai incolo! Nu merge nici cu its inainte! De vaccin cred ca ti-au rasp fetele, nu mai repet si eu!

Adriana- feliictari pt puiul cumintel care se culca singurel! Si ma bucur ca ati scapat de zapada, sper sa vina si la voi vremea frumoasa sa iesiti la bronzat!!!!!

fetelor- eu nu pot vedea pozele lui Pitecantrop. Cum tb sa fac? Am incercat sa copiez adresa dar tot nu merge!!!!!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Sunt mamica- nici alte tale nu merg! Tu daca te duci pe photos home merg la tine dar eu daca ma duc acoo le vad pe ale mele!!! Nu stiu cum ai luat tu linkul, tb sa-l iei chiar de unde sunt albumele!

Cristina- mult succes la master si ma bucur sa aud ca sunteti mai bine! Si fii si tu mai optimista, poate nu-l vor durea dintisorii rau, noi doar am marait ziua putin!!

Joker- vad ca suntem colege de suferinta cu raceala! Sunt si eu pe aici dar mai trag si chiulul cateodata! Sper sa scapati repede de durerile de dintisori! pupici!

Fetelor mai intru putin mai tarziu, fug acum ca am niste treaba! Pupici!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

O pazesc pe Ingrid..i-am dat un novocalmin.Off dintii astia..

Si fac prostii citesc de la capitolele cu burtici,cand anuntam noi nasteriile...si m-a pufnit plansul si emotia.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

sa va spun de ziua noastra.A fost superb afara asa ca am mers la castelul Hohenzollern, asa cred ca se scrie, care se afla la 30km distanta de noi.
Acolo castelul bineinteles ca era pe varful muntelui si am mers jumate cu masina si jumate pe jos, un chin...Aidan nu mai putea de fericire...dar un vant puternic pe munte de numa.Eu tampita nu m-am gandit sa ii trag "acoperisul" de la carucior peste el, ca se poate si se deschide o clapa care dub are plastic ca sa vezi copilul ce face.Am ajuns sus la castel cu manute si obraji reci de numai.Mi-a fost teama ca o sa raceasca dar vad ca nu da nici un semn.Inapoi am tras insa acoperisul.Acolo in castel am luat pranzul si a fost super ieftin 15eur pt 2 persoane...nu imi venea sa cred.
Aidan a papat si el mancarea lui plus de la noi cartofi cu putina carne :)
Acum are niste obrajori bronzati de la soare de imi vine sa il mananc.
O sa pun poze de la castel maine, am uitat tel in masina si mi-e lene sa merg sa il iau :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Anis, am vazut-o pe Ingrid, e o frumoasa, mi-e drag sa o vad cu agrafe in par.Pare asa cumintica in poze ;)

L-am vazut si pe Aris in 4 labute, scump!!

Ema imi place apartamentul, e simplu, asa imi place si mie, ador sa am spatiu mult in casa.

Simona, imi esti tare draga, tu tot timpul imi raspunzi cum de alfel faci pt toata lumea.
Sa sti chiar nu imi fac problemesa Aidan nu umbla in 4 labe sau in picioare.Eu zic asa, ca sunt sigura ca nu o sa il car eu in brate cand il duc sa de-a pt carnet de conducere :)
Plus ca e asa comod sa fie static, pot sa imi fac treaba in liniste si nu ma gandesc ca Aidan merge sa traga de cabluri sau mai stiu eu ce.Eu il las in ritmul lui, asa am facut cu tot si pana acum am vazut ca bine am facut.
Cu somnul la fel am facut l-am adus la mine in pat pana EL a decis ca nu se mai trezeste noaptea sa vina cu noi.
In rest toata ziua il smotocesc si ma joc cu el, cand il pun pe jos sa se joace se bucura ca scapa de mine :)
Niciodata nu am fost de acord ca daca acorzi prea multa atentie copilului devine rasfatat, din contra cu cat mai mult esti in preajma lui cu atat mai multa incredere prinde in el si in faptul ca e sigur ca vei fi acolo de cate ori va avea el nevoie.
Asta e filosofia mea in ceea ce il priveste pe Aidan.

Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cuscra, mai esti? Vad ca va plimbati si voi . Ati coborit cu schiurile ?

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am facut curat in fata casei, in gradina si am pus flori.Am cumparat azi 40 de panselute mari de culori diferite si le-am pus tot azi cand ne-am intors de la castel.
Asa imi place gradinaritul, este foarte terapeutic pt mine :)

Aidan Alexander

Mergi la inceput

Is, cuscra, mananc la calc :) si mai citesc cate ceva...

O facut omu meu cartofi cu piept de pui la cuptor si ma ling pe degete - da, mananc la ora asta :)...Doamne bine gateste!!!

Aidan Alexander

Mergi la inceput

Am mai revenit putin!

Svety- am vazut poze!!!! Doamne ce baietel scump ai!!!! Tare frumusel! Si razaret si dragalas! Am vazut poza cu casti, dintisorii, mersul in 4 labe si in picioaruse, plimbariel pe ger si soare si pozele cu nasa! Ai un baietel.... felicitari si pt ridicatul singurel in picioruse!

Sunt_mamica- am vazut poze cu grasunica punkista! Felicitari pt fetita frumoasa! Si te-am vazut si pe tine in lanul cu maci! F frumos!!!

Diana- ai devenit fara sa vrei mama ranitilor! Multumim!!!!

Anis- eu am auzit ca unii copilasi dupa ce papa mancarica de la borcanel nu mai vor normala! Poate si la voi s-a intamplat asa dupa ce initial refuzase papa pe motiv de dinti! Oricum va felicit pt somnicul de noaptea si odihneste-te si tu daca zici ca se anunta noi dinti! Nu o mai verifica atata ca e cuminte fata!!!!

felicit si eu bebeii de ieri!
La multe luni pentru:

Luca Ioan (Albinutzza)
Matei (pisi_ella)
Lucas Paul (gabirus)
Alexandru Adrian (cocoloasha)

Sa fiti sanatosi si fericiti! (scuze pt intarziere!

Albinutzza- pai e molipsitor! Sper ca ati petrecut bine!!!

Briana- Nici lui Mario nu ii place deloc fasolea desi spanacul il papa cu placere! Lasa fata, ca are si ea gusturile ei!!!

Yasmari- felicitari pt papa bun!

Cristina-

quote:
O,stiu ca Rares ma iubeste si eu il iubesc da mai fa si o fetitza,sa fim mai multi copii sa am cu cine ma juca!
Pi ce mai astepti? Poti sa lasi copilul suparat???

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Svety eu am fost tentata sa ii dau fetitei piscoturi din cauza formei lor, dar am gasit in comert biscuiti pentru BB exact cu aceasi forma (nu stiu daca am voie sa dau nume). Am inceput sa-i dau Alexandrei de la 8 luni. Ii tine singura in manuta si fiecare muscatura e urmata de "mmm" semn ca-i plac tare mult. Banana mancam de la patru luni, ca asa ne-a spus doctorul sa o pasam in branzica cu mar si portocala...acum musca din ea...dar eu o tin...ca vrea sa o manance cu tot cu coaja.

Joker felicitari pentru primul dinte, dar mai ales pentru faptul ca sti la ce ora a iesit! M-ai distrat!

Simonaci79 si tuturor celor care n-au urat insanatosire grabnica: multam'
Deocamdata nu s-au schimbat multe: KK o idee mai tare...dar slava Domnului mai rar. In schimb iritatia urata, urata.

nu ratati pozele, ca-s si noi printre ele...si ca-s frumoase (ca-s ale noastre)
http://community.webshots.com/user/ogesi

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput