Targoviste (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Hi hi, Miha sper sa nu o iau razna. Oricum eu am aprobat doar ptr 2. Sper din suflet ca atunci o sa imi dea Dumnezeu multa multa rabdareca altfel o iau pe campii sigur.
Pupici si s-auzim de bine!
Nana Motoc
try spune:
Miha, alex cum deschidea gura sa planga eu nestiind cum sa-l potolesc altfel ii dadeam sa suga. Si functiona, dar asta era la noi. Si daca plangea mai tare, ii dadeam si la sfert de ora sa pape. Dar asta era in primele 2 luni. N-a fost foarte plangacios. Insa eu nu prea cred in rasfatul copiilor asa de mici. Doar au nevoi si mamicile de inceput, mai ales in primele cateva luni, identifica mai greu ce vrea bebe.
Eu nu m-am ferit sa-l tin in brate pe alex cat era mic, desi se gasisera cateva "experimentate" sa-mi spuna ca o sa ma chinui mai tarziu cu el. Si uite ca nu a fost asa. Avea si momente insa cand era lasat sa planga (dar asta dupa 3-4 luni incolo) pt. ca mami avea o treaba de terminat. Nu-i nimic rau in a-i mai lasa sa planga, insa sa n uajunga la plansete cu sughituri etc.
Eu incercam insa sa evit pt. ca daca imi plangeam mai mult timp apoi intra intr-o stare de nemultumire si de plans permanenta pana apuca sa doarma si sa se scoale cu alta impresie.
Nana, si eu in viata mea ideala asa a vedeam, cu 3 copii, desi am stiut mereu ca nu voi ajunge la acest ideal pt. ca ar insemna sa n-am griji financiare de nici un fel (ori ele exista pe acolo, nu ma pot inhama la 3 fara doar si poate). Dar lasand la o parte latura financiara, sa stii ca nu mai am aceeasi disponibilitate pt. al treilea (teoretic vorbind, caci de planuit nu avem de gand sa-l planuim deloc). Oricum, voi faceti-l pe primul, apoi faceti-l si pe-al doiela si-oti mai vedea si-oti ma idecide apoi daca vine sau n usi al treilea... Pana atunci vorbim discutii. Inainte sa raman insarcinata cu bebe asta mic, inca ma mai credeam viteaza ca as rezista sa-l fac si pe-al treilea... Iar acum zic: neh! Poate de-oi castiga la loto milionu' de dolari sa stau acasa sa ingrijesc copii, dar altfel...exclus al treilea. Desi i ncontinuare m ise pare familia ideala cu 3 copii.
De maine intru i nconcediu o sapt. (sapt. mult visata) si ma duc si la control sa vedem ce spune bebe (no eco).
.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Ce bine de tine, Try! Ce as mai vrea si eu o vacanta de o saptamana, dar nu se poate. Pana una alta o sa avem un weekend prelungit, adica inclusiv luni, ca e 1 mai si nu se lucreaza. Eu sunt convinsa ca este foarte greu sa cresti si un singur copil si ca asta implica multa responsabilitate, dar sper din suflet ca atunci o sa imi dea Dumnezeu puterea necesara sa pot trece mai departe si sa ma descurc. Sunt convinsa ca dupa primul copil nu o sa-l mai vreau nici pe al 2-lea, daramite si pe al 3-lea. Vai de mine....
Pana mai vorbim iti doresc din suflet sa ai o saptamana usoara, sa te odihnesti si sa te bucuri de Alex cat mai mult si multa bafta la controlul pentru bebe. Te asteptam cu vesti noi si buneeeeeee.
Pupici fetelor si voua si sa aveti un weekend placut!
Nana Motoc
mihaser spune:
Salutare dragele mele!
Ce mai faceti? Pupici ptr raspunsuri!
Try nici eu nu prea il las sa planga....nu ma lasa sufletul...mai ales ca tipaaaaaa...mi-e si rusine de vecini La san nu pot sa-l pun decat la interval de 2 ore jumate...a avut probleme cu burtica si nu mai vreau sa se chinuie...acum am scapat si de colici cu programul asta si cu ceiulet cu Debridat in el...Sunt asa fericita ca e un mancacios...Baga la greu si laptic si ceiulet...bea si 300ml de ceai pe zi
...Vreau sa vad daca suc de morcov cu mar vrea...ca suc de morcov simplu nu vrea, iar cel de mar simplu cam fermenteaza.
Week-end placut!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Happiness_4_us spune:
Salutare! Ce fac fetele?
Se pare ca am ramas numai noi la discutii, Try si Miha.
Dragutele, nu mai vreti sa povestiti aici cu noi?
Va asteptam la taclale.
Pupici.
Nana Motoc
mihaser spune:
Asa e Nana ... fetele ne-au cam lasat de izbeliste...dar probabil sunt prea ocupate! Vor reveni cu siguranta!
Motanik tu ce faci, inveti? Spor la invatat si sa ne spui si noua cand esti titulara ca sa te felicitam!
Fetele un 1 Mai muncitoresc...noi vrem sa ajungem cu bb in parc! Sper sa fie vreme buna!
Happiness_4_us spune:
Distractie placuta de 1 mai, sper sa aveti vreme frumoasa.
La noi e soare si am planuit sa iesim la o plimbare pe centru vechi al Reykjavikului, o sa fie superrrr!
Pupici!
Nana Motoc
gabriela_tutuianu spune:
la multi ani muncitoresc !!!
eu am avut probleme cu calculatorul dar acum le-am rezolvat.am fost plecata numai temporar.poate cineva sta departe de voi?
eu ma pregatesc ca maine schimb prefixul.30.nu-i asa ca e cea mai frumoasa varsta?stii ce vrei,aproape te-ai realizat,ai jumatatea aproape.ce frumos!!
aud fete care fac depresii.sotul meu nu a vorbit cu nimeni o saptamana.dar i-a trecut.eu nu sunt asa.voi ce credeti?sunt normala,nu?
Happiness_4_us spune:
Neata, fetelor!
Bine ai revenit, Gabriela. E clar ca esti normala! Astazi faci pregatiri? Ceva prajiturele pentru maine? MMMM, si eu am facut ieri o tarta de fructe si a iesit foarte buna.
Va las acum, ma apuc de munca.
Sa aveti o saptamana usoara!
Pupici.
Nana Motoc
mihaser spune:
Salutare fetele!
Gabriela bine ai revenit! 30 de ani..Balzac avea parca o carte Femeia la 30 de ani...zacea pe acolo pe raft in biblioteca, insa n-am citit-o...pai ce sa zic...daca esti alaturi de cine trebuie si 90 de ani e o varsta frumoasa, nu?
Sa ne anunti cand se intampla evenimentul sa de happy birthday-tuim si noi
Nana vazurati ceva frumos de 1 Mai?
Pls da si mie reteta ta de tarta...ca ultima a fost un esec...am vrut sa pun jeleu peste fructe dar nu a iesit nimik. A ras sotul de mine :(