Targoviste (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata, fetelor si sa aveti o saptamana usoara!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Ma bucur ca v-am gasit.
Din cate am citit am inteles ca sunt mai micuta decat unele dintre voi, am 30. Si eu am terminat Matematica, dar mai tarziu.
Pacat ca sunteti asa departe.
Felicitari pentru.
Ii doresc lui Raducu sa fie sanatos.
Try ai aflat ce este bebe? Eu o sa am un baiat si sper sa fie la fel de cuminte ca Alex. Mai am vreo patru zile pana nasc.
Daca vreti si nu vine, cand veniti acasa va recomand un super-medic care nu greseste aproape niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare fetele!

Noi suntem bine...se apropie vaccinul
In rest papam dormim si ne plimbam...Suntem cu bunica de la tgv si ne pregatim sa mergem cu ea la strabunici sa facem botezul.

Va pupam!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Silviad, nastere usoara iti doresc din suflet si sa ai un bebe mancacios si sanatos! Si eu astept cu nerabdare momentul in care un sufletel mic ne va umple sufletele de bucurie. Pana atunci, in iulie avem nunta si ne pregatim pentru asta.
Miha, bafta la vaccin cu Cristian, sunt sigura ca o sa fie un barbatel curajos.
Try asteptam vesti de la tine sa ne spui ce este bebe, daca este fetita. Chiar citeam zilele trecute la un subiect postat de tine in 2004, in care spuneai cum s-a nascut Alex si ca ati mai vrea o fetita cam peste 2 ani, ceea ce se intampla exact acum, nu de alta dar ca sa aiba Alex pe cine trage de codite . Mi s-a facut piele gaina cand am citit, gandindu-ma cum a randuit Dumnezeu totul si m-am amuzat in acelasi timp de ce spuneai. Doamne ajuta sa fiti toti sanatosi!

Eu sambata mi-am cumparat rochita pentru cununia civila, imi place tare mult, iar pentru Mihai costum de ginerica. Am mai taiat de pe lista cateva. Speram noi ca, putin cate putin o sa ajungem sa le facem pe toate in timp util.

Miky, Motanik voi nu mai dati nici un semn pe la noi? Sunteti bine, e totul ok?

Pupici.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Tzup si eu. Noi suntem foarte bine! Mi-a venit masinuta noua de 2 zile, e asa frumoasa ca as sta toata ziua in ea. Cred ca o sa o scoatem la plimbare prin Targoviste in weekend sa o testam la drum mai lung.
Bun venit fetelor noi!
Sora mea e insarcinata in 20 saptamani, i-a crescut burtica si e tare draguta.
La noi e foarte frumos afara, nu am chef de treaba (bine ca nici nu am multe de facut la birou), cred ca voi iesi la plimbare prin oras.

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Miky, sa o stapanesti sanatoasa! Stiu exact care este senzatia atunci cand ai o masinuta noua. Mie imi venea sa dorm in ea, asa draga imi era. La noi este soare azi, dar nu foarte cald. Sper sa se mai incalzeasca sa putem umbla si noi mai lejer imbracati.

Miha, cand te duci la vaccin cu bebe Cristian? Iti tin pumnii sa fie cumintel si sa nu planga,
In rest toate bune. Va asteptam la povesti, dragutelor.
Pupici.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nana, eu nu ma mai joc, pai de ce nu-i si la noi frumos? Azi am avut liber, este ziua nationala dar frig si ploua destul de multicel! Vroiam sa fac poze la parada dar am renuntat, am venit repede acasa zgribulita rau de tot.
Mihaela73, plimbare placuta cu masinuta noua! S-o stapanesti sanatoasa!
Mihaela, nu fii strasata cu vaccinul, mie nu mi-a facut febra la nici unul, dar preventiv i-am dat 2,5 ml de Nurofen. Sa fii pregatita sa-i pui o compresa rece in zona intepaturii. A, si la polio, cel oral, nu are voie sa manace 3 ore dupa vaccin, pentru ca daca vomita nu se poate aprecia exact ce procent s-a asimilat.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Salutare!

Din pacate acum este frig la noi, s-a innorat si bate si vantul. A fost soare dar uite ca s-a ascuns in nori. Ce misto cu parada. Noi am avut parada pe 1 mai, a fost tare cald si frumos si mai avem liber joia viitoare. Abia astept o zi de odihna in cursul saptamanii.
Pupici si s-auzim de bine!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Neata, fetelor.
Ce liniste la noi, toata lumea e ocupata.
Cine si pe unde plecati in weekend?
Weekend placut!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Salutare tuturor!!!

We asta mergem la tara in Dambovita la Hulubesti! abia asteptam!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput