Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca viu io la chef!!

Si in acelasi timp sa raspund la discutii de acu 4 capitole! Merci fetele (miflore si alina) pentru modul de preparare a marului copt. I l-am facut da' n-a parut sa-l aprecieze mai mult decat compotul zilnic.
Interesanta discutia despre apa de toate zilele. Io am incercat acum vreo 2 luni, i-am pus in biberon, s-a strambat asa de rau de ziceai ca am otravit-o! de atunci nu am mai reluat experienta dar o sa mai incercam cu canitza de data asta.
alina, io as putea sa incerc sa-ti iau de aici testul ala pt. alergii cu conditia sa gasesc un farmacist de treaba care sa mi-l vanda fara reteta. Dar nu stiu cum sa-l trimit, prin posta nu-i chiar sigur.

Hai sa va arat si voua noua aparitie in materie de carucioare: uite www.stokke.com/product.asp?p=Xplory&la=FR&na=FR&div=C" target="_blank">naveta spatiala, Stokke Xplory se numeste. Cica bebele sta www.stokke.com/xplory/en/campaign.asp" target="_blank">inaltime de 1.16m de unde ajunge sa vada tot, sa stea la masa etc. Uite astea sunt toate www.stokke.com/functionality.asp?na=FR&la=FR&div=C&nr=01&p=Xplory" target="_blank">functionalitatile. Pe situl lor e si un filmulet de prezentare. Aici am vazut vreo 2 pe strada, se uita lumea ca la urs, sunt foarte ciudate. Bineinteles si pretul e ciudat, nu costa decat fro 940€ .

Ma duc sa mai citesc din urma, poate recuperez weekendul asta. Desi sunt slabe sperante, azi am cumparat scaun de masina nou (de fetitze mari) si maine mergem pana la mare ca sa-l incercam.

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nadina un Paradise Lost ceva?.

Acu chiar ma culc. Noapte buna!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Daca nu mai danseaza nimeni, eu merg la nani

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buhuhu....dormiti?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

LiaMia bine ai revenit! Ne intrebam pe unde ai umblat. Bine ca e totul ok.

Otilia, bine ai venit printre noi. SUntem pe departe grupul cel mai productiv. Le-am luat pe mamicile de iulie-august?

Ioana ai PM! Eu nu le am deloc cu negocierea salariului asadar am cam tras teapa. Trag nadejdea ca o sa se schimbe lucrurile cand o sa merg ppzis la birou.

Codruta, si pe Irina o face toata lumea baietel desi e roza din cap pana in picioare. Incep sa imi pun probleme...Voi ce ziceti? Avem fata de baitel? Hmmmm

Flavia, de constipatie scapi, am inteles de la pireul de cartofi. SI de la cerealele cu tapioca de la Nestle. Si de la para, insa ai grija ca fata mea a facut o diaree oribila de la ea. Nuka dimineata face kk de oaie, la propriu: bobite si un dop iar pe dupa-masa trage o baliga de vaca. Toate insotite de minunatele scrematuri care imi bucura urechea muzicala.

Azi nu stiu ce a avut copilul. Poate pentru ca mi-am inceput munca si a vazut ca sunt stresata si ocupata a chiuit toata ziua. parca eram la zoo. Intai urla ca pasarile isterice si apoi garaia ca pisica suparata si totul se termina cu o scrematura in dulcele stil clasic. Bineinteles ca ccc concentrarea mea s-a dus pe apa sambetei (si am nevoie de ea ca lucrez cu termeni tehnici, eu care nu stiu cum sa explic cuiva cum sa insurubeze un bec). Asta e...Poate va trimit si un film cu chiuiala de azi.

Jadi, misto faza cu 2high. De unde l-a luat, sa ii iau si eu lui mama.

Raluca, felicitari pentru curaj. Te-a durut rau, a fost neplacut cand a tras din tine chestile alea mari si cu radacini lungi? Ca eu le am pana la stomac radacinile si am niste experiente horror la dentist si parca as prefera sa mai nasc odata decat sa trec pe scaun.

Kid, vreau si eu la cearta, unde, unde? ca nu ma mai lasa la zona zoster.

Doruletz sunt foarte misto carucioarele. Preturile sunt tot de pe alta planeta.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

hahaha, mi-a iesit omuletul rosu rostogolitor!!! Era una din marile enigme ale existentei mele.

V-am orbit, v-am orbit?

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Sofia cum ai reusit?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Irinasuper sper din tot sufletul sa reusiti,e necesara o masina.
Sofiacine a zis ca e baietel Nuka a avut orbu gainicand ea e o frumusica foc.
Doruletmisto caruciorul cred ca e destul de practic si usor,pretul e cam mare.
Egefelicitari pentru dintisori.
Carmiil prinde bine freza lui Fabiano

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Iata-ma din nou.Am ramas cateva zile fara net ca am uitat sa-l platim.Obisnuiesc sa-l platesc pe 2-3 luni si apoi nu-mi mai amintesc daca e platit sau nu.Sunt trista ca mi-au murit perusii .Masculul il aveam de 1,8 ani si femela de 8 luni si-mi erau asa de dragiAsta e, mi-am jurat ca nu mai tin animalute de niciun fel dar nu ma pot abtine si parca vad ca in cateva luni imi iau altceva.
Bun venit Dory, Mary, Otilia.
Otilia si eu sunt nascuta pe 29.08 ca fetita ta.O cheama si Ioana?Pe mine nu si toata lumea era indignata ca doar e taierea capului sf.Ioan Botezatorul.In fine, haideti la povesti.
Noi suntem in rest bine, fara dinti, dar mai mancaciosi.A inceput sa manance lapticul asa cum vreau eu, adica 6ooml la zi sau pe acolo.Intreba cineva de cantitatea de lapte la aceasta varsta.In CC scrie ca intre400-6ooml la zi.Si eu am prieteni a caror copil manaca 1,2kg de lapte la 6 luni si refuza mancarea si dr i-a sfatuit sa-i dea sa pape mancarica si carnita ca ajunge bebe sa aiba carente de vitamine.Daca papa bine mancarica cred ca laptele il vrea de sete.
Noi bem apa plata cu lamaie cam 50ml dupa papa si noaptea daca se trezeste tot apa ii dau.Am inteles de la dr mea ca e bine sa bea apa dupa ce incep diversificarea.Cu kk stam mai bine, am mai scapat de mucus dar nu definitiv
Din ce-mi amintesc ca am citit:
Ege, 6 dinti, oau!!!!!
Doruletz, am vazut caruciorul, fainut, dar scuuuump.
Ioana, cred ca esti multumita de bona, dar daca e asa plina de initiative sa nu-i dea Mirunei ceva ce tu nu i-ai da, eu stiu, vreo bucata de sunca
Nuka e o dragutza si seamana a ceea ce este, nu cred ca se poate confunda cu un baiat.Si lui Iaris ii zic babele fetita, ca pana acum, pe timp de iarna am avut numai fulare deschise la culoare si, desi era imbracat in culori de baieti, fularul il facea fetita.Eu mai obisnuies pe acasa sa-l imbrac si in culori de fetite ca am primit trusoul de la fata nasei care era plin de lucrusoare roz si rosii.Eu nu ma stresez prea tare ca daca ma enerveaza le aratam putza.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

24, 2 ,4, 5.30-ore de distractie! Eu cred ca e si o dependenta de suzeta, nu cred ca e doar de la dinti, acum tace instantaneu cand ii bag suzeta.

Eu apa ii dau cu forta, cu seringa, cam 20 ml/zi, mai mult nu reusesc ca face gargara in loc sa bea.

Gabi, spune-mi si mie cum ai facut pilaful, dar asa clar de tot daca poti.

Mergi la inceput