Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Preturile din Buc la bodyurile de la Teba sunt 150.000 body normal si 130.000 maieu. (ce de pe Alexia din albumul "sportivi" de la ei e). Ce am luat eu nu erau cu defect. Din pacate in Buc gama e mai restransa, iar magazinul e mic si nu are nici vad. Au o groaza de lucrusoare de vara frumoase, dar inca nu i-am cumparat nimic pentru ca nu sunt capabila sa prevad dimensiunile manekinei.
Codruta, Iana produce la Teba. Ce ajunge la noi pe piata sunt "scapari" de la contractele de lohn. Mie mi-au convenit lucrusoarele lor ca-s f bune calitativ si la preturi mult mai mici ca la Orchestra, Zet.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bun venit Andra si Otilia!!!
Veniti aici sa sporovaim!!!
Nanadana, sanatate multa lui Antoine!!!Spune-i ca Ana se gandeste la el!
LiaMia, e un scumpic Florin!!! Si tortul!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Alina vrei sa zici ca maine o vede Luca pe Sarah? Nu ii zic ca poate iar nu doarme la noapte, iti dai seama ce emotii ar fi pe el daca ar sti

Mimisi unde-i magazinul asta in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Am ramas iar in urma un pic, am fost gospodina de sambata:aspirat, spalat, papa, copil, sot, musafiri,.....uffff bine ca e seara si trebuie sa dormim
Nanadana, si tu ce faci cu Antoine, il lasi sa stea cum vrea el?Eu da, am renuntat sa ma mai panichez, cred toti cei din jurul meu ca-s nebuna, asa ca macar aparant trebuie sa ma normalizez si sa nu ma mai dau in stamba in fata musafirilor si a celor care ma cunosc mai putin.Mercic ca te mai uiti dupa Naf-Naf
Vera, alaltaieri a murit Coco, l-am gasit asa in colivia lui, l-am scos, am scos si fetita,am sterilizat cusca si am vazut ca ea era tare trista mititica, nu mai ciripea.Am stat langa ea, am alintat-o, si noaptea parea ca-si revenise, dar ieri, in timp ce-i faceam papica lui Iaris am lasat-o singura.cand m-am intors la ea, era deja cazuta in colivie.O strigam si se forta sa tina ochisorii deschisi, ma auzea, dupa care a cazut intr-o parte si asta a fost.Eu cred ca a murrit de tristete.eram pregatita sa ies sa-i iau alt partener, dar n-am mai apucat.Acum nu mai vreau.Cred ca sotul e vinovat, ca i-a scos pe balcon si acolo nu avem termopan si cred ca le-a fost frig, dar nu-l pot invinovati, fapta e consumata.Fratele meu rade de mine si-mi spune sa port doliu dar eu chiar ma atasasem de ei, si ma doare ca nu-i mai am.Aud si acum cum se certau de la oglinda si o loveau de peretii coloviei si ii certam ca dormea Iaris.Acum as vrea sa am cu cine sa ma cert.Iaris ma intrece, tipa cand il cert, nu asculta.
Oare RoxyP ce mai face?Nu mai stim nimic de ea de ceva vreme.
Apropos de haine va vad vorbind de tot felul de hainute, si firme, eu la B-ta nu gasesc ceva care sa-mi placa, numai turcisme.Unde naiba ascund astia hainutele frumoase si de calitate.Stiu ca zicea cineva mai demult ca este TCM si aici, dar am batut orasul asta "mare"de-a lungul si de-a latul si n-am dat peste vreun magazin mai de Doamne ajuta
Ciorba mea a iesit suuuuper, dar a durat vreo 6 ore cu toata operatiunea.S-au infrptat deja doua familii, maine mai vine una, ca am facut o oalaaaaaaa, asa ca am de unde.Cica a iesit ca la restaurant si mi-a spus un nene ca bucatarul atunci e bucatar cand ii iese ciorba de burta
pt voi

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Vera, in poza aia i-am pus eu oglinda in mana si eram langa ea. In rest avem o oglinda in spatele paianjenului. Uite-o aici Ii place la nebunie. Cand sta pe masa de schimbat are perspectiva intr-o oglinda mare unde ma vede pe mine. In general in oglinda ma cauta pe mine, pe ea nu se prea observa.

Miflore, preturile in Balcik sunt ffff ieftine, insa tocmai pentru ca sunt atat de ieftine esti tentat sa cumperi de detoate si ajungi sa iti cheltuiesti toti banii. Stiu ca pe o camera destul de modesta am dat 16 E pe noapte. Era cea mai ieftina insa era exact pe faleza, buricul targului.

Unde e in bucuresti magazinul TEba?

Si a mea tuseste rau insa cred ca e de la chiuiala de ieri. Azi a mai incercat o tura insa nu a reusit din cauza tusei. S-o fi iritat si ea de atatea urlete.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Marinela, imi pare rau de papagalii tai. Stiu ce inseamna sa pierzi un animal fie el caine, pisica sau papagal si e tare dureros. Si eu voiam sa imi iau un papagal insa nu cred ca as avea timp pentru el. Ce e ciudat e ca deobicei traiesc foarte mult papagalii.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya20 mersi de sfat... Cred ca mai astept...

Acum vin cu intrebare fulger: malaiul are gluten? Sa nu radeti de mine, dar nu stiu exact cine are si cine nu . Daca are... prea tarziu ca i-am dat la 6 mamaliga cu branzica si iaurt. A papat ceva, dar eu cred ca de foame , ca dupa ce si-a potolit foamea nu a mai vrut. Cu mancarea cu care obisnuit dupa ce papa raid si se linisteste, papa lenes tot castronul... Maine ii fac mamaliga cu lapte care mie imi place tare mult . cred ca fac si pt mine

Mie imi place mult grisul cu lapte, sotului sa nu mai zic, e mai rau ca un copil mic. In general imi plac orice fel de lactat, in diferite combinatii.

LiaMia tortul. Abia astept sa mai fac unul.

Luna asta am motive, chef de munca sa fie .

Ioana, Mary voi mergeti maine in herastrau? Eu parca as veni, dar depinde de vreme in primuul rand.

Noapte linistita ma duc la Potter al meu ! (ma innebuneste faptul ca nu pot citi decat 1h seara , ca si asa a doua zi is chiauna...)

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina - porumbul nu are gluten.

Simo - nici eu nu i-am spus inca Sarei c-o sa-si vada alesul, ca emotiva cum o stiu, cred ca ar varsa siroaie de lacrimi si n-ar inchide 1 oki toata noaptea ( stii cum sunt fetele: ba ca nu s-a epilat, ba ca are aripioare - la Sarah insa nu e cazul!, ba ca nu-i sta parul, ba ca i s-a rupt o unghie, ba ca i s-a tras firul la ciorap - bine ca maine va fi racoare si nu-si va pune fustita)

Sofia - Nuka m-a cucerit. Manca-o-ar mama de fetita dulce.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mary - nu stiu cum faci cu ciorba aia, da' mie mi-e o foame...Iar de pofta ce a mai zic....Trimite-ne si noua la pachet.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci anya, ma treci pe lista mamicilor datoare cu o prajitura. il mai urmarim o zi doua si daca se agraveaza ne ducem la dr. E ok sa il scot afara? pentru maine au anuntat 18 grade?

Vera, am vazut ca intrebai de oglinda...vezi ca sunt speciale de copii, pe la Miniblu sau alte magazine cu jucarii se gasesc. deformeaza un pic dar nu se sparg

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput