Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Marinela, ce trist . Cred ca suferi mult dupa ei. Saracuta papagalita. Stiu ca sufera mult daca ii dispare partenerul. Sunt foarte iubitori. Eu am vazut o perusa care vorbea...tare mult m-a impresionat. Dar cica ar trebui sa stea singuri fara partener ca sa vb. si sincer cred ca sufera mult de singuratate. Nici nu stiu ce sa-ti mai spun decat ca imi pare tare, tare rau.

Sofia vreau si eu paienjenel....dar parca imi amintesc ca l-ai luat de la BE, nu? Si Iuliei ii place mult in oglinda ma vede si pe mine si pe ea. Chiar rade ca fraiera cand se vede...crede ca e alt bb. E o dulce. E bine sa stea cat mai mult in oglinda caci asa incepe sa se recunoasca in ea si afla detalii despre corpul ei.

Anya mi-e cam jena sa te intreb, totusi o fac ca sa depasesc chestia. Vine azi propietara apartamentului si ma vede cum o mai tin eu de picioare cu capul in jos (ii place foarte mult se arcuieste si rade ...o tin cateva secunde) si tipa disperata ca muschii ochiului nu sunt maturati si ca fac o MARE TAMPENIE. Mai mult sa nu o las niciodata cu capul mai jos decat corpul intotdeauna sa ii arat ceva din fata sa nu se uite in spate arcuita (de multe ori se lasa asa pe marginea picioarelor mele) ca ii stric fetii ochii. Eu personal cred ca e o tampenie. Dar pentru linistea mea de mamica crizata spune-mi ii fac rau?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Bianca merci mult.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vera - nici eu nu cred ca e o problema. Chiar n-are nici o legatura cu dezvoltarea muschilor ochiului. Toti copiii se arcuiesc si privesc "paste cap" si nu li se intampla nimic. Strabismul apare pt ca se mosteneste sau pt ca bb are defecte de vedere pe care incearca sa le compenseze.
Hai, vii maine?

Bianca - poti sa-l scoti pe Milan afara maine si sa-l feresti un pic de vant (adica sa nu-i bata chiar in fata)

Simo - nu am rezistat si am sunat-o pe cuscra sa o anunt ca veniti maine. Cum m-am gandit si eu, nu-i va spune nimic Sarei pe moment, pt ca tocmai si-a inceput somnul de frumusete si nu vrea sa o deranjeze

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Vineeeeee ciorba Anya
Da, Vera, e adevarat ca trebuie sa fie singuri si sa li se acorde atentie ca sa-i poti dresa.Pe principuil asta l-am luat pe Coco si stia o multime de lucruri si asculta, dar numai masculii pot trai singuri, femelele nu.Dupa ce am ramas insarcinata stiam ca imi va fi foarte greu sa ma mai ocup de el si de ziua mea Mihai mi-a luat-o pe Cici.Sincer ma regaseam in ei.Erau super cand se certau, cum se suparau si stateau in colturi diferite si cum mergea ea sa-l impace si cum se dragaleau si se iubeau.Incerc sa-mi revin desi doare foarte tare
Sotul meu e dus pana la firma , puiu mic doarme si u bantui pe aici.Cred ca mai pun niste poze ca tocmai le-am descarcat in calculator si apoi merg la nani.
Va pupesc pe toate.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna noapte,

hop si eu pe aici sa vad ce faceti..

Raluca,naspa cu maselele....asa mi-am scos si eu doua odata..am jurat ca nu-i mai scot altele,vreo saptamana am mancat cu paiul.Insanatosire grabnica!

Miflore

Jadi,sper sa dea rezultat tratamentul homeopat.Tin pumnii!Unde ai gasit bilete la depeche mode??

Aseara iar am avut shou,s-a trezit la 1 si n-a dormit pana la 4!Eu nu stiu ce are copilul..plus ca de cateva zile adoarme f greu,ea care adormea imediat dupa baita,acum trebuie s-o tin in brate si s-o legan cate jumate de ora...patutul are adevarati tepi.Ma tot gandesc sa nu aiba legatura cu cazutura din scaunel!!!offfff
Am inceput de aseara sa-i fac trecerea la Nan2,pot sa zic ca mananca la fel de prost,ba mai rau dimineata nu a vrut deloc..cred ca nu-i prea place.

fug la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Roxi esti o draguta ,acuma am aflat c pleaca nasul lui Antoine in romania de pasti pt o saptamina si o sa imi cumpere el ,bafta cu musafiri si sa plece cit mai repede
Miflor sejur placut la izrailieni si pupici lui Ana ca se gandeste la Antoine
Marinela il mai las si eu dar citeodata stau linga el si il pun cum vreau eu si sa vezi atunci urlete ;ce zici ca ai facut ciorbita de burta deja imi vad ochii numai farfuri

poze

Mergi la inceput

Vin maine Anya, dar sper sa fie frumos ca altfel...nu stiu. Merci de raspuns. Sunt usurata. De la o luna ea nu se mai uita crucis (decand cand vrea cu tot dinadinsul sa vada si sa guste in acelasi timp

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Gabi sint ca niste bombonele puiutii tai cum dorm

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

bau....
tot voiam sa mai intru sa mai scriu...dar ce ai tu timp de asa ceva?
Miflorsi CGE multumim, sper sa treaca repede.

mai fetelor, eu inteleg ca ii dau fetii antibiotic si ii mai scade pofta de mincare, insa nu ii scade de loc voia buna, adica de cind suntem pe antibiotic e culmea, prrr si aiii si cheeee-uri toata ziua buna ziua. Inainte daca o auzeam din cind in cind. Ma bucur cum sa nu, Doamne feri, doar ca e interesant. eeee...poate e doar o sincronizare de timp, asa era menit sa fie si s-a nimerit cu antibioticul. Noi sa fim sanatosi.

Dr. Anya, o intrebare si de la mine, cit timp e posibil pentru un copil (6luni) sa nu aiba apetit de la antibiotic? Maia prefera sa bea ceai decit lapte, sunt putin stresata ca bea mai mult ceai decit lapte si ma tem ca nu se hraneste cit trebui. ce e si mai ciudat e ca nu prea cere de mincare, iar daca cere este cam 60-80ml. bine ca eu ii mai dau, poate putin cu forta, banana sau mar cu biscuite, dar nu tot timpul. E foarte hotarita daca nu vrea ceva. asa ca nu intra mai mult decit vrea ea. E cazul sa ma ingrijorez de ceva? Multumesc mult pentru raspuns.

Gabi- frumosi baieti ai, chiar sa imi vine sa mai fac unu, numa ca mai astept putin, sa mai creasca Maia sa am cu cine ma intelege

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

gata fetelor? nu mai danseaza nimeni?

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput