Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Buna fete cuminti!!!
Eu sunt tare in urma...spuneti-mi si mie o metoda cu care sa citesc fff. repede, mai repede decat cu diagonala!!!![]()
Azi am fost la Cora; e nebunie generala, vine Pastele, nu? I-am luat fetii 2 body-uri cu manecuta scurta, laptic, apa plata, dresuri, borcanashe, cereale din alea cu tapioca si o floare din aia de ma plangeam eu ca voi aveti si eu nu! A mea sta in ghiveci si canta!
In rest o mie de alte cumparaturi pt. ca ne vin musafiri din Israel maine seara pentru 2 saptamani jumate!![]()
O sa citesc si-o sa raspund dar nu stiu cand!
Mercic Irina, Cristina si Norina!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Eu n-am avut timp de nimic pana acum, nici macar n-am reusit sa va citesc, ceea ce era foarte important
dar maine la 2 spunem prezent.
Ma duc sa hranesc infantul ca iar e jeleu nehalit!
codruta_grg spune:
Mimsi si mie imi plac hainutele de la IANA. Problema mea e ca mi-a adus sotul meu din Italia niste body-uri de la IANA (firma care italienii nu prea o cumpara-si nici Chicco) cu 1 euro,2 euro. Aici (in Romania) baga si preturi mai mari si sunt facute pentru romani (cred ca le fac in Rmania). La preturile de care zice Vero sunt ok. dar la noi (in Cluj) nu sunt la preturile astea.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Hildegard spune:
Mimsi,
Eu ieri am fost prima data cand am cumparat pentru Stefan haine. Intentionez sa merg in fiecare luna. Merita!
Cica scot marfa zilnic....

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
miflore spune:
Ege, felicitari pentru dintisor!!!
Eu n-o pun pe Ana in premergator, poate mai incolo in luna a 8-a o ora doua pe zi!
Sofia, mercic!
Deci Balcik e super aproape! Poti sa ne dai ceva detalii despre preturile de acolo?
Maddy, bine c-a iesit bine cisto aia!!!
Gabitz, eu nu dau Zymafluor!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Hildegard spune:
am uitat sa scriu:
hainele sunt unele cu defect, tre' sa te uiti sa nu fie.
Asta e.. ieftin dar tre' sa fi atent. Alegi, normal. Tre' sa ai rabdare.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
gabiarama spune:
Si in Iasi exista mag.Teba cu lucruri dragute .Am luat si noi body-uri care aveau mici defecte , dar insignifiante , si la preturi f. convenabile .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Anya20 spune:
Bianca - nu tre' sa-i dai sirop de tuse, mai ales daca tusea e uscata (siropurile de tuse se dau doar in cazuri speciale, cand si atunci multe sunt apa de ploaie, dar linistesc mamicile ca totusi ii dau ceva copilului si nu il tin asa). Sa te ingrijorezi daca varsa, nu mananca, are febra etc (o avea un pic de rosu in gat). Daca doar tuseste sec, lasa-l in pace.
Si noi vrem sa venim maine in parc(impreuna cu valen si cu Sarah). Nadina, Vera - voi ce ziceti? (ca stiu ca spuneati ca vreti sa veniti)
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi!
Sofia, Nuka ta e o dulce si super haioasa
. Imi vine sa o mananc nu alta. Ce mi-a placut oglinjoara si eu i-as pune dar cum? Tu cum ai facut? Mi-e cam frica sa nu traga de ea sa se sparga si sa se taie.
Marinela, imi pare rau de perusii tai. Dar cum au murit saracutii asa amandoi odata?
Almy sanatate piticei.
Irina si ce daca e
la mana a doua. De mers sa mearga bine si daca nu se pricepe sotul la motoare neaparat sa iti iei un sfatuitor.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
Vera - si eu i-am pus oglinjoara de cand era mai mica si ii place sa se priveasca. rade cu zgomot si e tare fericita. Acum i-o pun intr-un colt in patut sa se admire cand sta pe burtica, insa numai daca sunt prin preajma (ca o data am gasit-o ca rodea la o margine de-a oglinzii si m-am lecuit).
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)