Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21)
Raspunsuri - Pagina 7
casandra spune:
Calin a inceput sa faca propozitii simple (2 cuvinte).
Pentru noi, e un pas mare. Suntem foarte bucurosi, si vroiam sa va impartasesc si voua din bucuria nostra.
Sabina spune:
Casandra, e minunat!
Doamne ajuta si o imbratisare din toata inima pentru voi.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
antoioana spune:
quote:
Originally posted by casandra
Pentru noi, e un pas mare. Suntem foarte bucurosi, si vroiam sa va impartasesc si voua din bucuria nostra.
Ma bucur mult pentru voi! Este minunat.
Casandra, stii ca nu departe de Montreal (cam la 1h de mers cu masina) s-a inceput construirea unei manastiri ortodoxe de calugari? Noi mai evadam cate un weekend, stam la o cabana din apropiere si ne bucuram de slujbe. :) Poate mergeti si voi, cred ca ar fi tare bine pt. Calin.
Doamne ajuta!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
irina.c. spune:
quote:
Bravoo!Imi dau seama ce mult inseamna asta pentru voi.Sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine!NicolChiar ma intrebam ce e cu tine...Sarbatori fericite si tie!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
Andrada spune:
quote:
imbratisari multe pentru Calin!!
La multi ani!!!!!!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sabina spune:
La multi ani Calin!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
fdoina spune:
La multi ani Calin, si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!
Fetelor, sora mea a plecat la spital sa nasca(ea sta in Toronto)
Pomeniti-o si pe ea, la rugaciune, (Irinel -Veronica), ca in cateva ore speram sa vina pe lume o nepotica draga.
Anul trecut in vinerea mare am plecat eu la spital, si m-am intors cu Ioana
O Saptamana binecuvantata sa va dea Domnul, Sarbatori fericite , si multa Bucurie duhovniceasca!