Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

nu-mi zice si mie nimeni cum fac cu parola pt cartea parintelui serafim?

Porumbita, eu am mai descarcat-o inca o data sa vad daca s-a schimbat ceva intre timp. Este in format zip, dar la dezarhivare nu am avut nevoie de nici o parola.
Daca nu te descurci, scrie-mi o adresa de mail pe PM si ti-o trimit eu, daca vrei.

"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai e dezarhivata si imi cer parola cand deschid fisierul pdf

multumesc , o astept acum de la casandra;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nici mie nu mi se deschide documentul buclucas......
O fi un semn divin ?

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sau un semn ca trebuie updatat Acrobat Reader-ul? Si acest software e gratis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by yank
insa eu nu discut cu biserica aici!

Pai tocmai asta e Yank, ca tocmai cu Biserica discuti...Biserica e Anca, Irina, Casandra...e Sf Irineu...si Sf Evanghelist Ioan...
Cat despre inghititul pe nemestecate, oamenii religiosi cu asa ceva se ocupa in general. Fiindca esti evreu, pune-te putin in pielea lui Avraam, cand ingerul l-a pus sa-si sacrifice singurul fiu...nu a stat sa rationeze prea mult, "ce Dumnezeu mai e si asta, ma pune sa-mi omor copilul pe care mi l-a daruit abia la batranete, pai cum e cu sa nu ucizi etc"...a inghitit-o pe nemestecate, asta intr-un limbaj mai politicos e sinonim cu a crede, pur si simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by fdoina

quote:
Originally posted by yank
insa eu nu discut cu biserica aici!

Pai tocmai asta e Yank, ca tocmai cu Biserica discuti...Biserica e Anca, Irina, Casandra...e Sf Irineu...si Sf Evanghelist Ioan...
Cat despre inghititul pe nemestecate, oamenii religiosi cu asa ceva se ocupa in general. Fiindca esti evreu, pune-te putin in pielea lui Avraam, cand ingerul l-a pus sa-si sacrifice singurul fiu...nu a stat sa rationeze prea mult, "ce Dumnezeu mai e si asta, ma pune sa-mi omor copilul pe care mi l-a daruit abia la batranete, pai cum e cu sa nu ucizi etc"...a inghitit-o pe nemestecate, asta intr-un limbaj mai politicos e sinonim cu a crede, pur si simplu

Draga mea,exemplul e fortat,aluia i s-a arata un inger,nu l-a pus un muritor care se viseaza unsul lui Dzeu.Ce mi-a placut sintagma asta cu..unsul lui Dzeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Irina, Doamne ajuta pentru bunica ta.

fetele din US + CA, aici un site la indemana de unde se pot imprumuta sau cumpara casete cu conferinte pe teme ortodoxe:
http://www.orthodoxtapes.org/

si aici unul dintre siteurile mele preferate, sursa superba de muzica liturgica si nu numai:
http://www.goarch.org/en/resources/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Mda, ma cam gandeam ca o sa spui asta, dar de la venirea lui Hristos incoace evreilor nu li s-a mai aratat nici un inger...in schimb sunt multi Sfinti ortodocsi care vorbesc cu ingerii, cu Maica Domnului...
Dar sa stii ca Avraam nu a crezut fiindca i s-a aratat ingerul, de fapt e invers, i s-a aratat ingerul pentru ca el credea...parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

aseara am terminat de citit cartea despre Pr. Serafim... este cartea mea preferata... am vazut ca v-a placut multora, dar pe mine m-a atins mult mai "altfel"...

va imbratisez!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pentru yank si toti cei framantati de asa zisa "evanghelie": nu vi se pare interesant cum dintr-o data unii incearca sa transforme 4 in 5 ... crucea in pentagrama? Si acei unii au din ce in ce mai multa credibilitate si acei unii castiga din ce in ce mai mult teren.

Probabil ce spun eu suna a teoria conspiratiei. Dar nu este. Vrea sa fie doar o privire dincolo de aparente. Uitati-va la intreg acest razboi media din ultima vreme: The Passion of the Christ, Codul lui da Vinci, o adevarata cultura new age in floare peste tot, meditatii, gnoze, nebunii, minuni

Incet, incet se intampla. Dar asta este. Oricum trebuie sa se intample. Era doar o chestiune de timp.

POZE

Mergi la inceput