Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21)
Raspunsuri - Pagina 4
alinaluchian spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
nu-mi zice si mie nimeni cum fac cu parola pt cartea parintelui serafim?
Porumbita, eu am mai descarcat-o inca o data sa vad daca s-a schimbat ceva intre timp. Este in format zip, dar la dezarhivare nu am avut nevoie de nici o parola.
Daca nu te descurci, scrie-mi o adresa de mail pe PM si ti-o trimit eu, daca vrei.
"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata."
Porumbita spune:
pai e dezarhivata si imi cer parola cand deschid fisierul pdf
multumesc , o astept acum de la casandra;
DARAEL spune:
Nici mie nu mi se deschide documentul buclucas......
O fi un semn divin ?
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
fdoina spune:
quote:
Originally posted by yank
insa eu nu discut cu biserica aici!
Pai tocmai asta e Yank, ca tocmai cu Biserica discuti...Biserica e Anca, Irina, Casandra...e Sf Irineu...si Sf Evanghelist Ioan...
Cat despre inghititul pe nemestecate, oamenii religiosi cu asa ceva se ocupa in general. Fiindca esti evreu, pune-te putin in pielea lui Avraam, cand ingerul l-a pus sa-si sacrifice singurul fiu...nu a stat sa rationeze prea mult, "ce Dumnezeu mai e si asta, ma pune sa-mi omor copilul pe care mi l-a daruit abia la batranete, pai cum e cu sa nu ucizi etc"...a inghitit-o pe nemestecate, asta intr-un limbaj mai politicos e sinonim cu a crede, pur si simplu
yank spune:
quote:
Originally posted by fdoinaquote:
Originally posted by yank
insa eu nu discut cu biserica aici!
Pai tocmai asta e Yank, ca tocmai cu Biserica discuti...Biserica e Anca, Irina, Casandra...e Sf Irineu...si Sf Evanghelist Ioan...
Cat despre inghititul pe nemestecate, oamenii religiosi cu asa ceva se ocupa in general. Fiindca esti evreu, pune-te putin in pielea lui Avraam, cand ingerul l-a pus sa-si sacrifice singurul fiu...nu a stat sa rationeze prea mult, "ce Dumnezeu mai e si asta, ma pune sa-mi omor copilul pe care mi l-a daruit abia la batranete, pai cum e cu sa nu ucizi etc"...a inghitit-o pe nemestecate, asta intr-un limbaj mai politicos e sinonim cu a crede, pur si simplu
Draga mea,exemplul e fortat,aluia i s-a arata un inger,nu l-a pus un muritor care se viseaza unsul lui Dzeu.Ce mi-a placut sintagma asta cu..unsul lui Dzeu
conchita spune:
Irina, Doamne ajuta pentru bunica ta.
fetele din US + CA, aici un site la indemana de unde se pot imprumuta sau cumpara casete cu conferinte pe teme ortodoxe:
http://www.orthodoxtapes.org/
si aici unul dintre siteurile mele preferate, sursa superba de muzica liturgica si nu numai:
http://www.goarch.org/en/resources/
fdoina spune:
Mda, ma cam gandeam ca o sa spui asta, dar de la venirea lui Hristos incoace evreilor nu li s-a mai aratat nici un inger...in schimb sunt multi Sfinti ortodocsi care vorbesc cu ingerii, cu Maica Domnului...
Dar sa stii ca Avraam nu a crezut fiindca i s-a aratat ingerul, de fapt e invers, i s-a aratat ingerul pentru ca el credea...parerea mea
gandacelu spune:
aseara am terminat de citit cartea despre Pr. Serafim... este cartea mea preferata... am vazut ca v-a placut multora, dar pe mine m-a atins mult mai "altfel"...
va imbratisez!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
gabirus spune:
Pentru yank si toti cei framantati de asa zisa "evanghelie": nu vi se pare interesant cum dintr-o data unii incearca sa transforme 4 in 5 ... crucea in pentagrama? Si acei unii au din ce in ce mai multa credibilitate si acei unii castiga din ce in ce mai mult teren.
Probabil ce spun eu suna a teoria conspiratiei. Dar nu este. Vrea sa fie doar o privire dincolo de aparente. Uitati-va la intreg acest razboi media din ultima vreme: The Passion of the Christ, Codul lui da Vinci, o adevarata cultura new age in floare peste tot, meditatii, gnoze, nebunii, minuni
Incet, incet se intampla. Dar asta este. Oricum trebuie sa se intample. Era doar o chestiune de timp.
POZE