Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21)
Raspunsuri - Pagina 13
amuleta spune:
Da, Joanna, poate ca suferinta e o notiune invatata, poate ca nici nu exista. Desi copiii pling la nastere, cred ca la ei e mai mult comunicare si mai putin suferinta in sensul psihic al adultului. Cred ca suferinta se amplifica odata cu sofisticarea (ca tot vorbea Gindacelu de simplitate).
Am o pacienta in spital care e tare bolnava si n-are nici urma de suferinta sau spaima pe chip. Asa ca suferinta nu-i legata de cantitatea de durere si de fapt n-are nimic obiectiv in ea.
Voiam sa-mi iau la revedere de la voi. A fost o onoare sa va cunosc si sa ne ajute Dumnezeu sa ne bucuram de vederea lui. Ce-i prea mult strica (in afara de credinta, bineinteles) si cineva, fara sa vrea, mi-a adus aminte de asta. Stiu ca e momentul sa ma intorc complet si definitiv la viata reala. Gradina a inflorit si e minunata, plina de pomi incarcati cu buchete roz, azaleele stau sa imboboceasca, liliacul plantat acum doi ani a ajuns de-un stat de om.
Aveti suflete frumoase, sa ramineti cu ele asa, minunate si exaltate, ca voi sinteti intr-adevar sarea pamintului. Si daca arunca cineva cu pietre in voi, sa va aduceti aminte ca nimeni nu arunca cu pietre intr-un pom neroditor.
gandacelu spune:
amu, bravo! si te imbratisez! eu sunt cea mai fericita ca ne-am cunoscut... poate mai intri peste cateva luni sa ne mai spui ce mai faci;)
te pup! te iubesc!
anca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
fdoina spune:
Amu, sa nu pleci de tot, ca eu plang...am capatat dependenta de voi, fetele de la Ortodoxia...si tu mai esti si doctorita mea de suflet
Joanna, sarut mana, nici nu stii cat mi-ai incalzit sufletul
Asa e ca e frumoasa?
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Voiam sa-mi iau la revedere de la voi. A fost o onoare sa va cunosc si sa ne ajute Dumnezeu sa ne bucuram de vederea lui. Ce-i prea mult strica (in afara de credinta, bineinteles) si cineva, fara sa vrea, mi-a adus aminte de asta. Stiu ca e momentul sa ma intorc complet si definitiv la viata reala. Gradina a inflorit si e minunata, plina de pomi incarcati cu buchete roz, azaleele stau sa imboboceasca, liliacul plantat acum doi ani a ajuns de-un stat de om.......
Oriunde vei merge, iti doresc ca Viata sa iti fie Binecuvantata cu tot ce ai nevoie: Lumina si Iubire, Pace si Liniste, Putere, tarie, Intelegere si Intelepciune...... si Sanatate, multa, multa Sanatate !
Sufletul Meu Sufletului Tau o floare iti daruieste !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
AB spune:
Amuleta... please nu pleca. Lumea reala e frumoasa, dar si-n cea virtuala sunt destui oameni, oameni.
N-om fi noi mereu de aceeasi parte a baricadei, dar mi-a facut placere sa te citesc.
Andreea
P.S, Scuze de off-topic
gandacelu spune:
Doina, acum am citit pe alt topic ca ati serbat 1 an pentru fetita! la multi si fericiti anisori!
sa inteleg ca beusi cu irina, daaaaaaaaa?
eu pe la ora asta nu pot dormi maine la prima ora plecam in concediu pt o saptamana, asa ca scapati de mine o vreme... cred ca ne oprim la Liturghie la predeal... sau sa-i fac o surpriza coanei sabina? hihihi
va pup!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
fdoina spune:
sarumana gandaco, asa e, facuram anisorul
hihi, as vrea io sa beau cu irina, da m-am lasat de ceaiul de chimen
irina.c. spune:
Doina,felicitari,sa-ti traiasca fetita!Multumim si noi tuturor pentru urari!P.S.Care ceai,soro,care ceai,ca nu refuz un vinisor bun!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
fdoina spune:
hahaha, Irina, eu m-am gandit ca gandaca se referea la sora mea, pe care tot Irina o cheama, si ea acu nu bea decat ceai de chimen saraca, ca are o Marie colicioasa de numai 10 zile
(da n-am habar de la ce topic a aflat gandaca de ioana mea)
Nu ne-ai zis cum ii viata la scarbici...
Multumim pentru urari