Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21)
Raspunsuri - Pagina 11
xenocid spune:
quote:
Originally posted by joanna
Mentalitatea atee plutea in voie urata si incongruenta. Sparta pe loc de anuntul Invierii era in deriva. Alimentata prost si pozitivist ea se intorcea, fara rusine, impotriva evidentei.
Cutremurator de echidistant.
*segmentation fault*
joanna spune:
Intru multi ani sa ne traiesti Ilinca draga!
pentru tine Irina,ca ai nacut si cresti asa frumos o mica minune.
Doamne ajuta,
Joanna
"Fasting means controlling the power of fire and closing the mouths of lions."
St. Basil the Great.
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Mentalitatea atee plutea in voie urata si incongruenta. Sparta pe loc de anuntul Invierii era in deriva. Alimentata prost si pozitivist ea se intorcea, fara rusine, impotriva evidentei.
*segmentation fault*
strangi puncte pentru aura cumva?
irina, pe ce yahoo imi scrii, bre? ai ca trebe sa ma vaz cu 200 de persoane zilele astea, trebuie sa ne congruientizam cumva ca nu se mai poate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
xenocid spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by xenocidquote:
*segmentation fault*
strangi puncte pentru aura cumva?
Eh...pacatele mele. Nu! Ma gandeam ca imi puteti explica fara sa va isoscelizati fraza de mai sus chiar si in felul vostru obtuz si paralel. Dat fiind ca ateismul este o conditie sine qua non in devenirea ortodoxa - asta numai daca e sa ne uitam la biografiile lui Serafim Rose, Danion Vasile si cu voia dumneavoastra ultimele pe lista Conchita si Gandacelu - pe linga respectul cuvenit (nu stiti niciodata cine mai coboara din randurile noastre printre voi si ii veti citi Viata cu lanterna pe sub plapuma) v'as solicita si o dezvoltare a frazei :
Mentalitatea atee plutea in voie urata si incongruenta.
*segmentation fault*
gandacelu spune:
ah xeno... asta se cheama sa cauti acu-n caru cu fan nu avem timp sa vorbim discutii aici cel putin asta nu e un topic pentru taiat frunza la caini - daca ai ceva important de comunicat, spune-ne... bineinteles ca iti putem explica ce a vrut sa zica autorul, dar... la ce bun? cui foloseste? eu o sa zic una, tu alta, si uite-asa mai umplem niste pagini... eu am inteles altceva din articolul asta, nici macar nu am remarcat fraza care ti-a sarit tie in ochi... hai sa ne apropiem putin de esente si sa lasam scamele pentru aspirator
hac
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
antoioana spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Eh...pacatele mele. Nu! Ma gandeam ca imi puteti explica fara sa va isoscelizati fraza de mai sus chiar si in felul vostru obtuz si paralel. Dat fiind ca ateismul este o conditie sine qua non in devenirea ortodoxa - asta numai daca e sa ne uitam la biografiile lui Serafim Rose, Danion Vasile si cu voia dumneavoastra ultimele pe lista Conchita si Gandacelu - pe linga respectul cuvenit (nu stiti niciodata cine mai coboara din randurile noastre printre voi si ii veti citi Viata cu lanterna pe sub plapuma) v'as solicita si o dezvoltare a frazei :
Mentalitatea atee plutea in voie urata si incongruenta.
*segmentation fault*
Eu dezvolt fraza respectiva daca-mi permiti ca in paralelismul meu sa incerc macar sa pitagorizez ceva trecand, evident, printr-o estetica a uratului. Toate astea sub basmaua plangareatza.
Numai bine!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
antoioana spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
o sa revin mai tarziu cu mai multe amanunte... mi-a placut la Pr. Nicolae... mi s-a facut dor de simplitate... extraordinara slujba la sat (tinuta de un parinte atat de bun)... m-au impresionat oamenii care se rugau atat de simplu, de firesc...
Gandacelule, eu cam intr-o luna nasc...Te rog mult sa-mi povestesti pana atunci, da?
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
amuleta spune:
He, he, daca nasti o sa uiti sa citesti ?
Gindacelule, am promis ceva si o sa ma tin de cuvint, ca-mi sta pe suflet.
Ma uit la baiatul meu : il cert, il pedepsesc si parca ar trece uleiul pe linga el, adica n-are nici un pic de memorie a raului, nici un pic de orgoliu in a-si aduce aminte. Are sapte ani si traieste intr-o lume atit de vie, de colorata si entuziasta ! Fiecare zi e prima si ultima. Durerea e doar fizica, atunci cind apare. Cred ca sa era si Adam la inceput Si dupa aceea s-a facut mare...
fdoina spune:
ati observat si voi ca domnu xeno nu se poate abtine sa mai arunce cate o privire prin microscop? ca deh, e stiut ca savantii sunt impatimiti de microbii lor
Da ai grija, xeno, mama, ca microbii is molipsitori, eu m-as lasa de sportul asta, cati savanti n-au fost victimele cercetarilor