Filme pentru copii
Ce filme cu violenta zero mai stiti?
Fetitza noastra este extrem de receptiva la violenta. Adica dupa ce a vazut Dumbo, cand facea o prostie sau arunca cu papusa dupa al ei frate ne intreba daca o vom pedepsi legand-o asa ca pe mrs Jumbo.
La Lion King a plecat din camera.
Asa ca ne-am axat pe gama Winnie the Pooh si cel cu Pooh's Heffalump movie e in top. Mai stiti si altele?
M.
Raspunsuri
aschiutza spune:
Eu pot sa iti dau mai mult exeplu de serii TV de desene animate, dar precis la unele gasesti casete video: Bob constructorul, Locomotiva Thomas si prietenii ei, Caillou ( http://pbskids.org/caillou_french/ ). Toate astea sunt insa pt copii destul de mici, asa ca nu stiu daca se potriveste fetitei tale. Din pacatee chiar si filmele Disney au o parte de violenta in ele.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Mik spune:
AC : la noi suntem fani de Teletubbies, Mimi la souris, Oui-Oui, Petit Potam (pentru copilasi mai mari). Desenele animate de la 5 ar fi de incercat (Connie la Vache, Clifford ....).
In Disney sistematic e ceva mai violent, chiar si in Alba ca zapada.
Sa nu uit : Petit ours brun.
Mik.
mamica dulce spune:
in germania mai e un film frumos,are si carti (o serie de fapt) Laura's Stern - da o cautare ,sunt convinsa ca le gasesti si traduse,am inteles ca sunt foarte frumoase si pasnice.
Nici Felix nu e foarte violent.
Doamna si vagabontul-daca poti sa-i tai doua scene(cand fuge de acasa si o ataca cainii si la sfarsit,scena cu sobolanul ,in camera bebelusului)...ma gandesc ca fi-meu are -si stie pe de rost-tota colectia disney si acum ,trecand mental filmele in revista imi vin in cap numai scene destul de violente,desi,pe ansamblu..le consider de o mie de ori mai frumoase decat unele tampenii de la tv.
Aristocats ii place? E asa frumos filmul ala...
Bambi mi se pare foarte violent,insa la toamna iese o versiune mai de copii mici
pinochio e iar foarte dragut.
ma mai gandesc
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
corinadana spune:
The Lady and the tramp! Raluca mea a pus icons!!!!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
gandacelu spune:
quote:
Initial creeata de AC
Ce filme cu violenta zero mai stiti?
Fetitza noastra este extrem de receptiva la violenta. Adica dupa ce a vazut Dumbo, cand facea o prostie sau arunca cu papusa dupa al ei frate ne intreba daca o vom pedepsi legand-o asa ca pe mrs Jumbo.
La Lion King a plecat din camera.
Asa ca ne-am axat pe gama Winnie the Pooh si cel cu Pooh's Heffalump movie e in top. Mai stiti si altele?
M.
am fost exact in aceeasi situatie - uite, chiar aseara am vazut unul foarte fain, Spirit, cu un calutz... nu pot sa spun ca nu are si actiune, dar acolo actiunea e facuta doar de personajele negative
noi l-am vazut toata familia (ioachim inclusiv) si ne-a placut foarte mult!
uite si un link: http://www.dreamworks.com/spirit/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
ana-oana spune:
noi suntem fani Veronica, Barbie (Spargatorul de nuci, Lacul lebedelor, Printesa si Croitoreasa), mai nou Nanny McPhee.
aaaa si pe Pinochio ... l-am tocit
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
DARAEL spune:
Oblio, Ice age 1 si 2, Shrek 1 si 2....... Bambi..... Calimero daca mai gasesti pe undeva.....
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Mik spune:
Uitam : Kirikou (Kirikou 2) va aparea curind in DVD. Si "Prices et princesses" de acelasi autor. Excelente (grafic, historie, mesaj) si neviolente!
Mik.
AC spune:
Multumim mult pentru sugestiile non-Disney, le vom folosi de Sarbatori acum.
Legat de Aristochats am uitat acela e foarte potrivit, Lady and the Tramp nu ia placut, exact din cauza scenelor descrise de mamica dulce.
Am cumparat in schimb caricelele cu povesti acelea sunt adorate, pentru ca aspectul violent e invaluit de povestitor.
Darael, nici Bambi nu merge, riscul fiind sa intrebe brusc da mami se intoarce, nu?
Ori e ea sensibila, ori exageram noi, dar rezultatul Disney a fost dezamagitor cu cateva exceptii. Si Pinocchio il vom incerca (merci ana-oana) si poate Ariel.
Mik stii daca exista DVD cu Stroumpfs? Erau seria BD preferata a fratelui meu mai mic.
M.
Mik spune:
quote:
Originally posted by AC
Mik stii daca exista DVD cu Stroumpfs? Erau seria BD preferata a fratelui meu mai mic.
M.
Da ! Am gasit un link :
http://www.dvdfr.com/dvd/dvd.php?id=8340
Daca vrei, imi voi intreba sotul de pe ce site-uri cumpara DVD-urile in general.
Mik.