Ursuletul de plus -Pareri ?

Ursuletul de plus -Pareri ? | Autor: Briantis

Link direct la acest mesaj

Suntem in cautare de gradinite .Cea care ne-a placut cel mai mult ,nu are locuri (Aschiuta) .
Am vazut gradinita asta ,din titlu ,unde e loc ,dar nu stiu ce sa zic .Mi s-a parut cam mica ,dar sa zicem ca asta nu e foarte important pt ca erau putini copii in grupa .
Are cineva copilul acolo ? Cum se poarta educatoarele cu ei ?Ce mananca?Invata ceva acolo?

Andreiul meu are 2 ani si e mort dupa copii .Dovada ca atunci cand am vazut gradinita asta Andrei a ramas in sala cu grupa mica ,cu copiii ,nu a plans deloc ,decat in momentul in care l-am luat sa plecam.

Nu ma pot hotara insa .Merita gradinita asta?

Mama lui Andreiutzu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Chiar nu are nimeni copilul la gradinita asta?
Pai atunci si asta e un semn de intrebare.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

E noua ,cred ca in primul an si in plus multa lume nu intra in wk...cateva pagini mai in spate s-a discutat cu siguranta despre ea. Da-i un pm lui "Rain", ea are fetita acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Multumesc Marina .
Rain are insa fetita de putin timp acolo ,daca am inteles eu bine ,e doar de cateva zile la gradinita asta .
Ma interesau pareri ale celor care au copii de mai mult timp acolo .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

gradinita nu are un an, e deschisa din toamna parca, de asta nu cred ca o sa gasesti multa lume. Mai stiu pe cineva dar nu-mi vine nikul in minte. Imi amintesc eu si iti spun

Mergi la inceput