Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 23
jesia spune:
a.cicel felicitari si din partea mea, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa... si tot ce e mai bun pt bebelina voastra
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
elara spune:
A. Cicel, felicitari.
Sa dea DD sa fie sanatoasa, norocoasa, iubita si fericita.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
kateryna spune:
Neata fetelor!
A.Cicel sa va traiasca printesica!
AMR: 23 de zile
Nunta noastra
Ziua mea de nastere
jesia spune:
A picat iubi la exam. de profesionisti.......ii mai trebuia 1 si lua exam
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
lid spune:
Multumesc pentru ajutor fetele, sper ca am reusit sa adaug siteul nostru de nunta pe care va invit calduros sa-l vizitati. E opoera mea normal si sunt foarte mandra!!!! Sunt curioasa care sunt si parerile voastre
Merci krelia, am vazut si eu mai tarziu ca ne-ai trecut
Pa fetele
http://www.alidaandadi.myevent.com
Rallu spune:
quote:
Originally posted by lid
Multumesc pentru ajutor fetele, sper ca am reusit sa adaug siteul nostru de nunta pe care va invit calduros sa-l vizitati. E opoera mea normal si sunt foarte mandra!!!! Sunt curioasa care sunt si parerile voastre
Pai...dragut site-ul...dar necesita mici modificari
De exemplu...daca tot faceti toate lucrurile in aceeasi zi...ce-ar fi sa puneti pe lista si cununia civila...adica s-o faceti in 2006 si nu in 2007 cum e trecuta pe site.
Zic eu ca in 2007 ar fi cam tarzior.
In rest...mi-a placut mult.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Giova spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Avem
Andreea 22+
POZE
si eu am o nora.
va mai felicit inca o data. am vazut si pozele si ai o burtica mica si frumoasa. nu de alta, dar e nora-mea acolo. sa aveti grija de ea ca de nu ....
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea