Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 22
plici plici spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata
Sa aveti o zi de 13 faina, dragelor! Chiar daca afara e "racoare"....rrraaauuuuu! Io ies la 5.5-30 cu potaitza...si mai ies si alti vecini. Si eu in trening, cu parul prins...dar machiata! Se uita aia la mine decand mi-am facut machiajul...ce-or gandi, DD stie!
In rest....pupi la burtica roz!
Pupi la neamuri si afinitatzi!
Pup la mirese dragi si frumoase!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
neata si de la mini....
Sun, si eu pe la 5 juma eram teleleu pe strada, caci l-am depus pe al meu la aeroport...am asa o emotie pana il vaz acasa...mda, dar pana atunci....nora ta e super latoasa hhihiih...cred ca-i bag o programare la coafor sapt viitoare.
Zdruli? cam cate porecle ai adunat pana acuma, a?
trendule ce faci? pupicii
pupici la toate fetele....
aaaaa...A.Cicel, felicitari!
Divine girl spune:
Neatza la cucuieteee!!!
Andreutza, sa-ti traiasca shmekera!!! Iti dai seama cum o sa stea tati cu okii pe ea, daca ea de acuma ... isi arata pasarica? . Avetzi grija! Geana pi ea, mey!
PS: sper sa nu te supi pe mine, dar nu m-am putut abtine pt ca mi-o si imaginez cum statea ea la "pozat"
Pregatiri
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Neatza la cucuieteee!!!
Andreutza, sa-ti traiasca shmekera!!! Iti dai seama cum o sa stea tati cu okii pe ea, daca ea de acuma ... isi arata pasarica? . Avetzi grija! Geana pi ea, mey!
PS: sper sa nu te supi pe mine, dar nu m-am putut abtine pt ca mi-o si imaginez cum statea ea la "pozat"
iti dai seama ca si noi ne-am distrat Eu tot imaginea aia o am in mine Daca ii facea atunci o poza era super.
Andreea 22+
POZE
SunSmile spune:
DA DA! Si noi tre sa-l ducem...mergem impreuna? E super latzos, marti seara mi-a plonjat in cada peste mine si arata...maica mare! Si acush e k o oitza! Hai ca ne vorbim la tel si stabilim. Cand vine bum-bum?
Pupi si tie!
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Originally posted by SunSmile
Neata
Sa aveti o zi de 13 faina, dragelor! Chiar daca afara e "racoare"....rrraaauuuuu! Io ies la 5.5-30 cu potaitza...si mai ies si alti vecini. Si eu in trening, cu parul prins...dar machiata! Se uita aia la mine decand mi-am facut machiajul...ce-or gandi, DD stie!
In rest....pupi la burtica roz!
Pupi la neamuri si afinitatzi!
Pup la mirese dragi si frumoase!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
neata si de la mini....
Sun, si eu pe la 5 juma eram teleleu pe strada, caci l-am depus pe al meu la aeroport...am asa o emotie pana il vaz acasa...mda, dar pana atunci....nora ta e super latoasa hhihiih...cred ca-i bag o programare la coafor sapt viitoare.
Zdruli? cam cate porecle ai adunat pana acuma, a?
trendule ce faci? pupicii
pupici la toate fetele....
aaaaa...A.Cicel, felicitari!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
emilyjeuly spune:
'neata fetili!
andreea sa va traiasca bebelina sa fie sanatoasa si fericita ca frumoasa e sigur!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
plici plici spune:
Sun, vine vineri seara/sambata dimineata in principiu, oricum cum ajunge dau de baut la toata lumea!!!!!
pupu
ooana spune:
Neata'....a.cicel sa-ti traiasca bebelina! Asteptam poze!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
andreea_trend spune:
...Neata!!!
Aici sunt Pliciule ...chioamba de somn si bineinteles iar plina de draci
Edit: ca nu dau de lautari.... iiaaaarrrrr!!!!!
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
krelia spune:
Neatza fetiliii!!!
a.cicel..sa va traiasca bebelina si sa fie frumaosa ca parintii ei!!! (nah, ca ti-am mai urat inca o data! )
lid, mama, da' esti pe listutza, fata mea..ia verifica matalussa!
Edit.....ce minunatie de scara de bloc la intrare ammmmm......dusmanii s-ar zgaria pe oki!!
Rubedenii si afinitati - pup pe toate!!!
Ma intorc la muncile campului!!!
Semnat....cum vreti voi!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
magda raluca spune:
buna dimineata!
Andreea, tot timpul zic: sa fie ce o da DD, dar asa tare imi doresc, de fapt, o nebuna de fetita! asa ca sunt tare bucuroasa pentru tine! sa fie santoasa (si mami pe langa ea, normal)
La multi ani la toti berbecutii, ca intru destul de greu si nu apuc momentul oportun. Si eu sunt tot din clanul lor, asa ca, le spun fetelor cu baieti din berbec: buna investitie!Of, si cata modestie
realizari de nunta: - am dat imprastierea la invitatii
- mi-am luat pantofiri pt. civila, taman de la Brasov, ca in Bucuresti n-am avut timp,
- am vorbit cu croitoreasa si am fost cu mama la ea, ca sa fie 'a mai frumoasa soacra mica (fara suparare, da' pentru mine e cea mai frumoasa)
- am schimbat cosmeticiana, ca ma tot duceam la una si tot prapad era fata mea
- maine ma duc la probe la par
- mi-am aranjat pasaportul pentru luna de miere
Si mai am un pic si termin si cu molozul din casa ...
Tot nu stiu ce sa le iau cadou la nasi... m-am uitat prin casa oamenilor, am fost atenta, sunt si tineri si fara fitze si e greu, domne, sa le iei la amandoi ceva care sa le si placa. Voi ce aveti de gand sa le luati?
pup miresici si mamici si nemamici!