Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

Carmen, sincer imi pare rau pentru tine si iubi tau! poate se razgandesc si vin totusi! ma seaca astfel de atitudini din partea parintilor! sunt ambitii prostesti si care nu isi au locul! unii parca au ramas copii, de genu' imi iau jucariile si plec daca nu imi convine ceva! rusine!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Carmen, imi pare rau pentru situatia in care te afli! Poate se vor da pe brazda pana la nunta, poate incercati sa-i implicati cumva si pe ei in organizare si atunci se mai imbuneaza... Oricum, daca vor continua in stilul asta, risca sa-si piarda fiul definitiv si nu cred ca vor asta, deci cred ca se vor trezi la realitate inainte de a fi prea tarziu. Cat despre doliu, biserica impune purtarea lui vreme de 40 de zile. Chiar acum doua saptamani am pierdut si eu pe cineva drag si asta a fost ceea ce ne-a spus preotul.

In privinta papuceilor pentru mireasa, din punctul de vedere al comoditatii, mi se par incaltamintea ideala pentru o mireasa... si parca ma vad incaltata in asa ceva spre dimineata. Desigur, trebuie sa fie crem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Carmen, sincer nu-i intelg pe oamenii astia. Asta nu-i atitudine de parinte fata de copli, este atitudine de posesie fata de un obiect. E al meu si fac ce vreau cu el!! Stii ce le-as spune unor astfel de oameni care se gandesc ca daca ai lor copii nu stau toata viata lipiti de ei, mai bine nu-i mai vad? Le-as spune in fata ca or sa moara la un momenta dat si i-as intreba ce vor sa faca copilul lor dupa ce mor ei? Sa stea intins pe mormantul lor? N-are dreptul la o viata?! Egoism dus la extrema absurdului!!! Astia-s oameni care nu se gandesc decat la ei!Indiferent cat n-as fi de acord cu alegerea facuta de copilul meu, as prefera sa-l las sa regrete alegerea facuta, daca intr-adevar se va dovedi gresita, decat sa ma urasca toata viata si sa-mi reproseze ca i-am stat in calea fericirii.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

pepenash am vb si eu cu preotul, si stiam ca dupa 40 de zile nu eeste o problema in a face nunta, dar de ce sa-i fac nebunei... o tine uina si buna; este in doliu...

Mergi la inceput

Poate, daca i-ar spune viitorul tau sot ca ati vorbit cu preotul si dupa 40 de zile este in ordine, ar cantari mai greu si ar renunta la ideea asta cu doliul. Sau atunci ar invoca alt motiv... Sper sa se rezolve, Carmen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Carmen_Marieta, intr-adevar, doliu de tine 40 de zile. Stiu asta de la preot, stiu asta pentru atunci cand m-am maritat eu, a murit tatal meu cu o luna si ceva inainte Si, cu toate astea, am facut nunta.
Asta nu-i motiv sa va spuna ca ei nu vin la nunta, ca tin doliu... Eu sper sa ii convingi sa vina la nunta. Iti tin pumnii sa se rezolve

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Pepenash,Elyanne la noi nu este vorba de doliu, cred ca pur si simplu a pus acest motiv, pt ca altul nu gasise mai credibil.Soacra mea nu a pastrat legatura cu mama ei cam de 10-12 anisi intradevar a murit in martie dar nu cred ca estre un motiv chiar atat de bun....SWincer nu stiu ce sa mai zic , nu aveam atatea pe cap cu pregatirile pt nunta, asta imi mai trebuia, si mai pleaca si iubi in delegatie cam o luna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Buna seara, miresici, mai intru si eu pe la voi ... rar, dar sa stiti ca va citesc cu regularitate. Nu stiu de ce ... Am ramas cu o deformatie si cand vin seara de la serviciu deschid calculatorul si citesc de unde ramasesem cu o seara inainte. Vad ca se apropie si la voi nuntile. Mult succes si spor la pregatiri!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Buna noaptea! Noi am avut o seara foarte muzicala: ne-am ales melodiile care vor puncta anumite momente speciale ale nuntii! Piesele vor fi urmatoarele:
- pentru deschidere "Johann Strauss - Dunarea Albastra" (clasic, deja!)
- dupa vals "Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing"
- in cazul in care unul din noi este furat, la revenire se va canta "Eros Ramazzotti feat. Anastacia - I Belong to You".
Cam astea ar fi piesele la care ne-am oprit pentru momentele care ne-au venit noua in minte. Mai sunt si alte momente speciale pe care ar trebui sa le punctam cum se cuvine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hop si eu la aceleasi ore "matinale" cu care v-am obisnuit.

Azi am alergat in colo si incoace dar sunt foarte fericita ca am rezolvat tot ce mi-am propus.
Seara am avut-o rezervata ca azi facu baiatul meu 25 de anisori si l-am sarbatorit (numai noi doi la restaurant, apoi o plimbare frumoasa...cu toate ca incepuse sa picure).

Eeehhhh...foarte romantic...pana cand la apucat sinceritatea si momentul intrebarilor incuietoare.
La un moment dat s-a intors spre mine cu niste ochi mari si seriosi si m-a intrebat "Auzi, noi cand facem un bebe?"

Noroc ca eram in masina ca altfel sigur trebuia sa ma asez pe ceva.
Am crezut ca stabilisem deja ca acum nu e cazul de asa ceva si ca probabil vom mai discuta...candva, in viitorul nedefinit.
Se pare ca numai eu stabilisem, el vroia acum o data concreta...ceva de genul peste X ani ne punem pe treaba.

Mda...s-a dus naiba romantismul pentru cateva momente...pe urma am lasat balta subiectul si am revenit treptat la sentimente mai bune.

Habar n-aveam ca-l framanta. Mie mi se parea ca suntem amandoi de acord ca POATE o sa facem un bebe CANDVA. Deci...nimic de discutat.
Tare mi-e ca o sa mai iasa la iveala aceasta discutie.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput