Vrancea(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Multumesc fetelor de urari,sunteti foarte dragute !!

FLORI la multi ani si din Asia

pet.cost2005 eu sunt in Japonia de 2 ani si jumatate si m-am acomodat foarte bine,ador aceste locuri !

sim ma bucur sa aud ca ai fost in Japonia si te mai asteptam ,daca ai ocazia nu ezita.
Multumesc pt. raspunsurile lagate de internet si daca mai afli ceva te rog sa-mi scri.

Sa va dau cateva date despre mine :nascuta pe 12-03-1981,am facut liceul din Focsani nr. 5.

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Ciao, fetelor!

Am revenit dupa mini-vacanta de Paste (catolic), am fost la niste prietnei la munte. Voi pune si poze cat mai curand. A fost f. frumos, dar obositor, suntem rupti, am alergat, ne-am plimbat si se vede ca nu mai avem antrenament ca ... ne-am cam hodorogit. In fine, a fost frumos.

flori - si pt. mine e prima oara cand te vad in poze ... felicitari, sunteti o pereche frumoasa. Aaaaaa, "La multi ani, floricico!" (scuza-mi intarzierea).

helbi - hai ca m-am mai uitat putin pt. ceea ce ai intrebat tu la fetele din Italia si iti dau alte link-uri de citit, de cautat : www.agriitalia.it/emiliaromagna/rimini.htm" target="_blank">aici, www.italynetguide.com/canali/mare/mare_localita.asp?regi=&prov=" target="_blank">sau aici, www.italynetguide.com/canali/mare/mare_localita.asp?regi=&prov=" target="_blank">sau aici, www.turista.it/cerca/pages/EmiliaRomagna/Rimini/Luoghi_da_vedere/" target="_blank">aici, www.goviaggi.com/hotel-rimini-riccione-cattolica/turismo-rimini.html" target="_blank">aici, www.riminitouring.com/link_utili.htm" target="_blank">sau aici. Oricum, mai treci pe la noi si vezi ce iti raspunde ghida noastra oficiala, cri-cri. Bafta si spune-ne ce ati ales!

ella@ - bun venit printre noi! De cat timp esti in Japonia? Cum te-ai obisnuit cu diferentele de viata dintre rom. si jap.? Hai, povesteste-ne mai multe despre tine, asteptam! Sa-ti traiasca micuta, e frumusica foc!

Fetelor, va pup si toate cele bune! Ne mai auzim!

Petro

pet.cost2005 acum am vazut ca stai in Milano !
Noi plecam in Ro.pe 4-05 si o sa stam cam 2 zile la H Hilton>
Sti cunva zona?
Poti sa-mi spui ce pot vizita repede si sa nu fie prea departe,unde pot gasi magazine multe?
Iarta-ma ca ti-am pus atatea intrebari,te-am zapacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

ella, bun venit si din partea mea. Am fost de 2 ori in Milano (nu stiu unde e H.Hilton), dar merita neaparat vazut Domul (si sa si urcati pe el...dar luati liftul, ca-si merita cei 3 euro dus-intors; altfel pe scari, va cam dati sufletul). Panorama e de vis! In Piata Domului puteti da de mincare la porumbei......Apoi, ar fi de vazut Scala, Statuia lui Leonardo da Vinci /e in fata Scalei) si apoi Palatul Sforzesco. Eu numai de astea am avut timp in cele 2 jumatati de zi, anul trecut si acum 5 ani.
Intre Dom si Scala sunt niste Galerii (ceva cu E, dar numi mai amintesc numele), cu o zona de magazine, unde sunt niste scoruri....Ce m-a amuzat anul trecut era ca f. multi japonezi cumparau de la Prada de ex. sau de la alte firme, apoi se pozau in fata statuiei lui Leonardo, cu sacosa cu achizitiile linga ei

Oricum, sa ai aparatul foto pregatit! Orasul e f. frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Petro m-am uitat si eu prin linkuri. Chiar ca mi-ai facut pofta de vazut Italia.

Ela candva...cine mai stie...poate ne luam avant si mai dam o fuguta, dar e asa de departe, iar cu bugetul trebuie sa stai foarte bine daca te bate gandul sa stai fie si o saptamana. Sanatosi sa fim ca daca o fi sa fie, atunci ne-om vedea.

Pe unde o mai fi umbland Motanika noastra? Motanikuleeee unde esti, mama draga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Petro,Ella,multumesc mult pt urari

Petro si mie mi-ai facut pofta de vizitat Italia ,mai ales ca prietena mea locuieste acolo si mereu ne invita la ea.

Andreia tinem pumnii!!Stai linistita, ca sigur o sa fie bine!

Motanik te asteptam!Ai vreo veste??

Ella acum trec pe listuta datele tale

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Aici sunt...zapacita ca de obicei. Nu am nici o veste, CM tot nu a venit dar mi-am facut joi testul si a iesit negativ. No baby luna asta...mai asteptam.

Jurnalul calatoriei la Canterbury nu il pot urva pe motiv de reclama mascata. A fost f frumos, acum urmeaza Germania w/e urmator si ne-am mai luat niste bilete si pt Bristol pe 27 mai, tot asa de o zi.

Intre timp m-am apucat de invatat pt examen, am cumparat biletul pt venit acasa si...numar zilele...

Voi ce faceti? Va pup, fug acum ca sunt cu Ana Ungureanu pe YM.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andra,te rog,salut-o pe Ana si transmite-i ca o pup dulce

Auzi?Dar tu in ce zi esti?poate ca ai facut testul prea devreme si trebuie repetat..Pupici la fata si spor la invatat!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Motanik, ce mai face Ana?

Flori, sper sa fie bine. Vineri intru in spital si simbata ma opereaza fie dr care a operat-o pe Alinutza in Belgia, fie un alt dr neamt, in cadrul unei Video-Presentation, datorate unei conferinte internationale pt retina. Vin cei mai buni dr din lume pe retina is am fost sunata si intrebata daca accept operatia cu o sapt. mai devreme si in cadrul acestei video prezentari. AM zis da, pt ca mi se pare o sansa f. mare pt mine. Profu care urma sa ma opereze va fi se pare mina a doua acum si el mi-a zsi ca daca ar avea pb cu retina, ar vrea sa fie operat numai de unul din cei doi dr care mar putea opera acum pe mine, doctori care nu vin in Frankfurt decat odata la 2 ani- Asa ca de Paste voi fin in spital, dar sper sa fie ok cu operatie si sa am parte apoi de alte nenumatare sarbatori de Paste!

Sim, am fost azi cu Bianca la ICE AGE 2 si i-a placut mult. Acum i-l vrea si acasa, pe DVD. Ruxandrei i-a placut?
Noi asteptam acum sa vina Bambi 2 in cca 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Motanikule hai ca numar si eu, ca poate trec mai repejor. In orice caz, cand vii, musai sa ne vedem. Stiu ca lista de "musai" e foarte lunga, asa ca astept cumintica randul meu.

Helbi si noi am fost foarte incantati de film. Evident ca dupa eu si Florin nu ne puteam abtine sa comentam diverse. El zice: pai aici e reluarea povestii lui Noe intr-o noua maniera si cu ceva umor, la care Ruxi vine si ea: lasa ca stiu si eu povestea cu Noe, ca ne-a spus la gradi, dar unde ai vazut tu oameni pe corabia aia? Am lasat-o ca ea deocamdata si cred ca o sa reluam discutia dupa inca vreo 3-4 ani, cand o sa poata percepe mai bine cum vine treaba cu metafora. Chiar, voi ati vazut "The Chronicles of Narnia"? Dureaza 2 ore juma'te. Vreau sa spun ca nu s-a dezlipit de scaun in tot timpul asta...ma si intreb daca a avut vreme sa clipeasca. Dupa ce s-a incheiat filmul, Ruxi era atat de marcata, ca vreo saptamana dupa numai despre asta am discutat. In plus, a gasit o colega la gradi care vazuse si ea filmul si acolo tot asta era subiectul favorit.
Dom'le de ce sunt in stare piticii astia...mi-e si rusine sa spun ca la varsta ei inca ma uitam la Mihaela si Azorel. Iar ea imi spune de muzica lui Sting sau de Peter Gabriel, de Lacul Lebedelor sau Carmina Burana.
Niste cercetatori din Noua Zeelanda au facut un studiu referitor la IQ-ul generatiilor si se pare ca au ajuns la o concluzie foarte interesanta: fiecare noua generatie vine cu un plus de 5 puncte. Adica, daca parintii au IQ pe la 130, copilul are toate sansele (fara a fi obligatoriu) sa ajunga din start la 135. Chiar ca nu mai am ce comenta...

Draga mea Helbi ma rog din tot sufletul pentru tine sa reuseasca operatia si sa ne dai cat de curand vesti bune.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

ella, bun venit si din partea mea. Am fost de 2 ori in Milano (nu stiu unde e H.Hilton), dar merita neaparat vazut Domul (si sa si urcati pe el...dar luati liftul, ca-si merita cei 3 euro dus-intors; altfel pe scari, va cam dati sufletul). Panorama e de vis! In Piata Domului puteti da de mincare la porumbei......Apoi, ar fi de vazut Scala, Statuia lui Leonardo da Vinci /e in fata Scalei) si apoi Palatul Sforzesco. Eu numai de astea am avut timp in cele 2 jumatati de zi, anul trecut si acum 5 ani.
Intre Dom si Scala sunt niste Galerii (ceva cu E, dar numi mai amintesc numele), cu o zona de magazine, unde sunt niste scoruri....Ce m-a amuzat anul trecut era ca f. multi japonezi cumparau de la Prada de ex. sau de la alte firme, apoi se pozau in fata statuiei lui Leonardo, cu sacosa cu achizitiile linga ei

Oricum, sa ai aparatul foto pregatit! Orasul e f. frumos!

Andreia

sigur o sa pregatesc aparatul de fotografiatabia astept,am inceput sa numar zilele

Un fericit tuturor va zic de pe acum

Mergi la inceput