Vrancea(16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Salutari si de la noi! Nua m ami scris de multicel...dar acum, ne.am facut bine (ca in final, am zacut si eu).
Ieri am fost cu Bianca la vopsit oua la gradi si facut iepurasi din aluat.pe care apoi i-au mincat. Au cintat cintecele si am fost tare bucuroasa ca le stia pe toate (pe tem Pastelui)!
Azi am iesit intr-un parc draguit foc....fata a jucat tenis (sau a incercat) si cel mai important a reusit singura pe role Cred ca de 2-3 ori daca mai iesim, va incepe sa se descurce binisor!

Alex, ma bucur mult sa aud vesti despre voi si va dorim distractie placuta (inteleg ca sunteti in RO).

Pt. toate fetele un WE frumoas, iar daca aveti printre voi o "floricica", atunci va dorim sa va bucurati impreuna si ..La multi ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ella,sa-ti traiasca fetita!Naomi e dulcica foc,ca o printesica

La noi este Pastele islandezilor si suntem liberi pana luni(eu is mai cu mot si stau si marti acasa,pt ca fetele mele mici-mici au vacanta).Suntem la o casa de vacanta, cu mai multi prieteni,unde e super.Azi am fost si la gheizere,am facut pozici multe(a fost si vremea frumoasa si am avut rabdare sa-l asteptam sa rabufneasca de vreo 2 ori).

Va pupic si va doresc we placut!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani FLORI! Multa sanatate si sa ti se implineasca curind visul!

Aceeasi urare si pt cei/cele care azi sarbatoresc Floriile!

Mergi la inceput

Andreia,multumesc mult

Acum am ajuns si noi acasa,bineinteles mai obositi decat am plecat.Azi avem program de odihna.

Pupici

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Eu sunt tare incantata...am dat comanda la bucatarie si dureaza 5 saptamani!De abia astept!

La multi ani Flori!
Iti doresc sa ai parte numai de impliniri!

Ella ,bine ai venit la noi!sa-ti traiasca fetita,e tare dulce.

Multi pupici si restul fetelor!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Danutza,sar'mana mult .Iti scriu aici legat de permanentul intins:mie mi-a spus asta-vara coafeza mea ca ar putea sa-mi intinda parul,insa nu a putut atunci pt ca mai aveam urme ale unor suvite facute acum 2 ani.Mi-a spus ca nu se face pe par blond sau pe suvite,pt ca se arde parul.Singura mea durere e sa nu-mi stea prea lipit de cap,dar am perie si daca e,il mai ondulez putin(ar fi culmea,acum ma chinui sa-l indrept si sa ajung sa-l ondulez ).

Pupici dulci la toate fetele.Eu sunt prin zona,asa ca va astept...

Flori
Noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flori76

Danutza,sar'mana mult .Iti scriu aici legat de permanentul intins:mie mi-a spus asta-vara coafeza mea ca ar putea sa-mi intinda parul,insa nu a putut atunci pt ca mai aveam urme ale unor suvite facute acum 2 ani.Mi-a spus ca nu se face pe par blond sau pe suvite,pt ca se arde parul.Singura mea durere e sa nu-mi stea prea lipit de cap,dar am perie si daca e,il mai ondulez putin(ar fi culmea,acum ma chinui sa-l indrept si sa ajung sa-l ondulez ).

Pupici dulci la toate fetele.Eu sunt prin zona,asa ca va astept...

Flori
Noi

Si eu am suvite prin par.Asta inseamna ca nu este recomandat sa-l indrept permanent,nu?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Dana,pai nu,din spusele coafezei mele.Il arde.mi-a spus chiar ca nasa ei a insistat sa-i faca peste suvite si ca i s-a ars atat de tare parul,incat a fost nevoita sa o tunda scurt.Dar la tine suvitele sunt proaspete?sunt pe toata lungimea parului sau daca tai putin din par ai putea scapa de ele?

Flori
Noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flori76

Dana,pai nu,din spusele coafezei mele.Il arde.mi-a spus chiar ca nasa ei a insistat sa-i faca peste suvite si ca i s-a ars atat de tare parul,incat a fost nevoita sa o tunda scurt.Dar la tine suvitele sunt proaspete?sunt pe toata lungimea parului sau daca tai putin din par ai putea scapa de ele?

Flori
Noi

Pai, suvitele mele sunt de anul trecut.Nu scap asa usor de ele...mai am de asteptat.

Flori,m-am uitat la pozele voastre...sunteti tare draguti.Te-am admirat vreo cateva minute. Eu nu am mai vazut poze cu tine pana acum.Nu ai avut album sau nu am vazut eu?

------------------------

Mergi la inceput

Dana,am mai avut poze,dar le-am sters.Acum,nu stiu ce mi-a venit sa fac din nou album.O sa mai atasez chiar acum cateva pozici facute zilele astea.Merci pt aprecieri

Cat despre par...cred ca tb sa mai astepti.Pana ai sa poti sa-ti faci permanent,iti recomand peria de par Rowenta Lissima.Eu reusesc sa mi-l intind cam in 20 min.

Flori
Noi

Mergi la inceput