Vrancea(16)
Raspunsuri - Pagina 2
simina2005 spune:
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de noi.
In vara a murit la nastere fetita surorii mele si a sotului ei (fratele "militarului din Irak", taticul lui Stefan, ei sunt din Vrancea). In toamana a murit bunicul lor...iar in decembrie cand s-a nascut Stefan a fost mare bucurie. Parca viata merita totusi sa fie traita...
Nici nu stiti cat de afecta este sora mea...doi verisori sa moara la mai putin de un an...si-a adus aminte de nastere, de fetita ei care a murit la nastere (si ea avea tensiunea oscilanta pe timpul sarcini, a facut o criza de inima, ea a fost salvata dar fetita n-a rezistat).
Partea buna este ca am aflat de Camelia ca a reusit sa mearga la baie pe propriile picioare, insotita de mama ei si de o asistenta. Nu vorbeste inca...nu se poate comunica cu ea. Maine vine si Angelo din Irak. Sper sa nu se mai ia si poilitia de ei...
Tot maine pleaca si sora mea cu sotul ei (fratele tatalui indoleiat) si cu baietelul lor de 4 ani in Vrancea.
Poate acum ma intelegeti de ce pretuiesc atat de mult copii, de ce am hotarat sa am mai mult de un copil ... mi-e frica de astfel de tragedii... Mi-a murit si mie primul copil...stiu cum este
Simina Diana si Andrei
motanik spune:
Din ce am citit in cele doua articole, inteleg ca mama a facut un soc vazandu-si copilasul mort; nu se mentioneaza nicaieri de o posibila asfixiere cu gaze.. Simina ce ai aflat?
Este o tragedie intr-adevar...Dumnezeu sa le dea putere sa mearga mai departe!
--------------------
Andra
simina2005 spune:
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
Buna dimineta !
Din pacate in Suceava vremea este rece si ploioasa, parca cerul plange odata cu mine si cu familia...
Am aflat in sfarsit rezultatul la necropsie... Stefan avea inima si ficatul marit. Se pare ca a avut o malformatie congenitala nedepistata la timp.
Mamica Camelia a reusit sa bea singura apa, sper sa-si revina sa poata participa la inmormantare.
Simina Diana si Andrei
helbi spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Stefan si sa o ajute pe Camelia sa-si revina!
Sincere condoleante!
ella@ spune:
Buna fetelor !
Si eu sunt din Focsani ,ma numesc Ionela, am 25 de ani si o fetita de 10 luni.
Imi poate spune cineva cat costa un abonament pt. internet la noi in Ro.?va rog frumos!!
flori76 spune:
Ionela,bine ai venit pe DC si la topicul nostru.Sa-ti traiasca printesa mica(poate ne pui si niste poze,sa o vedem si noi).O sa te trec si pe listuta noastra de pe prima pagina a subiectului,asa sa te asteptam cat mai des sa stam de vb.In legatura cu abonamentul la internet in Ro,imi pare rau dar nu stiu sa-ti spun...
Flori
Noi
ella@ spune:
Fetelor trezirea !!!!!
Am pus poze cu pitica mea ,daca vreti sa le vedeti va invit cu mare placere!
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
DidiAlex spune:
Buna Fetelor,
mi-a fost dooor de voi si m-ai fost tare greu fara net.
Va multumesc mult la toate pt urari. Am schimbat prefixul si vroiam sa facem o petrecere si de casa noua. Dar robert a fost racit cu febra 5 zile.
Poate cand ne intoarcem.
Nu am reusit sa citesc tot doar asa in diagonala:
Andreia iti tinem pumnii si multa sanatate
Sim, spor la curatat mocheta...am si io o poveste aseamanatoare poate cand am ceva timp o transpun
Andra, am citit ca a fost frumos la curs,
Roxi, multzzam de invitatie
Petro si Dana
Oare cine vizita Köln-ul? super orasul mai ales ca noi mergem lunar.
Sper ca nu am uitat pe nimeni, scuze dar nu a fost cu intentie, momentan suntem in provincie la socrii nu stiu cand ajung in alte directii. Luni plecam la o cabana pe aici pana joi.
dar nu cel din urma sa uram Katalinei un LA MULTI ANI!
sa iti traiasca feciorul cel mik alaturi de cel mare si sa va bucuratii cu totii. Multa sanatate si noroc si tot ce va doriti sa se implineasca.
Am vrut sa scriu aseara dar m-am luat cu altele si am uitat.Petrecerea pp ca continua 3 zile.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!