Vrancea(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Flori iti multumesc tare mult pentru toate gandurile bune! Eu inca sunt in al noualea cer si incerc sa-i multumesc dupa puterile mele lui Dumnezeu ca a facut sa traiesc minunea asta. Iti doresc din tot sufletul sa iti implinesti cat mai curand visul de a fi mamica! Eu stau cu bratele intinse catre voi.

Motanik iti multumesc pentru urari. Dar tare rau imi pare ca ai patit una ca asta si uite ca inca nu-mi vine sa cred ca ai nostri desi nu au oameni bine pregatiti profesional, isi permit sa mai faca si figuri de genul asta. Incredibil! Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca nu vreau sa jignesc oamenii care isi fac meseria cum trebuie in scoli (dar din pacate sunt din ce in ce mai putini). Iti spun 2 lucruri pe care eu le consider in egala masura adevarate: in primul rand, daca invatamantul romanesc nu ia un om ca tine pregatit si para-pregatit este de plans. Pe de alta parte, starea materiala pe care sunt sigura ca o ai acolo, aici o sa o atingi greu doar prin meseria de profesor. Imi amintesc niste vorbe tare destepte: cand pierzi ceva, nu stii ce ai castigat... si cand castigi ceva nu stii ce ai pierdut. Eu cred ca marea ta dorinta este aceea de a te intoarce acasa, insa sunt multe firme in care ai putea lucra. Noi angajam acum un om care sa cunoasca foarte bine engleza (nu translator si nu secretara!)...daca esti interesata, da-mi PM si iti spun despre ce este vorba.

Va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_m spune:

Buna !Sunt si eu din VRANCEA si m am candit ca va salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Catalina bine ai venit pe si la subiectul nostru.Poate ne spui mai multe despre tine.O sa te trec acum si pe listuta noastra de la inceputul capitolului si poate ne dai si data de nastere

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sim, multumesc ca te gandesti la mine, esti o bomboana.
Astept un raspuns in seara asta, revin cu vesti.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Andra,te asteptam cu vesti bune.Tinem pumnii!

Ce mai face proaspata noastra gravidutza Simona?I-ai spus printesei tale ca o sa aiba un fratior sau o surioara?Cum a reactionat?

Celelalte fete???

Flori
Noi

Mergi la inceput

Catalina bine ai venit la noi! Te asteptam sa ne mai povestesti despre tine.

Motanikule daca e ceva cu ce pot ajuta, cu cea mai mare bucurie!

Floricel sunt inca plutitoare...Va spuneam ca ieri am fost la dr. si mi-a confirmat sarcina. Astazi am trecut pe la clinica unde urmeaza sa fac analizele ca sa ma ia in evidenta si sa-mi dea trimitere pentru garla de analize pe care trebuie sa o fac. Maine dimineatza merg sa rezolv si treaba asta. Greturile deocamdata nu au inceput cu adevarat. M-au incercat azi niste senzatii mai ciudate fix cand am trecut printr-un magazin sa cumpar cate ceva de mancare. Ma si vedeam ca le fac alora "bucuria", dar am rezistat. Incerc sa-mi fac un regim alimentar care sa nu ma dea peste cap cu kilogramele, ca imi da dr. 11 metri. Mi-a spus sa nu care cumva sa pun ceva pe mine, ca e jale. E o scumpa dr. Moisa. Mi-e atat de draga. E genul de persoana foarte simpatica, dar si autoritara. Imi da multa incredere si ma simt in siguranta stiind-o cu ochii pe mine. In rest, mi-e tare somn si din cand in cand mai trec niste senzatii ciudate prin burtica, dar e bine.
Pe 30 mai merg sa imi vad puiul la ecograf; am facut deja programare. Cam asta e ce pot spune acum. A, ca ma intrebai de Ruxi...pai i-am spus exact asa: Ruxi, chiar ai avut dreptate...o sa ai un fratior sau o surioara. Replica ei insa a fost geniala: "Bun, inseamna ca tre sa ma gandesc la ce nume o sa-i punem . La care eu: pai cauta si nume de fetite si de baietei. Ruxi: mami, dar daca sunt DOI?!" Aoleu, mama, ai mai avut de vo cateva ori dreptate...deja mi se face frica!

Va pup si va doresc seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Phiuu, adrenalina la maxim pe mine zilele astea.
Deci dupa cum va spuneam postul meu s-a ocupat la pretransfer. Am dat mail la directoare imediat sa vad ce fac si ea era la fel de surprinsa ca si mine, ea ma vroia pe mine acolo caci ma stie muncitoare (acum urmeaza lauda de sine)si faptul ca am fost in UK poate atrage noi copii la scoala, pt engleza si alte de-astea, cert e ca ea a refuzat sa creada ca m-a pierdut, eu i-am zis ca nu ma intorc decat daca am un post sigur, nu vreau suplinire..asa ca mi-a zis sa astept ca are un as in maneca.

La noi in scoala aveam englezi care predau cate 6 luni fiecare, in programul gap year (dupa ce termina year 11 aici, elevii isi pot lua un an liber si apoi continua studiile; anul asta liber poate fi predare intr-o scoala dintr-o tara unde engleza nu e lb materna) si ei ocupau o catedra. Din toamna insa se termina programul urmand sa avem americani, printr-un alt program.
Diferenta care a fost cu noroc pt mine e ca americanii nu lucreaza cu o clasa intreaga, ca englezii, ci cu grupe. Asa incat daca o clasa are 25 elevi si americanul lucreaza cu 12, ceilalti 13 trebuie sa faca ora cu profesorul scolii.

Si astfel o catedra intreaga nou-nouta ma asteapta. Ieri a fost ultima zi pt trimitere a datelor catre Ministerul Educatiei, directoarea a dat prin fax rapid postul liber (ea a aflat luni ca americanii predau la grupe), a explicat ca nu stia nici ea ca raman orele libere, crezand ca vor fi ocupate de americani...Am stat cu sufletul la gura azi pana s-a publicat lista oficiala a posturlor sa vad daca a fost acceptat in ceasul al 12lea si A FOST!

Postul este in concurs, am pt ce veni sa dau examen!!

Sunt f fericita desi acum trebuie sa invat serios, nu imi pot permite sa pierd!

Va pup, ies acum, va multumesc ca mereu sunteti alaturi de mine. O zi super!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Bravo Andra! Vad ca-ti doresti din tot sufletul sa te intorci acasa,asa ca ma bucur nespus pentru tine ca s-au rezolvat problemele.Acum..spor la invatat,dar poate iti mai faci timp sa mai treci si pe aici,da?

Simona tu ce mai faci?Daca-mi amintesc bine...spuneai candva ca daca al doilea copilas o sa fie baietel o sa-l cheme Tudor,nu?Deci,nu mai trebuie sa va ganditi decat la nume de fetita...Sa ne spui si noua cand va decideti asupra numelui.Pupici pentru Ruxi cea carliontata

Vad ca am cam ramas doar noi 3 la subiectul asta Unde or fi disparut celelalte fete??

La noi e frumos afara,insa nu mai pot sa ies cu fetele afara pt ca facem dansuri pt show-ul de sfarsit de an.Sunt cam suparata ca nu pot sa vad in seara asta Eurovision-ul pentru ca sunt la sala.O sa vad doar ultimele 30 minute.Oricum..abia astept ziua de sambata,cand o sa votez Romania.Am mai ascultat si alte melodii,mi-au placut cele ale Greciei si Belgiei,a Moldovei mi se pare cam..."usoara"...

Va pupic si va doresc o zi buna in continuare

Flori
Noi

Mergi la inceput

Buna dimineatza, dragele mele!

E are frumos si pe la noi, au anuntat 28 de grade pentru pranz, asa ca incep sa visez la mare... Andrutule sa stii ca n-am uitat propunerea ta de anul trecut cu intalneala la mare! Daca te mai bate vreun gand, poate n-ar fi rau sa punem la cale ceva.
Tare ma bucur ca s-a rezolvat cu locul acela buclucas si ca o sa ne vedem in vara asta. Eu nu stiu ce ar trebui sa mai inveti tu, ca deja am o senzatie ca esti doxa de carte, dar eu cred ca mai treci prin carti asa ca sa-ti intri in ritm...

Flori si eu am bagat de seama ca am ramas doar noi trei pe aici si ma intreb care sa fie cauza. Iarta-ma de indiscretie, daca nu vrei sa raspunzi, te rog sa te faci ca nu ai observat intrebarea, tu esti antrenoare de gimnastica? Cand eram pitic, prin clasa I am fost si eu prin lotul de la scoala ...uite ca nu mai stiu numarul, de la gara in Focsani. Ca sa nu mai spun de antrenamentele pe care le-am facut in Buzau (pana sa ne mutam cu familia in Focsani) la grupa D-lui Goreac (a fost o vreme si antrenorul nationalei de gimnastica). Pe scurt, sunt un mare fan al gimnasticii. Discutasem cu Florin ca la urmatoarele JO sa mergem in China sa vedem si noi concursul de gimnastica, dar ramane de discutat daca puiul mic o sa ne dea voie.

Am si o mare bucurie pe ziua de azi: o sa ma intalnesc diseara cu Lori si Nasti in Bucuresti. Abia astept sa-i vad ca tare dragi imi mai sunt! Asa oameni deosebiti rar iti este dat sa intalnesti!

Inca ceva: va rog, nu uitati sa votati melodia compusa de vranceanul nostru, Edi Carcota, la Eurovizion: TORNERO!!! Hai Romania!!!

Va pup! Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine v-am gasit fetelor!!!!!!!!!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine.Eu nu v-am uitat sa stiti, mi-e dor de voi, am inceput munca frumusel si timp de altceva nici ca-mi ramine.
Multumesc pentru urari, am schimbat si eu prefixul, si recunosc, ma simt mai bine la 30 de ani decit la 20.In rest suntem bine, incerc sa va pun niste poze proaspete sa ne mai vedeti.
Va salut pe toate, v-am citit asa pe diagonala, n-am retinut mare lucru decit ca Simona va avea un bebe.FELICITARI SIMONA!!!!
Motanik te-ntorci acasa?Mult noroc.
Dana, mi-e dor sa va vad.Mult noroc si bafta in casa cea noua.
Pupici la toate.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput