Vrancea(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by flori76

Dana felicitari pt casuta .Poate ne arati si noua cateva pozici.Si eu am ajuns mai nou sa-mi doresc o casuta cu gradina(doar cu flori).Nu ma pricep nici eu la gradinarit,dar cred ca de dragul florilor as invata.

pupici tuturor

Flori
Noi

Mersi!
Am sa va arat cu siguranta poze,dar mai aman putin pana termin totul.Mai am perdele de pus,tablouri,etc.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Chiar daca e tare urat afara, noi ne pregatim de w/e. Abia asteptam ziua de duminica sa luam motz de finutza frumoasa foc. In rest, toate bune si frumoase.

Motanikule si eu mi-as dori sa vin cu vesti bune, dar mai am de asteptat inca o saptamana sa ma dumiresc ce si cum. Aseara mi-a zis fie-mea una tare de tot apropos de asta. Noi cand ne zicem rugaciunea de seara nu uitam sa-l rugam pe Doamne Doamne sa ne trimita inca un fratior sau o surioara. Aseara cand am inceput sa spun asta, Rux ma opreste:
"- Mami, nu mai trebuie sa ceri, ca ai deja.
- De unde stii tu, copila? o intreb
- Stiu eu sigur ca l-am auzit. Este acolo sigur."
M-a facut sa rad, dar in timpul asta imi cam tremurau mainile sa spun drept. Este foarte sigura si ma gandesc eu ca de n-o fi luna asta cred ca o sa-mi fie greu sa-i cam explic. Dar...om vedea. Cu speranta si increderea la Dumnezeu mergem mai departe.

Danuta tare frumos trebuie sa mai fie: sa ai casuta ta, sa te ocupi de mobilat si aranjat, sa faci o gradina frumoasa... Este o minune! Spor la treaba si chiar astept sa vad poze cand stii tu ca lucrurile sunt asa cum ti-ai dori.

Dragele mele, a aflat cineva ceva de Andreia noastra? Deja imi fac griji. Chiar nici un semn!!! Are cineva numarul ei de telefon? Eu as putea s-o sun daca fac rost de el. Ma gandesc deseori la ea si ma rog sa fie totul bine.

Sa aveti un w/e minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna dimineata din Islanda(acum m-am trezit )

Simona ma rog ca Ruxi sa aiba dreptate si sa aiba curand un fratior.Deci saptamana asta iti tinem pumnii sa vii cu o veste buna

Andra si celelalte fete...cam rarut pe aici...

Imi cer scuze ca si eu am inceput sa postez cam rar,dar cand vad ca nu se scrie la subiectul nostru cateva zile...

Andreia si eu ma gandesc la tine si sper din suflet ca esti bine

Despre mine..nimic nou.Sunt tare incantata ca s-a marit ziua muuult(cam 2-3 ore mai e noapte),iar luni si marti au fost aproape 20grade,asa incat am stat cu fetitele de la sala numai pe afara,la joaca.Si azi e o zi frumoasa,dar nu cred ca mai am timp sa ies cu ele afara,ca de acum pregatim dansurile pt show-ul de sfarsit de an.

Va pupic si revin

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutare!
Am bagat si eu capul pe fuga ca ma pregatesc sa plec la cumparaturi. La mine a venit CM pana la urma asa ca incercam in continuare...
Sper ca e bine toata lumea, va pup, w/e frumos!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Bun gasit!

Noutati deocamdata nu prea am...inca 2 zile de asteptare si ma rog sa fie cum a zis puiul meu (azi 26 CM si deocamdata nimic). Adevarul este ca ea a mai facut acum vreo 3 ani si ceva (cand avea 1 an si 1 luna) un fel de "ecografie" finutei noastre. A fost incredibil: ea nu stia la vremea aia ce-i aia bebe si de unde vine sau unde sta pana sa apara. Cand fina noastra ne-a spus: o sa aveti un finut, Ruxi s-a dus intins la butica ei si a mangaiat-o. A fost pur si simplu incredibil! Sper din sufletul ca instinctul ei sa functioneze si acum.

Flori esti o scumpa si iti multumesc mult ca te gandesti la mine! Si eu iti doresc din tot sufletul sa vina marea bucurie a unui pui si in viata voastra! Cu nadejde la Dumnezeu sunt sigura ca o sa se intample. Cand ai atata dragoste de impartit nu se poate sa nu primesti sufletul asupra caruia sa ti-o reversi.

Motanik poate ca bebe asteapta sa va intoarceti acasa si sa va faca o surpriza de bun venit.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Katalina, sa traiesti fata frumoasa, sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte de bucurii si impliniri si sa nu uiti ca te asteptam cu tortul si sampania! LA MULTI ANI!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Dragele mele, sunt fericita sa va spun ca Ruxandra mea a avut dreptate: sunt cat se poate de insarcinata.

Tocmai m-am intors de la dr. si mi-a zis ca totul e ok, endometrul arata bine, corpul galben se vede la locul lui. Mi-a dat tratament de sustinere (utrogestan) si acid folic.
Sunt incredibil de fericita si vreau sa va impartasesc si voua starea asta. Intind amandoua mainile catre toate doritoarele de bebei: Flori, Motanik, Danutza, Alex si va doresc sa traiti minunea asta cat mai curand!

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Vai Simona,cat ma bucur pentru tine!!Sa stii ca la un moment dat,citind ce spuneai despre Ruxi,ma tot gandeam ca puiuta sigur simte ceva...parca prea insista cu bb din burtica
Iti doresc din inima sarcina usoara si un bb sanatos si sper sa te urmam si noi ma mamici.
Felicitari mamico!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Simona, felicitari!
Ma bucur si eu f tare pt tine si sper sa te urmam curand!

Eu am vesti f proaste din pacate. Postul pt care veneam sa dau examen s-a ocupat la pretransfer. Am plans toata noaptea si sunt in continuare f trista si confuza, nu stiu ce sa fac acum pt ca totul era aranjat sa vin acasa, nici o clipa nu s-a pus problema ca poate pierd postul asta.
Ca suplinitor nu vin pt ca nu renunt la un job sigur si bine platit aici pt o situatie incerta, dupa un an nu imi garanteaza nimeni ca postul e tot al meu, ca sa nu mai vb si de diferenta la bani.

Singura luminitza pe care o vad acum ar fi ca la anu' sa se iveasca alt post. Si sa vin atunci. Sunt zvonuri ca nu s-ar mai da titularizare si s-ar face angajari direct la scoli, pt mine ar fi bine asa. Dar asta inseamna inca un an cel putin aici si tare greu imi e numai sa ma gandesc.

Astept sa vb cu directoarea in seara asta sa vad ce ma sfatuieste. Va tin la curent.
Va pup, o zi mai buna ca a mea va doresc!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Andrutz imi pare tare rau ca vi s-au dat planurile peste cap .Imi inchipui ca trebuie sa-ti fie tare greu,pt ca te-ai gandit si ti-ai facut planuri cu plecarea acasa...Dar asa cum ai spus si tu:parca nu se merita sa dai job-ul asta sigur si bine platit pe un job de suplinitor,despre care cu totii stim cam cum e platit...

Nu mai fii trista,gandeste-te ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate cu un scop...
Te pup dulce si sa ne tii la curent,da?

Flori
Noi

Mergi la inceput