Vrancea(16)
Raspunsuri - Pagina 10
prixi spune:
Buna seara si de aici!
Ce saptamana frumoasa a fost la noi...Temperatura a urcat zilnic pana la 27 de grade, de imi venea sa fac depresie ca eu eram la lucru! Astazi am iesit si noi la plimbare si am ajuns pe la Parlamentul European . A fost deschis pentru public si cum nu aveam nici altceva prevazut ne-am gandit sa tragem si noi o fuga! Nu am intrat inauntru pentru ca o facusem acum vreo 2 ani, doar ne-am plimbat printre cortuletele diferitelor tari si bineinteles ca am gasit si standul nostru....Acum cu aderarea isi faceau publicitate cu mici la gratar si concert de muzica populara...Era plin de romani pe acolo, dar nu am intrat in vorba cu nici unul dintre ei.... Daca va face placere sa va uitati pe poze, am pus cateva aici.
Sim, saru'mana de aprecieri! Noi nu am avut timp prea mult la dispozitie si ce altceva am fi putut face...Am facut si noi ce face orice turist de o zi...Am facut o plimbare cu barca pe canale, am vazut piata centrala si bineinteles ca nu puteam sa ocolim Red District. Noi 2 mai fusesem si cu cativa ani in urma si l-am descoperit altfel...adica Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh si Rembrandt, dar acum nu era timpul potrivit. Si ca sa raspund si lui Petro, in Rotterdam ne-am dus special ca sa vedem cube houses pentru ca le vazusem intr-un reportaj pe Discovery, dar, din pacate, nu am putut intra sa le vizitam pentru ca era duminica de Paste si totul era inchis. Au un www.kubuswoning.nl/introkubuseng.html" target="_blank">site pe internet, pentru cine vrea sa stie mai multe detalii despre arhitect si despre cum i-a venit ideea de a le construi...
Eu am mai multe poze, pe care le-am facut atunci cu fratele meu, dar am uitat sa vi le arat. Nu sunt speciale, dar poate vreti sa vedeti ce am mai vizitat. Aici sunt cateva facute chiar in seara cand au venit si chiar daca ei erau obositi si afara mai si ploua tot i-am scos in Grand Place, iar aici de a doua zi cand am facut un raliu prin toata partea de nord a Belgiei!
Sim, e tare dulcica Ruxi a ta! Cred ca trebuie sa o mai intrebi de una, de alta si sunt convinsa ca ai sa obtii niste raspunsuri... Asa sunt copiii in ziua de astazi! Vad atatea lucruri, filme, au PC incat sa nu ne mai miram ca stiu deja toate raspunsurile si ca aproape nimic nu mai constituie un mister pentru ei!
Andra, chiar daca zici ca per-ansamblu nu ti-a placut excursia, eu cred ca dupa ce o sa treaca un timp si cand te vei uita pe poze vei constata ca totusi ti-a placut! Poate erai necajita ca ati incurcat aeroportul si de acolo incolo s-a dus toata placerea excursiei...Dar lasa-ne si pe noi sa judecam daca a fost frumos sau nu asa incat pune aici la fete niste poz(n)e! Pupici si nu mai fii necajita!
Fetelor, oare cum am putea afla ceva noutati despre Andreia? Alex, nu stii tu numarul ei de tel sau adresa ei de mail? Tu mai esti in Romania sau te-ai intors? Cum a fost? V-ati simtit bine? Ce nazbatii mai face Robert? Pupici si te asteptam cu impresii!
Flori, merci ca te-ai gandit la mine, dar sincer ajungeam mult prea obosita acasa si nu mai reuseam sa va scriu si eu cateva randuri...La fel va fi si saptamana asta si cum sambata la 6 dimineata avem avionul, nici nu cred ca voi mai intra decat atunci cand ne vom intoarce din concediu! si sa ne auzim cu bine!
Pup toate fetele si va doresc in continuare un wk cu mult soare!
Roxana
motanik spune:
Fetelor, va las pe ym link cu jurnalul meu cu poze, caci daca il pun aici e considerat reclama.
--------------------
Andra
prixi spune:
Saru'mana, Andra! Eu am citit jurnalul tau si ti-am vazut si pozele! Sunt foarte frumoase! Si ideea cu jurnalul mi se pare super-interesanta! Eu cred ca a fost o iesire frumoasa pana la urma, in ciuda ploii ...Ati vazut locuri noi si asta conteaza cel mai mult!
Voi v-ati facut un plan cu ce vroiati sa vizitati? Te intreb pentru ca am incercat sa fac acelasi lucru astazi pentru excursia noastra, dar nu reusesc mai deloc! Nu pot sa apreciez distantele, nu stiu care sunt preturile pe acolo...Am incercat sa fac un traseu gen Torremolinos-Malaga-Granada(Alhambra) si m-am impotmolit. Tren direct nu este, este doar un bus care ne lasa in afara orasului, iar pana la Alhambra cred ca mai e o groaza de mers, spaniola...nici o boaba, ce mai... Am mai intrat si pe site-ul de la Alhambra si m-am speriat cand am vazut ca turistii erau sfatuiti sa isi cumpere biletele din timp si noi...nu am stiut! In fine, tot ma gandesc ca poate se organizeaza local ceva, adica se ocupa agentia... Hai ca nu vroiam sa va stresez cu ale mele...
La noi a fost urat astazi si am ramas acasa si, din lipsa de preocupari, ma gandisem sa imi fac un program. Urmam sa ne ducem la Serele Regale, dar ar fi fost pacat pe ploaie.O lasam pe la anul... Sunt super si chiar daca le-am vazut deja, merita vazute an de an pentru ca plantele arata mereu altfel...
Va pup si tineti-mi pumnii sa fac ceva cu programul meu!
Roxana
flori76 spune:
Andra super pozicile .Asa cum a spus si Roxana,o sa vezi ca peste ceva timp,cand ai sa te uiti pe poze,o sa-ti amintesti cu placere de aceasta calatorie.
Roxana distractie placuta si te asteptam si pe tine cu povesti si pozici
Eu sunt singurica acasa,ca Cezar a plecat la snooker cu baietii.E o zi superba la noi si chiar se aude ca urmatoarele 2 zile vor fi si mai frumoase(20 grade).
Va pup acum,ca incerc sa scriu mesajul asta de 10 min(imi face figuri tastatura)
Flori
Noi
prixi spune:
Multumesc mult, Flori pentru urari! O sa fac cat mai multe poze, promit!
Fetelor, haideti ca m-am agitat degeaba! A sunat Adrian la agentie in Spania si ne-au spus ca au excursii zilnice pentru mai multe destinatii. Deci problema s-a rezolvat! O sa avem si ghid si cred ca e mai bine asa!M-am uitat si la meteo si cand ajungem ar fi cam 26 de grade...Cred ca e rezonabil, cu apa marii va fi mai rau, ca nu stiu daca o avea vreo 17 grade...
Gata, ma apuc de facut valiza, acum ca am scapat de stress!
O saptamana frumoasa la toate!
Roxana
flori76 spune:
Fetele,am mai adaugat cateva pozici de aseara si azi in album
Pupici si noapte buna.
Flori
Noi
sim spune:
Motanikule tare frumos jurnalul! Multumesc mult!
Roxanica sa ai concediu placut si sa va relaxati cat mai mult! Abia astept sa vad poze de la Alhambra! Drum bun si te astept cu drag inapoi!
Nici nu stiu cum sa fac: sa va mai bat la cap cu prostiile Ruxandrei mele au ba, ca deja seamana prea mult a bagare in seama. Dar pe asta nu ma pot abtine sa n-o zic: de vreo cateva zile parca nu mai stie nimic altceva decat sa vina la burtica mea si sa spuna ca ea stie ca e bebe in burtica. Frate, dar inca nu se poate spune, ca mai am inca o saptamana juma'te de asteptat pana sa stiu ce si cum. Dar ea o tine una si buna, ca stie ea, ca l-a auzit si cate si mai cate. Am spus: daca o fi sa aiba dreptate, am incurcat-o ca nu mai pot face nimic sa nu stie copilu'. Saptamana asta sta acasa cu bona, ca este inca racita. Cum a intrat femeia in camera ei, ce-i zice: mami are bebe in burtica...haida de, zic, acu o sa afle toata lumea, si nici eu macar nu stiu... mai, mai, ce ti-e si cu copiii astia! Ori isi doreste ea prea mult si a inceput sa aiba fantezii (ca eu am inceput sa ocolesc subiectul ca sa nu ma creada lumea obsedata), ori o fi stiind ea ceva... Un lucru e sigur: a reusit sa ma faca un om curios, cel putin pe luna asta.
Va pup si va doresc o zi linistita!
motanik spune:
Roxi, noi pt fiecare excursie ne facem plan de acasa. Intru pe un trip adviser de obicei si imi iau de acolo atractiile cu tot cu preturi si grupez in functie de harta orasului.
Sim, astept vestea!!!!
Flori, super poze!
--------------------
Andra
dana n. spune:
Salutare!
Slaba prezenta...Am gasit subiectul tocmai pe pagina a 4 a!
Noi am scos-o la capat cu casa.Tare greu a mai fost.Mai avem cate ceva de facut,dar ce a fost mai greu a trecut.Peste 2 saptamani ar trebui sa ne vina si bucataria.
Cand va fi totul pus la punct in casa,trebuie sa ne apucam de gradina...si problema este ca nu ma pricep deloc la gradinarit(dar imi doresc sa invat).
Va pup pe toate si mai vorbim!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
flori76 spune:
Dana felicitari pt casuta .Poate ne arati si noua cateva pozici.Si eu am ajuns mai nou sa-mi doresc o casuta cu gradina(doar cu flori).Nu ma pricep nici eu la gradinarit,dar cred ca de dragul florilor as invata.
pupici tuturor
Flori
Noi