Mamici casnice (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,iti respect decizia(cea legata de concurs) stiu de ce

bey va uitati la emisiunea lui Banica "Dansez pt. tine"?
danseaza Andra.va las

Mergi la inceput

Dana,ai pleca sa cumperi varza murata sa te apuci de "varza a la Cluj"?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!

Si masa de seara a fost ok cu Daria, a papat banana, biscuitei si ceai de menta (suntem inca la regim si sunt sigura ca totul ni se trage de la antibioticul ala ) Inseamna ca suntem pe drumul bun....

Laura, imi pare rau ca ai avut asa o zi de proasta. Bine ca a trecut, maine e o zi noua si va fi totul mai bine. sanatate multa tatalui tau si putere sa ia decizii cat mai intelepte in ce priveste situatia lui! multi ca sa treaca starea nasoala prin care treci!

tuturor si poate ne mai auzim!

Geani si Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mey , eu varza o fac cu varza cruda ca alor mei le place mai mult asa decat cu varza murata .Pe bune ! Iese tare buna , si cu smantana aia .

Multumesc Geani ! Faza e ca nu e constient ca poate muri .Si daca moare el , moare si mama .

Eu ma bag la somn putin asa ca somnic pufos tuturor si vise dulci ca voi !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ange dupa ce ca ma trecui la insarcinate acum vreo doua capitole, acum te dai rotunda ca nu ma cunosti ? Ai grija ca ai ramas restantza, si nu m-ai lasat insarcinata.
Vad ca trecetzi la regimuri, ia sa incep eu....
Miha cite grame de lasagne trebuiesc la un kg de carne, ca eu am cumparat azi doua cutii ? Gata, am vorbit de mincare, v-atzi ingrashat sau nu ? Sau voi mai tragetzi cite o tura pe la zzzz si slabitzi, ha ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Alina, tie si Alexei si scuze ca am uitat sa ii transmitem pana acum. De cateva mesaje bune, ne-ai tot trimis gandurile tale bune, iar eu uitai sa ma revansez...

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

adica atzi plecat toate la culcare si eu bintui de nebuna pe aici ?
gata m-am suparat, imi iau jucariile si ma duc sa fac nani.
Si avetzi grija miine dimineatza sa-mi pastratzi si mie o cafea calda, ca azi n-am mai gasit nici macar ceai.
noapte buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Nu te supara, Danelutza, nu-ti lua jucariile si nu pleca!
Uite suntem noi aici (eu si cu Daria)... multi-multi!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hop si eu repede intre doua episoade de Neveste disperate,ca s-a dus sotu' sa faca un dus.
M-ati omorat ,soro ,cu mancarea!.Trebuie neaparat sa fac si eu varza din asta.
Cami ,te vazui la topicul clujencelor .Umblai pe acolo dupa reteta.Al naibi Varlam asta!.Daca iese buna si ma inveti si pe mine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

pai da!am fost in vizita la clujence ca a noastra ardeleanca nu ma baga in seama deloc
mi-am prins urechile cu varza aia a la Cluj!am gasit cateva variante de pregatit
pana la urma am decis sa fac un amestec de retete
cand va fi gata(maine seara) am sa-ti comunic reteta draga mea Dana banana am sa fac si poze ca sa fiu mai convingatoare.
Cica nu ingrasa varza asta a la Cluj! asa ca e buna si pt."balenutze" ca noi

Danelutzo,nu te supara soro ca as veni eu la tine sa te las bortzoasa dar esti diparte rau bre!doar sa ne vedem pe undeva pi la mijlocul drumul(ex:Ocean ceva) ce zici,te coafeaza?

bey,apropo "de coafat".O zic si pe asta si plec la piata
mi-a placut rau expersia asta:"te coafeaza?" o stiti?
sau aia cu "fitzoasa"
Moamaaa de nu ma bat singura!toata lumea fitze in sus,fitze in jos!
de cand e mai la moda cuvantul asta si expresiile astea de-ti sta mintea creata fara fixativ?!

Sa aveti un week. placut.
sa fiti cumintele
si sa profitati din plin de copilasii vostrii.

pup iu.

Mergi la inceput