Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 5
ange spune:
fetele revin sa va spun ca am pus 2 poze cu Robert(ultimele 2 din albumul meu) super haioase
sa vedeti de ce este in stare copilul meu
astept maine comentariile.
sunt in album la mamici casnice ca in cel public nu am avut curaj sa le pun
noapte buna
sunt_mamica spune:
'neata fetelor!stiu ca am un copil super...a contribiut si colegu la asta!am gasit o intrebare super desteapta legata de dif de varsta adresata carcotasilor
"Acu' cele care sunt partizane la diferente mici va intreb si as vrea sa mi se raspunda sincer : daca copilul vostru alege cum a facut sunt_mamica, ce faceti ? Il dezmosteniti ? Nu-l primiti su sotul/soata ? II faceti zile fripte "
ilinca
maria2mami spune:
Neta feteleeeeeeeeeeeeee, ce dor imi era de voi everibodi
Avem si ceai si suc pentru toata lumea.
Maria mea e la nani in funduletul gooool...ca asa-i place ei sa doarma....oricat de multe perechi de pantaloni i-as da ....frateeeeee tot se dezbraca noaptea si e cu poponetu' p'afara.
Raportez de ieri:
-luat mareeeeeee salariu
-cheltuit jumate' la sopingareala
-ajuns acasa, facut papa, spalat copilu'
-certat cu toata lumea care incearca sa ma invete cum sa-mi crsc copiluu (ex: bunica si bunicu)
-uitat "Dansez..."
-intr-un final....direct la nani ca as fi vrut sa intru o raita pe la voi da era schimbu' 2 la PC...soo era ocupat
Geani sanatate multa Dariei ingerasa
Andreea sa traiasca bebita scumpika Ilinca
Laura sanatate muuulta pt tatal tau si multa putere de convingere...desi in majoritatea situatiilor e ca si cum ai vb singura... aceleasi diacnotice le are si socrul meu.....a fost un toata viata si acum suporta consecintele ! Nasol e ca pe langa el voi aveti cel mai mult de suferit. Multa bafta!
mmiha
maria2mami spune:
Danutza multa sanatate Isabellei, super coincidenta e ca ieri si eu am luat palariuta ,moate de par si ciorapei.....pantofiorii erau. Offff luni avem si noi programare la spitalul victor babes, la recoltare pt analizele periodice, ca de cand cu hepatiata din 3 in 3 luni / timp de 2 ani imi inteapa ingerasa si doar stramba din nas si ii da o lacramioara in coltul ochisorului.
Nu se pune pe plans din ala pentru ca i-am explicat ca nu mai are voie sa mearga la caprioara din incinta spitalului si sa-i dea sa pape banane si biscuiti (parca ar fi maimuta de la zoo)si atunci face tot posibilul sa nu planga si sa fie ceea mai curajoasa fetita din lume!
mmiha
maria2mami spune:
AllllllllOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!! Trezireaaaaaaaaa frate ca e aproape 9 ceasu' si trebuie sa ne apucam de treburi administrativ-gospodaresti.
Am uitat sa relatez ca in wek asta sunt liberaaaaaa si vreau sa il petrec numai cu Maria.
Acu' lasati-o incolo de treaba...io' vb de una singura pe aici? hai sa va mai nitel poate-poate
Haiiiiiiii ca se raceste cafeauaaaaa
mmiha
maria2mami spune:
Si asta e pentru Dana Banana
Soacra merge in vizita la nora ei si o gaseste goala pe pat.
- Ce faci nora?
- Il astept pe sotul meu in costumul Evei, ca sa-i fac o surpriza placuta.
Se duce soacra acasa si isi asteapta sotul goala, pe pat.
- Ce faci, fa?
- Te-astept in costumul Evei! Nu-ti place?
- Ba da, dar n-ai putu sa-l netezesti putin?
O soacra voia sa isi testeze cei 3 gineri si se arunca in fantana, dupa care striga dupa ajutor.
Vine ginerele cel mare, o scoate din fantana si a doua zi gaseste la poarta lui o DACIA NOVA noua cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor, vine ginerele mijlociu, o scoate si a doua zi gaseste un OLTCIT nou la poarta cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor dar ginerele cel mic ce se gandeste : la cel mare ia dat o DACIE, la cel mijlociu un OLTCIT, eu daca o scot ma aleg cu un LASTUN asa ca o lasa sa se inece.
A doua zi gaseste la poarta un MERCEDES nou cu un bilet pe care scria : "Bine faci bine gasesti" semnat tata socru..
mmiha
malla spune:
Neata, fetele! Eu sunt in tristetea de ieri din cauza timpului... centrala merge ca e rece afara!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
bey,apropo "de coafat".O zic si pe asta si plec la piata
mi-a placut rau expersia asta:"te coafeaza?" o stiti?
sau aia cu "fitzoasa"
Moamaaa de nu ma bat singura!toata lumea fitze in sus,fitze in jos!
de cand e mai la moda cuvantul asta si expresiile astea de-ti sta mintea creata fara fixativ?!
mai de cind am plecat noi din tzara, au schimbat astia cuvintele in vocabular, nu vezi si le dau cu fixativ sa nu dispara
Buna dimineatza si de la mine
Maria2mami multzumesc de cafea.
pentru Maria, sa nu mai plinga cind merge la doctor. Eu i-am luat Isei pantofiori rozulii, dar din aia ushurei care costau nu prea mult, ca ceilaltzi aveau un kg greutate si pretzul era la fel.
Ange poate ca rezolvam cu insarcineala, trebuie sa-mi conving soatza sa ma duca la rudele lui in Canada in vizita, asta nu stiu cind, si poate rezolvam si problema noastra
Gata, dispar am spus destule prostii pe ziua de azi.
Va doresc o zi buna si desteptarea..... ca se raceste cafeaua
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami